Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada ben bu hafta yoğurt kürü yaptım baya etkili oldu tavsiye ederim

3 kaşık yoğurda 1çk zencefil, pul biber ve yarım limon sıkıp yatmadan yarım saat önce yedim.
Çorba kasigi mi cay kasigi mi

***3. Takım 502.Etap***

betnaz: (79,7///%) bildirimde bulunmadı
chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı
chentiq: (65,3/65/0,3/%0,46)
mavi1000: (69,7///%)
kilosu sabit kendi isteği ile ayrıldı

3.Takım ortalaması : % 0,182

Selam kizlar;

Sabah standart kahvalti
Oglen sebzeli tavuk ve pulbiberli yogurt
Aksam taze sıkılmış portakal ve elma suyu
Bir kactane badem

Spor yapmadim cunku eve gec geldim

Kızlar slm kaptanım Zerosima yine görmemişsin geçen haftaki kilomu dünde hangi sayfada olduğunu yazmıştım halbuki. Ben yokken herkese ne olmuş giden gidene hemen geri dönün kızlar kaptan yardımcınız konusuyor

Yok cnm gördüm alıntı yapmışsın ya gözümden kaçmış olabilir bu sıralar kendimde değilim pek galiba

Günaydınlarrr

Kaptanım , yeni üye durumunuz ne ? Sonuç listelerinde ayrılma istekleri ile 2 kişi gördüm .

Katılmak isteyenler alanına , mesaj yazıp tüm kaptanları yönlendirelim mi ?
Bir süre yeni katılmak isteyenleri sizin takıma yönlendirsinler ?

Çok tşk ederim ablacım düşüncen için

Ama grupta 2 hafta yoğunluk yaşanıp sonra herkes kaçıyor en iyisi şimdilik az üye ile idare etmek gibi geliyor bana
Bir sürü yeni üyemiz free üyemiz var onlar bile pek gelmiyor zaten e listedeki arkadaşlarda nereye kadar kendi kendilerine konuşsun ve ayrıldılar o kadar çabaya rağmen burda istekli kimseyi göremeyince malesef..

Bende yeterli gelmiyorum sanırım

Kaptanım lütfen öyle düşünme sen bizim için elinden geleni yapıyorsun sorun bizim isteyerek ya da istemeyerek yapmış olduğumuz olumsuz durumlardan kaynaklanıyor ben kendi adıma söz veriyorum daha öz verili davranıcam.

Zerosima soyle de bisey var.. evet haklilar ancak kimse cocuk degil. İlgilenilmese de kararli bi sekilde burda paylasim yapip burada kilo verenleri gorup daha cok azmetmek , bir derdi varsa paylasip fikir almak ~ki ben kimsenin cevap vermedigini sanmiyorum..~ bir kisi bile olsa cevap almak yeterli olmali insana. Yani bence birakacaklari varmis. Vakitleri yok vs. Sen neden ben de yetemiyorum vs diye dusunuyorsun. Herkes benimle pek mi ilgili de ben burdayim. Hayir. Zayiflamak istiyorum. Burda kilo verenleri goruyorum. İlham aliyorum. Listelere bakip ornek aliyorum ya da kendi listemi paylasip belki fikir veriyorum. Herkesin ozel istegine gore bisey yapilamaz ki. Biz buradayiz. Hic yazamasam bile diyete devam ettigim surece cuma gunu kilomu yaZar gecerim. Yapacak bisey yok. Hayirlisi olsun.

Tşk ederim canım benim saolasın o zaman grubumuzu canlandıralım çünkü bu hafta sarı kart alacağız ve ceza demek bu

Tşk ederim canım :) O zaman bende dahil hepimiz elimizden geleni yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…