Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar mrb.adetliyken sizinde kilonuz artı çıkıyor mu moralım bozuldu
Bir buçuk saat yürüyüs cok azda eliptik bisiklete bindim bugun bu arada.

Bazen etki ediyor ama ben genelde reglken eksi çıkarım anlam veremediğim bir şekilde ama olacağıma yakın artı çıkarım

Spor ödem yapmış olabilir vücutta ondan da artı çıkmış olabilirsin cnm

1 defalığına mahsus müsil ilacı kullan bence ben öyle yapıyorum bazen bende kronik birde bir süre sonra ilaçlar işe yaramıyor

En son carem o ama dunku hosaf seysi ise yaradi. Tuvalete ciktim dun. Ancak bugun ne goreyim. 73.5 kilo olmusum. 1kilo nasil aldim bir gunde anlamadim.
Regl olcam olamadim belki ondandir

Bu zerolar sıfır şekersiz olsa bile kalorisi çok yüksek diyorlar cnm onun dışında güzel akşam da öyle kalorili bişey yok

Zeronun kalorisi bir kutuda 1 kalori yaziyor. Dukan yaparken cola zero ile yasiyordum desem yeridir. 15kilo verdim. O yuzden korkmadim diyebilirim. Ama yanlis yonlendirmek istemem tabii ki

Bende duyduğumu dedim cnm ama sen deneyip yaşadıysan sıkıntı yok :)

Aynen reng şişkinliğidir o

Ben de yine gune kuru erik kayisi hosafiyla basladim. 1 saat sonra bir esmer ekmegin kosesine salam tuzsuz lor ve salatalik koyarak sandvic yedim. Minicik bir köşe.
Ben de yine gune kuru erik kayisi hosafiyla basladim. 1 saat sonra bir esmer ekmegin kosesine salam tuzsuz lor ve salatalik koyarak sandvic yedim. Minicik bir köşe.

Afiyet olsun cnm bende bir kase nestle nesfit yedim

Yeterki etiket yapin hemen damlarim.
Ben ilac kullandigim icin oruç tutamayacagim bu hafta. Bol bol ihlamur iciyorum.

Sabah 1 simit bir dortgen peynir yedim. Öğlen firinda kizarttogim brokoli ve karnabahari yicem. Aksama da biber dolmasi var menumde. Ve tabiki yogurt.

Karnimi sıkıp birakacagim. Ise yarar mi gercekten?

Spor konusunda cook muzdaribim sormayin. Ama bugun misafirlerim yoklar o yuzden umutluyum. Bana sans dileyin..

ya kaptan cok uzuldum ya... oyle dusuk olunca da nota aliniyor muydu.. hemen takima dombili bir bacimizi trasfer etmek lazim.. olmazki boyle. Ben basli basina dusuk yuzdeyim. Bende mi gitaem ki

hadi hepimiz toparlanalım kızlar hepiniz gelin :) cylnslymn @Flygkts Zety chentiq Kahverengi211 T tudeel şu kadar kişi kaldık hadi hakkını verelim bu hafta

Sende gidersen listede kimse kalmaz

Karnını sıkıp bırakmak çok işe yarıyor özellikle mekik çekmekte zorlananlar içinn

Sende gidersen listede kimse kalmaz

Karnını sıkıp bırakmak çok işe yarıyor özellikle mekik çekmekte zorlananlar içinn
Gitmem de sari sari kirmizi demek. Ve bildirim yapma cezasi aliyorduk. Ya musteri bulmak lazim. Napsak ki

Gitmem de sari sari kirmizi demek. Ve bildirim yapma cezasi aliyorduk. Ya musteri bulmak lazim. Napsak ki

Yeni üye alcam cnm mecbur yani betnazda ayrıldı şu an listede sen varsın yeni üyelerin girmesi olacak ama 2 kişi var haliyle zamanını beklemek lazım

ayy
kaptanım ben azmü cezm eyledim kilo vercem diye ama adana dayız, düğün yemekleri yapılıyor, saatler tutmuyor,menüleri tutturamıyorum ama yine de belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum. bu hafta sanırım hedef kilomu görememeyeceğim çok üzgünüm tatilden sonra daha iyi olaca kadar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…