Türkiyedeyken çıkmıştı D vitamini eksiğim orda kullanmaya başladım. Şimdi güneşten yana fakir bir yerde yaşadığım için düzenli kullanacağım. Türkiye'de yazın tamam ama kışın yeterli değil güneşten almak, yiyecekler de bir noktaya kadar takviye ediyor. En doğru sonucu tahlil verir tabi, benimki bir dikkat önerisiydi.d vitamini hic gunes gormeyenler icin surekli evde perdeler kapalilar icin.. egerki turkiyede yasiyorsaniz ve gun isigi goruyorsaniz d vitamini eksikliginiz olmaz. bir hastaliginiz yoksa tabiki
Kaptan ben evde değilim bugün kilo takibi var ama bildirimi yarın yaparım olurmu acaba ve bu sabah
Uç küçük poça minik di vallaha yedim öğlende bi küçük kurabiye daha diyet listen elime geçmedi
Merhaba buraya davet edildim ve geldim. Ne yapmam gerektiğini anlatır misiniz.
Kilomu yazayım. 165cm boy, 77 kilodayim, hedef 65 insallah. Yas 35
hosbuldum teşekkür ederim. Gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var. İnşallah burada sizlerle birlikte bu istegimi gerceklestiririm.Aramıza hoşgeldin
Yapman gereken günlük menünü sporunu su miktarını paylaşmak burda yazılan menülere kendi bildiğince yorumlar yapmak burdakileri ve kendini motive etmek kaynaşmak bu kadar zaten gerisi sırayla geliyor
hosbuldum teşekkür ederim. Gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var. İnşallah burada sizlerle birlikte bu istegimi gerceklestiririm.
inşallah ya. 10 kilo verebilsem çok iyi olacak. Sizide tebrik ederim darısı başıma bende vermeye başlıcam insallahİnşallah ben bu takımdan mezun olmuştum 1 seneyi geçti ama bu hafta tekrar başladım motivasyonu yakaladım gibi 1 haftadır iyi gidiyorum çok şükür bu hafta 2,2 kg verdim yani diyeceğim o ki yapmak istedikten sonra başarılmayacak bişey yok
inşallah ya. 10 kilo verebilsem çok iyi olacak. Sizide tebrik ederim darısı başıma bende vermeye başlıcam insallah
Bi olabilsem düzelecek :) tesekkur ederim hosgeldinmeraklanma bozma diyetini veriyorsun.. sabir et regel olunca duzelir hersey.. haftada 1 gun sivi diyet yaparsan sorunu cozersin. hafda 1 gun sivi diyet sana zarar vermez.
Wuhuu massallah bana da cok geldi :))Bu kahvaltıyı okuyunca ben hiç bişey yemiyormuşum gibi geldi :)
Ama gayet sağlıklı beğendim ben
merhabalar. Hos geldin. Cok iyi bir menu paylasmissin. Bence nicelik degil nitelik onemli. Zaten mangoyu gordugum an bravo dedim. Harika olmus. Su 4 bardak suyu ac karnina nasil iciyorsun miden bulanmiyor mu cukur cukur...Merhaba kızlar. Verilen linke tıklayıp buraya geldim ama şimdi ne yapacağın.
Kendimi tanıtayım önce
34 yaşındayım, 158 boy ve 66 kg yum (maşallah tosunuma :))), yurtdışında yaşıyorum, 1 bebem var, diplomalı işsizim :))))
Uzun zamandır sabahları su terapisi diye bişey yapıyorum. Olay basit her sabah bir bardağa üç dilim limon koyup sıcağa yakın su ekleyip aç karnına 4 bardak içiyorum. Metabolizmayı acayip iyi çalıştırıyor. Diyete etki eder bence ama ben diyet yapmazken de çok faydasını gördüm. Gün içinde de o limonlar duruyor bardağımda, bardağım da musluğun yanında, mutfağa gittikçe ya da susadıkça limonlu sıcak suyumu içiyorum. Gün içinde olmasa bile sabah 4 bardağı kesin tavsiye ederim.
Bir de bugün itibariyle şeker orucuna başlayacağım. Yani şekersiz hayat için 21 gün diyorum başlangıçta, sonradan inşallah temelli çıkar hayatımdan :))) bunu diyetten ziyade sağlık için yapmaya başlayacağım ama diyeti de destekler benceher gün en az 5000-6000 adım atıyorum bebemle ama bunu arttırıp tempolu yürüyüşe çıkarmayı düşünüyorum burdan aldığım gazla :)
ya moralini bozma. Wc icin kayisi vn devam et. Adete de adaçayı iyi geliyirdu galiba..Biri benimle ilgilenebilir mi kilo aliyorum diyorumyemiyorum regl olamadim 5gundur wc cikamadim . Aglayacagimmm!!!
hos geldin. Yapman gereken bir sey yok. Spor diyet ve bomba gibi bir moral. Ne kadar zaman gecti o zamandan bi yana cnmMerhaba buraya davet edildim ve geldim. Ne yapmam gerektiğini anlatır misiniz.
Aslında güzel bile gidiyor sabah uyanır uyanmaz içmek, 2 şudur falan yapıyorum sabah su içme işini :)merhabalar. Hos geldin. Cok iyi bir menu paylasmissin. Bence nicelik degil nitelik onemli. Zaten mangoyu gordugum an bravo dedim. Harika olmus. Su 4 bardak suyu ac karnina nasil iciyorsun miden bulanmiyor mu cukur cukur...
ya moralini bozma. Wc icin kayisi vn devam et. Adete de adaçayı iyi geliyirdu galiba..
hos geldin. Yapman gereken bir sey yok. Spor diyet ve bomba gibi bir moral. Ne kadar zaman gecti o zamandan bi yana cnm
2 bardak icerkm de 1 lt cok fazla geldi. Ama gene de senin icin denicem... bole olursam sorarim sana amaAslında güzel bile gidiyor sabah uyanır uyanmaz içmek, 2 şudur falan yapıyorum sabah su içme işini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?