Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanim oncelikle dun bildirim yapamadim ozur diliyorum. Cocuklarim hasta onlarla ilgileniyorum kilom sabit zaten veremedim. Ayrica bu ayrilma mevzulari benim cok modumu dusuruyor zaten evde cocuklar yuzunden iyi degilim burayi aciyorum kafam dagilsin diye ama burasi da kotu tam dibe vuruyorum. O sebepledir ki bende ayriliyorum hakkinizi helal edin. Tekrar gorusmek uzere hepinizi cok seviyorum.

Geçmiş olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın

betnaz . Cok gecmis olsun ancak yeter ki bildirim yapmak iste. 30saniyeni bile almazdi. Tabii cocuklar aklini almistir basindan. Hak veriyorum. Bu hafta bahane istemiyoruz ama dimi kaptaann Zerosima

Haklısın canım ... en can sıkıcı durum gelenin durmaması .

Bence yine de bir iki davet yapın .

Özellikle yeni üye değilde , forumda zaten aktif üyelerden yarışmaya katılmak isteyenleri.

Zaten kk ya giren üye ... takımını da bırakmaz.

Ben öyle bir üye olduğunda yönlendiririm .

Arada da sohbete gelirim ... fırsat bulursam .

Hepinize keyifli hafta sonları

Tmm ablacım bu fikrin güzel :)

Her zaman bekleriz

Mrb kızlar,çok üzüldüm kızların gidişine.inş istedikleri kıloya ulaşırlar.3.takım sayesınde dogum kılolarımdan kurtulmuştum.bu takımı seviyorum.biraz daha fedakarlık yapacaz artık.inş dahada güçlü ilerlicez.pes etmeyelim yeter ki

Bugunku menum sabah;tulum peyniri,bir haşlanmış yumurta, bir t.k tahin,bir dilim beyaz ekmek
Ara;bir muz
Ögleden sonra,taze fasulye,3 4 kaşık bulgur pilavı
75 dk yürüyüş,birazdanda yeşil çayımı içer bir tane portakal yemeyı düşünüyorum

Bugunku menum; kahvalti bir haslanmis yumurta bir kac dilim salam domates biber bir tatlikasigi labne

Ara bir kac badem ve kuru erik kayisi hosafi sekersiz(yine bagirsak icin ama tık yok )

Aksam yumurtali ispanak

Azonce de bir kac dilim ayva yedim

Leslie ile 3mil yurudum. Simdi bir mil daha yuruyecegim

Benim ocuklar da hastalar. Ben de bugun itibariyle hastalandim ama nispeten daha iyiyim. Hastaligin cok kotum ama tek iyi yani istahin kalmıyor
Saka bir yana az olan bir baska takımla birlesebiliriz. Baska uye transfer edebiliriz gelmek isteyen olursa. Sati karti neden alacagiz onu anlamadim yalniz

merhaba kızlar, bizim de düğün var malum, geçen hafta kilo verdim elhamdülillah ama iki gündür saldım, yine de aç yatmaya, kürlerimi yapmaya devam ediyorum. yarın tekrar kastırıyorum inşallah, hedefim 1kilo vermek. cuma günü tartıda 70i görmek istiyorum

giden arkadaşlara üzüldüm, ben alışmıştım bu kadroya...

ayy ya menüler süper, gaza geldim. ben en çok spor yapamadığım için üzülüyorum. spor yapmak beni çok iyi hissettiriyor ya...

Bende h.içi spor yapamıyorum maalesef.işten geç çıkıyorum cocugumu al maya gidip yemek ye falan 10 gibi evdeyim.azcık ortalıgı topla duş al zaten 11.30 u buluyor.baygın düşüyorum o saatten sonrada.h.sonu anca yapıyorum.o da inan kı kızımı ya anneme ya kayınvalıdeme bırakıyorum yoksa hiç gidemem salona.

O tempoya spor yapmis kadar oluyorsundur herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…