8ocakta basladigim zayiflama seruvenimin 20. Gunundeyim...77 kilo ile basladim. Suan 73 kiloyum. İlk mesajimda Ocak sonu hedefim 72 yazmisim. Kucuk bir sapma olacak sanirim. O da wc problemini cozemedigim icin olabilir :) herkese bol zayiflamalar :)Biri bana ne yaptigimizi anlattsinn elimden tutsun :)) 26 yasindayim. Oturarak calistigim bir meslegim var. Hayatim boyunca kiloluydum. Dukan ile 13kilo verdim. 4yil once 85ten 72ye dustum. Pazar gunu diyete basladim. Bugun 7.gunum. Pazar gunu 77 kiloydum. 7gun gecti. Bugun 74.5 kiloyum. Bu sefer yapacagim dedim. Destek olalim birbirimize. Hedefim Nisan sonuna kadar 60kilo olmak. Oncelikle aysonunu 72ile kapama hedefimi gerceklestirmeliyim... bol zayiflamalarr
Yaaaaa nereye gittinnEvet sonundachemistry_eng arkadaşımızı kaçırmayı başardık neden çünkü burda tek başına mücadele veriyor hiç kimse de onun gösterdiği azmin çoğu yok menülere yorum yazılmıyor kimse kimseyi uyarmıyor canı isteyen istediği zaman giriyor bunda en çok benim payım var çünkü sert davranmıyourm kimseyi kırmıyorum diye bana burda durmam için para da vermiyorlar burdaki tek amacım tek hedefim zayıflamanız siz irade gösteremezseniz burdaki çabalayan insanların motivesini de düşünürseniz kusura bakmayın bende kötü olurum bundan sonra gerçekten devam etmek isteyen kalsın ama özveri göstersin 2 gün gösteriş yapıp kaçacaksa hiç bulaşmasın ben onu beceremiyorum desin benimde hayatım var yoğun çalışıyorum nelerle uğraşıyorum ama buraya gelmeye de zaman bulmaya da çalışıyorum sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum
8ocakta basladigim zayiflama seruvenimin 20. Gunundeyim...77 kilo ile basladim. Suan 73 kiloyum. İlk mesajimda Ocak sonu hedefim 72 yazmisim. Kucuk bir sapma olacak sanirim. O da wc problemini cozemedigim icin olabilir :) herkese bol zayiflamalar :)
Yaaaaa nereye gittinnchemistry_eng uzdun benii yaa gitmee. Soz ben seninle ilgilenecgimm. Ben de pek giremiyorum ama ozellikle takip edicemm kacma gel
Aaa chemin ozel mesaji ayrilma istegi miymis.. tuhh ya....
chemistry_eng kaptan daha bildirim yapmadi. Eger kaptanin yazdigi sebeplerden dolayi ayriliyorsan cok ama cok haklısın. Bunda benim de payim var tabiki. Ama soyle yapsak olur mu bir fikir olarak.
2 etap daha sans versen bize ve kendine. Eger düzelmezse gitsen olmaz mi..
İnsallahh @Zerosima ben de oyle umit ediyorum :)Daha 4 gün var belki verirsin o 1 kg mı :)
Geçen hafta bulundum kuzum ben 84.5 idi görmedin mi yoksa***3.takım 502.etap free listesi***
tudeel: (65/64,8/0,2/%0,31) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (85,1/84,3/0,8/%0,94) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü
cylnslymn geçen hafta bildirimde bulunmadın mı sen bak bulamadım lütfen biraz daha özveri bekliyorum
İnsallahh @Zerosima ben de oyle umit ediyorum :)
Geçen hafta bulundum kuzum ben 84.5 idi görmedin mi yoksa
İşte ya kuzum 11573 . Sayfadaİş yerinde çok yoğunum kızlar kilom 84.5
bu arada ben bu hafta yoğurt kürü yaptım baya etkili oldu tavsiye ederim
3 kaşık yoğurda 1çk zencefil, pul biber ve yarım limon sıkıp yatmadan yarım saat önce yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?