Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tesekkur ederim :) senin yasin kac ki. Genclik demen iciiin bi 50yi gormek lazim ya okdr umutsuz olmayalim:)
33 yasindayim. Ama o kadar bakimli tirnaklara 15 sene once sahiptim :) oje surmeyeli bayagi oluyor. Ama french her daim guzel duruyor beee

Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
kaptanim iyiki dogdun iyiki varsin. Saglikli mutlu nice gizel omurlerin olsun. Bu sene bir mucize gerceklessin hayatinda. Hatta o muciE geldiginde kendi kendine sorasin chentiqin dedigi buydu galiba diye. Yuzunde musmutlu bir gulumseme olsun. Ve bugun yesigin her sey kalorisiz olsun

Daha gencmissin ya :) bende her zaman oje surmuyorm.o hafta mutfakla pek isim yoksa suruyorm :) ama aksam aksam spor mahvetti beni.isyeri ztn stresli.gerci sporda ter attikca sakinlesiyorm. Senin misafirlrn gitmedi mi:)

Canlar...

Bu sabah standart kahvaltim

Oglen pulbiberli yogurt ve pirasali kerevizli kiymali yemek

Aksam sebze corbasi bi saat sonra iki uc lokma firin tavuk

Lesle ile ancak 1,5 mil yuruyebildim.. nedense bugun cok yoruldum...

Cumaya az kaldi. Hadi biraz daha gayret

Sabah;bir haşlanmış yumurta,25 gr kadar peynir,5 tane zeytın,5 tane badem,yarım elma
Öğle, 6 tane köfte(çok küçüktü),3 tane patates kızartması,bir bardak ayran,havuç salatası 3 4 çataldı
Akşam,3 kaşık çorba,4 kasık taze fasulye,yarım kase yoğurt

Öksürmeye başladım kızlar içim çıkacak sanki.ilaç dışında bir önerisi olan var mı

Zencefil... limon ile yaze zencefil bekletip icebilirsin. Aslinda zencefil limon bal ama istersen azicik koy. Gecmis olsun

Öksürmeye başladım kızlar içim çıkacak sanki.ilaç dışında bir önerisi olan var mı
Canim cok gecmis olsun benim kizlarim ve esim de aynen oyle oksuruyordu ilac kullanmadik tabi ne gecirir diye eczaciya sorduk sambucol diye bi tablet verdi surubu falanda var iki gunde hepsinin oksurugu gribi gecti sende al kullan nettende bakabilirsin

Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
iyiki doğdun kaptanım, yeni yaşında daha fit daha zinde ve daha zayıf günler dilerim. hep mutlu, huzurlu ve sağlıklı ol amin.

ben annemlerde geçirdiğim son iki gün diyetimi çok uygulayamadım. biraz cızlara gitti kalbim, abartmadan azar azar yedim. yine gece aç yattım ama pes etmedim devam ediyorum.

Sabah 1 yumurta 1 dilim tam tahilli yarim kk peynir 2 zeytin

Oglen
1 kase mercimek corbasi
Salata
3Kasik yogurt
1 tabak kuru fasulye

sabah her zaman olduğu gibi 2 büyük bardak su, yarım saat sonra - 2 yumurta, peynir, zeytin, yarım yufka köy ekmeği, zeytin, ceviz.

ara :1 çay, 2 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…