Kesinlikle
Kaptanim oncelikle dun bildirim yapamadim ozur diliyorum. Cocuklarim hasta onlarla ilgileniyorum kilom sabit zaten veremedim. Ayrica bu ayrilma mevzulari benim cok modumu dusuruyor zaten evde cocuklar yuzunden iyi degilim burayi aciyorum kafam dagilsin diye ama burasi da kotu tam dibe vuruyorum. O sebepledir ki bende ayriliyorum hakkinizi helal edin. Tekrar gorusmek uzere hepinizi cok seviyorum.
Kaptanim oncelikle dun bildirim yapamadim ozur diliyorum. Cocuklarim hasta onlarla ilgileniyorum kilom sabit zaten veremedim. Ayrica bu ayrilma mevzulari benim cok modumu dusuruyor zaten evde cocuklar yuzunden iyi degilim burayi aciyorum kafam dagilsin diye ama burasi da kotu tam dibe vuruyorum. O sebepledir ki bende ayriliyorum hakkinizi helal edin. Tekrar gorusmek uzere hepinizi cok seviyorum.
Evett suanki kilon kac kac olmak istiyosun :))Zaten inşallah pazartesi bende diyete başlamayı düşünüyorum ciddi anlamda bırakmadan motive şart gerçekten
Evett suanki kilon kac kac olmak istiyosun :))
Çok tşk ederim ablacım düşüncen için
Ama grupta 2 hafta yoğunluk yaşanıp sonra herkes kaçıyor en iyisi şimdilik az üye ile idare etmek gibi geliyor bana
Bir sürü yeni üyemiz free üyemiz var onlar bile pek gelmiyor zaten e listedeki arkadaşlarda nereye kadar kendi kendilerine konuşsun ve ayrıldılar o kadar çabaya rağmen burda istekli kimseyi göremeyince malesef..
Bende yeterli gelmiyorum sanırım
Haklısın canım ... en can sıkıcı durum gelenin durmaması .
Bence yine de bir iki davet yapın .
Özellikle yeni üye değilde , forumda zaten aktif üyelerden yarışmaya katılmak isteyenleri.
Zaten kk ya giren üye ... takımını da bırakmaz.
Ben öyle bir üye olduğunda yönlendiririm .
Arada da sohbete gelirim ... fırsat bulursam .
Hepinize keyifli hafta sonları
Yaa derdee baak :) biz 50li kilolari gorebilecek miyiz acaba :)55 kg olmuştum en son
50 olmak istiyorum
Bugunku menum sabah;tulum peyniri,bir haşlanmış yumurta, bir t.k tahin,bir dilim beyaz ekmek
Ara;bir muz
Ögleden sonra,taze fasulye,3 4 kaşık bulgur pilavı
75 dk yürüyüş,birazdanda yeşil çayımı içer bir tane portakal yemeyı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1945588
Bugunku menum; kahvalti bir haslanmis yumurta bir kac dilim salam domates biber bir tatlikasigi labne
Ara bir kac badem ve kuru erik kayisi hosafi sekersiz(yine bagirsak icin ama tık yok )
Aksam yumurtali ispanak
Azonce de bir kac dilim ayva yedim
Leslie ile 3mil yurudum. Simdi bir mil daha yuruyecegim
Yaparsin sen :)ayy ya menüler süper, gaza geldim.ben en çok spor yapamadığım için üzülüyorum. spor yapmak beni çok iyi hissettiriyor ya...
O tempoya spor yapmis kadar oluyorsundur herhalde:)Bende h.içi spor yapamıyorum maalesef.işten geç çıkıyorum cocugumu al maya gidip yemek ye falan 10 gibi evdeyim.azcık ortalıgı topla duş al zaten 11.30 u buluyor.baygın düşüyorum o saatten sonrada.h.sonu anca yapıyorum.o da inan kı kızımı ya anneme ya kayınvalıdeme bırakıyorum yoksa hiç gidemem salona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?