ya onun ayniainsan bende de var. Salona girmek degil de evde yapsam da yeter bana. Ama cocuklarla ugras sofra topla kaldir pestulum cikiyor. Bir çaresine bakamadim daha. Sporsuz sadece yediklerini azaltmakla olmiyor benim vucud. Ah bir çaresine bakabilsem. Benim kilo vermeme sebeplerim de bunlar. Ortalamayi da etkiliyoruk haliyle..Bende h.içi spor yapamıyorum maalesef.işten geç çıkıyorum cocugumu al maya gidip yemek ye falan 10 gibi evdeyim.azcık ortalıgı topla duş al zaten 11.30 u buluyor.baygın düşüyorum o saatten sonrada.h.sonu anca yapıyorum.o da inan kı kızımı ya anneme ya kayınvalıdeme bırakıyorum yoksa hiç gidemem salona.
Pertim çıkıyor ınan kı:)O tempoya spor yapmis kadar oluyorsundur herhalde:)
Evet spor yapmadan zor oluyor.yedıklerımden kısıyorum kalori hesabı yapıyorumya onun ayniainsan bende de var. Salona girmek degil de evde yapsam da yeter bana. Ama cocuklarla ugras sofra topla kaldir pestulum cikiyor. Bir çaresine bakamadim daha. Sporsuz sadece yediklerini azaltmakla olmiyor benim vucud. Ah bir çaresine bakabilsem. Benim kilo vermeme sebeplerim de bunlar. Ortalamayi da etkiliyoruk haliyle..
Yaparken terliyorsun sonra banyoya gormen lazimEvet spor yapmadan zor oluyor.yedıklerımden kısıyorum kalori hesabı yapıyorum
Yoksa bende veremem.kızımı küçükken bebek arabasına yatırırdım o uyurdu ben yürüyüş yapardım ama su an durmuyor.
Valla normalde benim de dun regl olmam gerekiyordu ama beslenme aliskanligim degistigi icin olamayacagimi biliyordum. Olamadim da. Bende bir artis suan yok. Ama olmasi normal tabii ki. Bitsin de sen 3gun sonra gor kilonu. Bence birbucuk kilo az cikarsin ama tabii dikkat ediyorsan yediklerine ve sporuna. Moralin bozulmasin. 3 gun sonra birden dusmus bir kilo goreceksin :)Kızlar mrb.adetliyken sizinde kilonuz artı çıkıyor mu moralım bozuldu
Bir buçuk saat yürüyüs cok azda eliptik bisiklete bindim bugun bu arada.
Yaa derdee baak :) biz 50li kilolari gorebilecek miyiz acaba :)
Mrb kızlar,çok üzüldüm kızların gidişine.inş istedikleri kıloya ulaşırlar.3.takım sayesınde dogum kılolarımdan kurtulmuştum.bu takımı seviyorum.biraz daha fedakarlık yapacaz artık.inş dahada güçlü ilerlicez.pes etmeyelim yeter ki
Bugunku menum sabah;tulum peyniri,bir haşlanmış yumurta, bir t.k tahin,bir dilim beyaz ekmek
Ara;bir muz
Ögleden sonra,taze fasulye,3 4 kaşık bulgur pilavı
75 dk yürüyüş,birazdanda yeşil çayımı içer bir tane portakal yemeyı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1945588
Bugunku menum; kahvalti bir haslanmis yumurta bir kac dilim salam domates biber bir tatlikasigi labne
Ara bir kac badem ve kuru erik kayisi hosafi sekersiz(yine bagirsak icin ama tık yok )
Aksam yumurtali ispanak
Azonce de bir kac dilim ayva yedim
Leslie ile 3mil yurudum. Simdi bir mil daha yuruyecegim
Benim ocuklar da hastalar. Ben de bugun itibariyle hastalandim ama nispeten daha iyiyim. Hastaligin cok kotum ama tek iyi yani istahin kalmıyor
Saka bir yana az olan bir baska takımla birlesebiliriz. Baska uye transfer edebiliriz gelmek isteyen olursa. Sati karti neden alacagiz onu anlamadim yalniz
merhaba kızlar, bizim de düğün var malum, geçen hafta kilo verdim elhamdülillah ama iki gündür saldım, yine de aç yatmaya, kürlerimi yapmaya devam ediyorum. yarın tekrar kastırıyorum inşallah, hedefim 1kilo vermek. cuma günü tartıda 70i görmek istiyorum
giden arkadaşlara üzüldüm, ben alışmıştım bu kadroya...
ayy ya menüler süper, gaza geldim.ben en çok spor yapamadığım için üzülüyorum. spor yapmak beni çok iyi hissettiriyor ya...
Bende h.içi spor yapamıyorum maalesef.işten geç çıkıyorum cocugumu al maya gidip yemek ye falan 10 gibi evdeyim.azcık ortalıgı topla duş al zaten 11.30 u buluyor.baygın düşüyorum o saatten sonrada.h.sonu anca yapıyorum.o da inan kı kızımı ya anneme ya kayınvalıdeme bırakıyorum yoksa hiç gidemem salona.
Yaz gelse akşamları çıkarız eşimle ama havalar çok soguk çıkılmıyor
ya onun ayniainsan bende de var. Salona girmek degil de evde yapsam da yeter bana. Ama cocuklarla ugras sofra topla kaldir pestulum cikiyor. Bir çaresine bakamadim daha. Sporsuz sadece yediklerini azaltmakla olmiyor benim vucud. Ah bir çaresine bakabilsem. Benim kilo vermeme sebeplerim de bunlar. Ortalamayi da etkiliyoruk haliyle..
Yaparken terliyorsun sonra banyoya gormen lazim
Aslında sabah ise gitmeden once vaktim var. 8 olmadan cikiyorum evden. Banyo yapip cikinca hastalanirim diye korkuyorum.
Aksam da bir iki defa denedim benim cocuklarin ikisi de kucuk. Cep telini alip kaciyorlar, pc den denedim tuslarina basiyorlar. Ustume tirmaniyorlarbir seyler istiyorlar baba bulamiyor sen versene falan diyor komsuya da birakamam ki sen bak ben spor yapacagik diye onerilere acigim ama tabik8 de
Gunaydin kizlar; bugun gune sekersiz pisirilmis kayisi kuru erik hosafi ile basladim... sicak sicak ac karnina.. annemin israri uzerine... wc cikana kadar da sudan baska bisey yokmalum 1 hafta oldu cok dertliyim
Bugunku menum; sabah yagsiz salamli omlet domates bir tatli kasigi labne biber bir dilim ekmek (oglen yemegi yerine gecti kalktigimda kayisi kuru erik hosafi icmistim ve bagirsaklarim icin ise yaradi )
Aksamustu;yarim tarcinli elma
Aksami biraz abartmis olabilirim :) buruksel lahanasi kavak mantari karides sarimsakli yogurt kola zero
Bunlarin hepsi bir tabaktaydi. Tabagimi bitiremedim.. uzun zamandir bu kadar doymamistim
Leslie ile 20dk yurudum, disari ciktim 15dk yurudum
Bilgilerinizee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?