yok yok.... odemleri fazlaOnların metabolizma hızlı
beni de tebrik etsene beee yaaaTEbrikler kızlar
Bebek geliyor olabilir mi:)Biri benimle ilgilenebilir mi kilo aliyorum diyorumyemiyorum regl olamadim 5gundur wc cikamadim . Aglayacagimmm!!!
Kimse bakmasa da ben yine de kahvaltı menümü yazıp kendimi motive edeyim.Merhaba kızlar. Verilen linke tıklayıp buraya geldim ama şimdi ne yapacağın.
Kendimi tanıtayım önce
34 yaşındayım, 158 boy ve 66 kg yum (maşallah tosunuma :))), yurtdışında yaşıyorum, 1 bebem var, diplomalı işsizim :))))
Uzun zamandır sabahları su terapisi diye bişey yapıyorum. Olay basit her sabah bir bardağa üç dilim limon koyup sıcağa yakın su ekleyip aç karnına 4 bardak içiyorum. Metabolizmayı acayip iyi çalıştırıyor. Diyete etki eder bence ama ben diyet yapmazken de çok faydasını gördüm. Gün içinde de o limonlar duruyor bardağımda, bardağım da musluğun yanında, mutfağa gittikçe ya da susadıkça limonlu sıcak suyumu içiyorum. Gün içinde olmasa bile sabah 4 bardağı kesin tavsiye ederim.
Bir de bugün itibariyle şeker orucuna başlayacağım. Yani şekersiz hayat için 21 gün diyorum başlangıçta, sonradan inşallah temelli çıkar hayatımdan :))) bunu diyetten ziyade sağlık için yapmaya başlayacağım ama diyeti de destekler benceher gün en az 5000-6000 adım atıyorum bebemle ama bunu arttırıp tempolu yürüyüşe çıkarmayı düşünüyorum burdan aldığım gazla :)
meraklanma bozma diyetini veriyorsun.. sabir et regel olunca duzelir hersey.. haftada 1 gun sivi diyet yaparsan sorunu cozersin. hafda 1 gun sivi diyet sana zarar vermez.Biri benimle ilgilenebilir mi kilo aliyorum diyorumyemiyorum regl olamadim 5gundur wc cikamadim . Aglayacagimmm!!!
Merhaba kızlar. Verilen linke tıklayıp buraya geldim ama şimdi ne yapacağın.
Kendimi tanıtayım önce
34 yaşındayım, 158 boy ve 66 kg yum (maşallah tosunuma :))), yurtdışında yaşıyorum, 1 bebem var, diplomalı işsizim :))))
Uzun zamandır sabahları su terapisi diye bişey yapıyorum. Olay basit her sabah bir bardağa üç dilim limon koyup sıcağa yakın su ekleyip aç karnına 4 bardak içiyorum. Metabolizmayı acayip iyi çalıştırıyor. Diyete etki eder bence ama ben diyet yapmazken de çok faydasını gördüm. Gün içinde de o limonlar duruyor bardağımda, bardağım da musluğun yanında, mutfağa gittikçe ya da susadıkça limonlu sıcak suyumu içiyorum. Gün içinde olmasa bile sabah 4 bardağı kesin tavsiye ederim.
Bir de bugün itibariyle şeker orucuna başlayacağım. Yani şekersiz hayat için 21 gün diyorum başlangıçta, sonradan inşallah temelli çıkar hayatımdan :))) bunu diyetten ziyade sağlık için yapmaya başlayacağım ama diyeti de destekler benceher gün en az 5000-6000 adım atıyorum bebemle ama bunu arttırıp tempolu yürüyüşe çıkarmayı düşünüyorum burdan aldığım gazla :)
Biri benimle ilgilenebilir mi kilo aliyorum diyorumyemiyorum regl olamadim 5gundur wc cikamadim . Aglayacagimmm!!!
Kimse bakmasa da ben yine de kahvaltı menümü yazıp kendimi motive edeyim.
Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği
Merhabalar bende araniza katildim. 71.200 kilo ile. zor kilo veriyorum hipotriod hastayim.
ben diyetisyene gittim. ama onun diyetini uygulayamiyorum sebebide bana fazla geliyor yiyecekler.
yaptiklerim sabahlari ceviz suyu iciyorum kahvalti olarak ya 1 yumurta yada kucuk bir parca peynir yiyorum kepekli 1 dilim ekmekle. aralarda yesil elma. ve oglen aksam yemegimide sebze suyu yada sebze yemegi yaninda muhakak 100 gram et yada balik yada kofte oluyor. yogurt arasira yiyorum sut de oyle. yaninda balik hapi kullaniyorum...
ben hergun 5 kere yazamam cunki calisyorum yogun bir sekilde ama elimden geldigince yazacagim..
spor yapiyorum yaklasik bazen 1 saat bazende 2 saat enerjime bagli.. yasim 48 boyum 153 benide araniza aldginiz icin tessekur ederim..
meraklanma bozma diyetini veriyorsun.. sabir et regel olunca duzelir hersey.. haftada 1 gun sivi diyet yaparsan sorunu cozersin. hafda 1 gun sivi diyet sana zarar vermez.
meraklanma bozma diyetini veriyorsun.. sabir et regel olunca duzelir hersey.. haftada 1 gun sivi diyet yaparsan sorunu cozersin. hafda 1 gun sivi diyet sana zarar vermez.
Yazınca çok göründüğüne bakma yerken hiç bişey :)) bugün itibariyle şeker orucuna başladım da şeker zaten kullanmazdım ama artık şeker katkılı gıdaları da bırakıcam.Bu kahvaltıyı okuyunca ben hiç bişey yemiyormuşum gibi geldi :)
Ama gayet sağlıklı beğendim ben
Yazınca çok göründüğüne bakma yerken hiç bişey :)) bugün itibariyle şeker orucuna başladım da şeker zaten kullanmazdım ama artık şeker katkılı gıdaları da bırakıcam.
Kızlar bir de D vitamini durumunuza baktırın. Kışın çok düşük olur ve düşük olması da kg verilmesine engel olur. Ben D vitamini takviyesi de alıyorum. Tr deyken ayda bir ampul devit içiyordum, şimdi bulunduğum yerde haftalık hap var haftada bir onu içiyorum
Buyurun mutlaka okuyun
http://www.runnersworldtr.com/d-vitaminiyle-yag-yakmak-mumkun-mu/
d vitamini hic gunes gormeyenler icin surekli evde perdeler kapalilar icin.. egerki turkiyede yasiyorsaniz ve gun isigi goruyorsaniz d vitamini eksikliginiz olmaz. bir hastaliginiz yoksa tabikiKızlar bir de D vitamini durumunuza baktırın. Kışın çok düşük olur ve düşük olması da kg verilmesine engel olur. Ben D vitamini takviyesi de alıyorum. Tr deyken ayda bir ampul devit içiyordum, şimdi bulunduğum yerde haftalık hap var haftada bir onu içiyorum
Buyurun mutlaka okuyun
http://www.runnersworldtr.com/d-vitaminiyle-yag-yakmak-mumkun-mu/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?