Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Bir dilim ispanakli borek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Şekersiz cay
1 tane incir

Ara
1 avuç leblebi
1 elma

Akşam
Yumurtalı kıyma
1 dilim börek
2 parca beyaz peynir

Su çok az içtim hasta olduğumdan canım su içmek istemiyor

Bugün misafir olduğundan biraz değişik menü oldu. Yarin dan itibaren daha iyi olur inş.

Sabah menüm fixtir benim.

Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen : 1 elma

Akşam : ızgara balık fileto- bol sirkeli limonlu salata

Börekler olmasa gayet güzel menü bence :)

Çok güzel bir kahvalti

Selam;
Sabah; bir haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam tuzsuz lor salatalik domates kucucuk bir dilim esmer ekmek

Oglen; misafirlikteydim ne pastalar ne börek ler ne kekler yendi ama benn

İki catal cilekli tart bir wasa suzme peynir biraz tuzsuz leblebi yedim

Aksam yemegi yemedim su ictim

Yarim saat yuruyus yaptim

Bilgilerinize..

Cok yazamiyorum kalabaliklasinca takip etmek zorlaştı herkesi :)

Hepimiz zayiflamak ve birbirimize destek icin variz. Bunu bilmek bile ne guzel

Bu arada ben bugun glutensiz un aldim takitanin enerjisiz esmer tatlandiricisini aldim yagi azaltilmis kakao ile ve yagsiz sut ile kek yapacağım yarin. Ha bir de dukandan kalma aliskanlik yulaf kepegim var.

Dun ruseymle kek denedim. Ruseym aci biseymis. Cig hamurun tadina baktigimda nasil bir acilik vardi anlatamam. Pisip soguyunca acilik kalmadi ama yine de tiksindim bi kere yemedim.. evdekiler begendi ama. İcine de biraz diyabetik cikolata koymustum. Fena olmadi. Yarin yapacagim kekten umutluyum ama :)

Neden bunlarla ugrasiyorum cunku ben kendime odul gunu ya da odul ogunu yapmiyorum. En azindan simdilik. Bezmemek icin de biraz renklendirmeye calisiyorum yediklerimi. Mesela hic kek yemedim simdiye kadar. Keki yapayim en azindan sekersiz tatalndiricili olsun yulaf kepegi ve glutensiz kara bugday unu ile ve yagsiz sut ile en az kaloriyle olsun. Bıkmayayım cayin yanina herkes bisey yerken ben de bakmayayim diye. Cunku hem karsimdakiler rahatsiz oluyor hem ben. Nasil fikir ? :)

Bu arada... kronik wc sorunum soyle cozuldu. Sinameki ictim 8saat sonra siddetli bir agri ile 5gunluk birikim su gibi bosaldi gitti. Ancak sinameki tek basına icildiginde zararliymis. Bagirsak mukozasini da atiyormus. Yani cok sık icmemek gerek.

inşallah ya. 10 kilo verebilsem çok iyi olacak. Sizide tebrik ederim darısı başıma bende vermeye başlıcam insallah
10kilo kesinlikle Zerosima nin dedigi gibi 2,5 aylik is. Yeter ki dayan ve moralini bozma. Azicik ta hareket edersen çorap sokugu gbi gelir. Takildigin kilolar olacak ki ben oralardayim dusunun ki 72.3u gorup 73.4 e yukseldim tekrar. Tabi benim diyet ile baslayan bir wc problemim var. Her gun saati sasmayan sey gitti gelmiyor geri :) eminim burda beraber zayiflayacagiz

Ben de pek tutamiyorum kendimi her gun tartilacam illa

Canin cok tatli istiyorsa yarim elmaya tarcin dokup te yiyebilirsin. Hem lezzetli oluyor hem de tatli ihtiyacını karsiliyor.

Borekler olmamis

Superr!!

İnşallah nisan bitene kadar vermiş olurum. Hafta içinden itibaren yürüyüşe başlıcam. Ben sabah tartıldım 77.5 ciktim. Siz kaç ile başladınız ve ne zamandır takımdasınız.

Bu tür bağırsak boşaltılmalarında yararlı bakterilerin de gitmesi riskine karşı probiyotik kullan, kefir activia yoğurt gibi :)

Canin cok tatli istiyorsa yarim elmaya tarcin dokup te yiyebilirsin. Hem lezzetli oluyor hem de tatli ihtiyacını karsiliyor.
Duymuştum denerim. Ya herkese tavsiyem "that sugar film" diye bi belgesel var eğlenceli de onu izleyin. Sağlıklı beslenme ve zayıflama konusunda nasıl manipüle edildiğimizi anlatıyor

İnşallah nisan bitene kadar vermiş olurum. Hafta içinden itibaren yürüyüşe başlıcam. Ben sabah tartıldım 77.5 ciktim. Siz kaç ile başladınız ve ne zamandır takımdasınız.
Ben de 77 kusur kilo ile basladim. 8 ocakta. Bugun 72.7 idim. Regl olamiyorum yine diyet sebebiyle olsaydim herhalde 71,5 falan olurdum diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…