- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Nice mutlu saglikli zayiff yillarin olsunBugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
Seni gormek cok guzel arkadasimİyi ki doğmuşsun canım :)sağlıkla huzurla nice mutlu yaşlara inşaallah
Mutlu yıllarBugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
33 yasindayim. Ama o kadar bakimli tirnaklara 15 sene once sahiptim :) oje surmeyeli bayagi oluyor. Ama french her daim guzel duruyor beeeTesekkur ederim :) senin yasin kac ki. Genclik demen iciiin bi 50yi gormek lazim ya okdr umutsuz olmayalim:)
kaptanim iyiki dogdun iyiki varsin. Saglikli mutlu nice gizel omurlerin olsun. Bu sene bir mucize gerceklessin hayatinda. Hatta o muciE geldiginde kendi kendine sorasin chentiqin dedigi buydu galiba diye. Yuzunde musmutlu bir gulumseme olsun. Ve bugun yesigin her sey kalorisiz olsunBugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
Daha gencmissin ya :) bende her zaman oje surmuyorm.o hafta mutfakla pek isim yoksa suruyorm :) ama aksam aksam spor mahvetti beni.isyeri ztn stresli.gerci sporda ter attikca sakinlesiyorm. Senin misafirlrn gitmedi mi:)33 yasindayim. Ama o kadar bakimli tirnaklara 15 sene once sahiptim :) oje surmeyeli bayagi oluyor. Ama french her daim guzel duruyor beee
kaptanim iyiki dogdun iyiki varsin. Saglikli mutlu nice gizel omurlerin olsun. Bu sene bir mucize gerceklessin hayatinda. Hatta o muciE geldiginde kendi kendine sorasin chentiqin dedigi buydu galiba diye. Yuzunde musmutlu bir gulumseme olsun. Ve bugun yesigin her sey kalorisiz olsun
Canim cok gecmis olsun benim kizlarim ve esim de aynen oyle oksuruyordu ilac kullanmadik tabi ne gecirir diye eczaciya sorduk sambucol diye bi tablet verdi surubu falanda var iki gunde hepsinin oksurugu gribi gecti sende al kullan nettende bakabilirsinÖksürmeye başladım kızlar içim çıkacak sanki.ilaç dışında bir önerisi olan var mı
Her zamanki gibi super. Sporlar kralicesiiiAksam salata ve 2 3 catal makarna
2.5litre su
30Dk yuruyus 3km yi gecti
15dk eliptik interval progrmda
10dk bisiklet
iyiki doğdun kaptanım,Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?