Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya onun ayniainsan bende de var. Salona girmek degil de evde yapsam da yeter bana. Ama cocuklarla ugras sofra topla kaldir pestulum cikiyor. Bir çaresine bakamadim daha. Sporsuz sadece yediklerini azaltmakla olmiyor benim vucud. Ah bir çaresine bakabilsem. Benim kilo vermeme sebeplerim de bunlar. Ortalamayi da etkiliyoruk haliyle..

Evet spor yapmadan zor oluyor.yedıklerımden kısıyorum kalori hesabı yapıyorum
Yoksa bende veremem.kızımı küçükken bebek arabasına yatırırdım o uyurdu ben yürüyüş yapardım ama su an durmuyor.

Yaparken terliyorsun sonra banyoya gormen lazim
Aslında sabah ise gitmeden once vaktim var. 8 olmadan cikiyorum evden. Banyo yapip cikinca hastalanirim diye korkuyorum.

Aksam da bir iki defa denedim benim cocuklarin ikisi de kucuk. Cep telini alip kaciyorlar, pc den denedim tuslarina basiyorlar. Ustume tirmaniyorlar bir seyler istiyorlar baba bulamiyor sen versene falan diyor komsuya da birakamam ki sen bak ben spor yapacagik diye onerilere acigim ama tabik8 de

Gunaydin kizlar; bugun gune sekersiz pisirilmis kayisi kuru erik hosafi ile basladim... sicak sicak ac karnina.. annemin israri uzerine... wc cikana kadar da sudan baska bisey yok malum 1 hafta oldu cok dertliyim

Bugunku menum; sabah yagsiz salamli omlet domates bir tatli kasigi labne biber bir dilim ekmek (oglen yemegi yerine gecti kalktigimda kayisi kuru erik hosafi icmistim ve bagirsaklarim icin ise yaradi )

Aksamustu;yarim tarcinli elma

Aksami biraz abartmis olabilirim :) buruksel lahanasi kavak mantari karides sarimsakli yogurt kola zero

Bunlarin hepsi bir tabaktaydi. Tabagimi bitiremedim.. uzun zamandir bu kadar doymamistim

Leslie ile 20dk yurudum, disari ciktim 15dk yurudum

Bilgilerinizee :)

Kızlar mrb.adetliyken sizinde kilonuz artı çıkıyor mu moralım bozuldu
Bir buçuk saat yürüyüs cok azda eliptik bisiklete bindim bugun bu arada.

Kızlar mrb.adetliyken sizinde kilonuz artı çıkıyor mu moralım bozuldu
Bir buçuk saat yürüyüs cok azda eliptik bisiklete bindim bugun bu arada.
Valla normalde benim de dun regl olmam gerekiyordu ama beslenme aliskanligim degistigi icin olamayacagimi biliyordum. Olamadim da. Bende bir artis suan yok. Ama olmasi normal tabii ki. Bitsin de sen 3gun sonra gor kilonu. Bence birbucuk kilo az cikarsin ama tabii dikkat ediyorsan yediklerine ve sporuna. Moralin bozulmasin. 3 gun sonra birden dusmus bir kilo goreceksin :)

Yaa derdee baak :) biz 50li kilolari gorebilecek miyiz acaba :)

Valla benimde derdim bu millet çok şişmişsin diyor psikolojimi bozdular zaten herşeye laf etmeyi severler bilirsin :))

Bugün başladım hadi hayırlısı bırakmaya niyetim yok önemli olan motive onu da burda siizlerle sağlayacağım ama cıss yediğimiz zaman spor yapmadığımız zaman kızalım ki hırslanalım en azından bana kızın :)

Aynen canım pes etmek yok

Gayet güzel cnm

Salam işlenmiş gıda ya bence yemesende olurdu :) Onun dışında gayet iyi

Çünkü geçen hafta yüzdemiz 0.30 altında kaldığı için 1.notamızı almıştık bu hafta da yüzdemiz düşük olunca 2.notayı aldık 2 nota sarı kart demek

Bu arada hepinize geçmiş olsun cnm

İnşallah göreceksin tatlım :)

ayy ya menüler süper, gaza geldim. ben en çok spor yapamadığım için üzülüyorum. spor yapmak beni çok iyi hissettiriyor ya...

Aynen spor yapmayınca bende diyeti eksik hissediyorum vermemiş gibi düşünüyorum :)

Yaz gelse akşamları çıkarız eşimle ama havalar çok soguk çıkılmıyor

Oturduğun yerde karnını içine çekip bıraksan kalçaları sıkıp bıraksan en azından sıkılaşmaya çok katkın olur cnm :)

Aynen hava soğuk olunca biraz zor oluyor yapmak

Sende masa başı çalışıyordun demi yanılmıyorsam karnını içine çek bırak kalçalarını skıp bırak sıkılaşırsın en azından ben çok faydasını gördüm

Oo işin zor

Gunaydin kizlar; bugun gune sekersiz pisirilmis kayisi kuru erik hosafi ile basladim... sicak sicak ac karnina.. annemin israri uzerine... wc cikana kadar da sudan baska bisey yok malum 1 hafta oldu cok dertliyim

1 defalığına mahsus müsil ilacı kullan bence ben öyle yapıyorum bazen bende kronik birde bir süre sonra ilaçlar işe yaramıyor

Bu zerolar sıfır şekersiz olsa bile kalorisi çok yüksek diyorlar cnm onun dışında güzel akşam da öyle kalorili bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…