Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah avakado ile yag, oglen susamla simitle yag aksam sucukla yagin dibine vurmussun gibime geldi :) bol spor gerek

Selam arkadaşlar burası hiç aktif bir grup değil bu nedenle motivasyon bakımından sıkıntı yaşıyorum. Ben müsadenizle burdan ayrılıp daha aktif bir gruba geçmek istiyorum. Çünkü kg vermemin en büyük engeli kendi kendimi motive edemeyişim ve dışardan desteğe ihtiyacımın olması

Gunaydin kizlar. Bol eksileri gordugumuz bir hafta olsun.

Ben nedense cok fenayim. Acayip bas donmesi, bas agrisi, bulanti var. Gecmisi okudum biraz ama basim dönünce biraktim.

Birden bire geldi. Migrenim yok. 2 gundur sabah aksam agri kesici aliyorum. Doktora gitsem ne diyecem basim agriyor mu!! Insallah psikolojiktir ve gecer...

Günaydın kızlar:)yıllık izne ayrıldım.evdeyim kısaca bi garip oldum:)
Merhaba. Gruptan bir sana gun aydin olmus. Simdi degil de donusu daaha da garip oluyor inan. Kac gun aldin?

Günaydın kızlar
Nasılsıniz bende yine iş yerindeyim sanki burdan hiç ayrılıyorum. Burda yatiyor musum gibi geliyor.

Kızlar sabah;tek yumurta sahanda yumurta,5 tane zeytin,beyaz peynir,yarım muz,yarım kivi
Ögleden sonra;bir tabak bamya,bir buçuk bardak ayran
Ara;ıkı ceviz,3 çiğ badem
Bir saat hızlı tempo yürüyüş,10 dk kol hareketi,5 dk eliptik,50 bacak hareketi

Oglen arasini 2 tane salatalikla gecirdim. Acliktan ölüyor da degilim. Bu hafta biraz disimi sıkıp iyi bir sonuc patlatmak istiyorum.

Hedefim su sekilde.

Sabah su terapisi yapacagim. Bugun baslayacaktim ama unuttum.

Kahvaltida simit yemeyecegim. Asiri seviyorum ama alternatiflere yonelecegim

Oglen is yerinde cok saglikli hafif bir menu çıkmazsa gecistirecegim.

Akşam sulu yemek olsa dahi 1 dilimden fazla yemeyecegim. Mutlaka yogurdum olacak. Aksam gezmeye gitsek dahi cay icmeyecegim. Cunku yaninda mutlaka bir sey isteniyor.

9 dan sonra zinhar agzima bir sey sokmayacagim. Sonra bu 8 e sonra 7 ye kadar dusecek.

10 dk olsa dahi mutlaka spor yapacagim.

Ve bunlari yaptim yapmadim diye bildirim de bulunacagim

Super bence :)

Bence de bu sartlar altinda bayagi iyi bir sonuc cikacak. Basarilar diliyorummm :) yaparsin eminim

İk hafta:)kızımla vakıt geciriyorum spora gidiyorum inan dinlenmeye ihtiyacım vardı çok iyi geldi
İki hafta miiii iki hafta sonra don de gorurum ben senin mail silme telasini. Biz de calismaya devam edelim saka saka iyi dinlenmeler bol zayiflamalar :) evde olunca diyet zorlasiyor.

Gelelim benim menume..

Sabah bir wasa haslanmis yumurta iki sosis domates salatalik tuzsuz lor

Oglen bir iki kasik cirba bir kase pulbiberli yogurt canim hicbisey yemek istemedi

Aksam iki cicek brokoli yine canim bisey yemek istemiyor..

Günaydın.

Kahvaltimi paylaşayım.

Pazili onlet
Tere
Tahilli ekmek
Yesil zeytin
Beyaz peynir

Oglen yemek yemicem.

Dun aksam da bulgur pilavi ve kuru yedim. Bulgur pilavini kacirmis olabilirim. Ama ekmek yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…