Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.takım 502.etap free listesi***

tudeel: (65/64,8/0,2/%0,31) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (85,1/84,3/0,8/%0,94) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

cylnslymn geçen hafta bildirimde bulunmadın mı sen bak bulamadım lütfen biraz daha özveri bekliyorum

Son düzenleme:
***3.takım 502.etap yeni üye listesi***

Flygkts: (66,9///%) yeni üye başl trh 06.01.2017 başl kg 69 hedef kg 59
Zety: (73/71,3/1,7/%2,33) yeni üye başl trh 09.01.2017 başl kg 74 hedef kg 63
dagci: (70///%) yeni üye başl trh 12.01.2016 başl kg 70 hedef kg 64
Kahverengi211: (73,9/73/0,9/%1,22) yeni üye başl trh 14.01.2017 başl kg 74,5 hedef kg 60

dagci seni hiç göremiyorum aktif değilsin malesef seni eliyorum inş istediğin kiloya ulaşırsın
Zety canım sende geçen hafta bildirimde bulunmamaışsın yeni üyesin biraz daha özveri bekliyorum lütfen
@Flygkts bu hafta sanki seni de pek göremedim lütfen özveri bekliyorum

Son düzenleme:
***3. Takım 502.Etap***

betnaz: (79,7///%)
chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı
chentiq: (65,3/65/0,3/%0,46)
mavi1000: (69,7///%)

3.Takım ortalaması : %

Evet sonunda chemistry_eng arkadaşımızı kaçırmayı başardık neden çünkü burda tek başına mücadele veriyor hiç kimse de onun gösterdiği azmin çoğu yok menülere yorum yazılmıyor kimse kimseyi uyarmıyor canı isteyen istediği zaman giriyor bunda en çok benim payım var çünkü sert davranmıyourm kimseyi kırmıyorum diye bana burda durmam için para da vermiyorlar burdaki tek amacım tek hedefim zayıflamanız siz irade gösteremezseniz burdaki çabalayan insanların motivesini de düşünürseniz kusura bakmayın bende kötü olurum bundan sonra gerçekten devam etmek isteyen kalsın ama özveri göstersin 2 gün gösteriş yapıp kaçacaksa hiç bulaşmasın ben onu beceremiyorum desin benimde hayatım var yoğun çalışıyorum nelerle uğraşıyorum ama buraya gelmeye de zaman bulmaya da çalışıyorum sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum

8ocakta basladigim zayiflama seruvenimin 20. Gunundeyim...77 kilo ile basladim. Suan 73 kiloyum. İlk mesajimda Ocak sonu hedefim 72 yazmisim. Kucuk bir sapma olacak sanirim. O da wc problemini cozemedigim icin olabilir :) herkese bol zayiflamalar :)

Yaaaaa nereye gittinn chemistry_eng uzdun benii yaa gitmee. Soz ben seninle ilgilenecgimm. Ben de pek giremiyorum ama ozellikle takip edicemm kacma gel

Aaa chemin ozel mesaji ayrilma istegi miymis.. tuhh ya....

chemistry_eng kaptan daha bildirim yapmadi. Eger kaptanin yazdigi sebeplerden dolayi ayriliyorsan cok ama cok haklısın. Bunda benim de payim var tabiki. Ama soyle yapsak olur mu bir fikir olarak.

2 etap daha sans versen bize ve kendine. Eger düzelmezse gitsen olmaz mi..

Daha 4 gün var belki verirsin o 1 kg mı :)

Yaaaaa nereye gittinn chemistry_eng uzdun benii yaa gitmee. Soz ben seninle ilgilenecgimm. Ben de pek giremiyorum ama ozellikle takip edicemm kacma gel

Aaa chemin ozel mesaji ayrilma istegi miymis.. tuhh ya....

Evet malesef ve haklı bişey diyemiyorum

Geçen hafta bulundum kuzum ben 84.5 idi görmedin mi yoksa

Bende yoğunluk yüzünden çok katılım saglayamiyorum. Kilo da verememisim Özür dilerim. Azledin benide. Yuzdeyi bari dusurmeyim. Herkese bol eksili günler dilerim

chemistry_eng üzüldüm ayrılmana, keşke biraz daha kalsan. geri dön geri dön nolur geriii dööön

ben bu hafta tatile girince bildirimde gevşek davrandım evet ama geçen hafta kilo bildirimi yaptım, yola çıkacaktık biraz geç yapmıştım sayılmadı sanırım Zerosima daha dikkatli olurum kaptanım

bu arada ben bu hafta yoğurt kürü yaptım baya etkili oldu tavsiye ederim

3 kaşık yoğurda 1çk zencefil, pul biber ve yarım limon sıkıp yatmadan yarım saat önce yedim.

bu arada ben bu hafta yoğurt kürü yaptım baya etkili oldu tavsiye ederim

3 kaşık yoğurda 1çk zencefil, pul biber ve yarım limon sıkıp yatmadan yarım saat önce yedim.

Göbek için işe yarıyor demi

***3. Takım 502.Etap***

betnaz: (79,7///%)
chemistry_eng: (72,5/72,3/0,2/%0,27) kendi isteği ile ayrıldı
chentiq: (65,3/65/0,3/%0,46)
mavi1000: (69,7///%)
kilosu sabit kendi isteği ile ayrıldı

3.Takım ortalaması : %

betnaz cnm sen nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…