Çok iyiymiş bir ay gibi bir surede bu kiloyu nasıl verdinBen de 77 kusur kilo ile basladim. 8 ocakta. Bugun 72.7 idim. Regl olamiyorum yine diyet sebebiyle olsaydim herhalde 71,5 falan olurdum diye dusunuyorum
Sen de yediklerine dikkat edip hareket etmeye çalışırsan ayni zamanda ayni belki daha fazla kilo vereceksin :)) kahverengi demisti dersin :))Çok iyiymiş bir ay gibi bir surede bu kiloyu nasıl verdin
Sen de yediklerine dikkat edip hareket etmeye çalışırsan ayni zamanda ayni belki daha fazla kilo vereceksin :)) kahverengi demisti dersin :))
Sen de yediklerine dikkat edip hareket etmeye çalışırsan ayni zamanda ayni belki daha fazla kilo vereceksin :)) kahverengi demisti dersin :))
canım neden kendini üzüyorsun. İnsanlar zaman zaman iradesine hakim olamayabilir. Önemli olan hatasının farkına varıp yoluna devam etmesidir. Nacizane benim fikrim odur ki bu kaçamağı iki ayin kaçamağı olarak kabul etmen ve bu günden itibaren yoluna devam etmen. Sakın diyeti bozdum bundan sonra ne olursa olsun deme.valla beni takimdan atin ben hak etmiyorum burayi. benden bir sey olmaz. nerdeyse 2 bucuk ay olsu hic kacamak yapmadim. kacamaklarim bir elma bir muzun disina hic cikmadi zar zor kilo verdim. kendime hergun dedimki tamam sen zor kilo veriyorsun. bu sekilde yavas yavas vericeksin bu sensin. kendini sev tani kabul et. hic kacamak yapmayan ben dun delirdim. tama bir dilimi yedim diger 4 dilimi niye yedim? icine kocaman yagli peynirle? tamam bu 2 ayda yemek yemege firsatim olmadigi cok gunler oldu. ama hic boyle seyler yapmadimdi. valla beni cikartin ben hic birseyi hak etmiyorum.
Gunaydinlar... dun isde iken yeme yemek icin hic firsatim olmadi. saat 3de bir elma yiyebildim. aksam oldgunda salata ve minik peynir yedim.. ve 2 saat sonra tekrardan bol salata aldim yedim 2 saat sonra birden aciktim.. saga sola saldiryordum etrafda yiycek bol. tatlilar pastalar icli kofteler et yemekleri. bense hic yaklasmadim ama kendime hakim olamiyordum. bir ara aciktim diye yuksek sesle konusmusum birisi sigara boregi uzati deligibi yedim. gitim bir icli koftede ben aldim. taniyamiyordum kendimi. eve geldim gece saat 1 ve ben bir kahve rengi ekmege peynir koydum yedim. birtane daha yaptim yedim. gece saat 4de uyandim yine 2 dilim ekmek ve bir avuc fistik yedim. simdi uyandim tartida sadce 1 kilo almisim. ama cok kotuyum pisgolojim bozuldu. kendimi dovmek isdiyorum.. bugun is yok ama yemege davetliyim. ve su anda dogal olarak hic ac degilim.. bana ne deseniz haklisniz. kendimden nefret ediyorum..bukadar ucuz bukadar bogazini tutamayan birisiyim isde. zaten diyet yaptigim halde 100 gram verebiliyordum bunu da kendime yaptim bir aylik yemegi bir gecede yedim
Öncelikle öyle düşünmeyi bırakmalısın.kendi yaptıgımı anlatayım sana.her cuma kendıme ne yemek istiyorsam onun ödülünü veriyorum.yine ekmek yemiyorum ama yıyorum.öncelikle sofradan doymadan kalkma çünkü her gördügüne saldırırsın.salata ye yada ne bilim yemege başlamadan bir bardak ayran iç daha kolay doyarsın.bende kendı kendıme hep derim ki istersem eger bunu yiyebilirim yasak degil sonuçta ama yemiyorum,ben tercih etmediğim için kılo alırım dıye yada başkaları eleştirir diye degil.yavaş yavaş oturacak herşey birden istesende olmaz zaten.bu yüzden kendıne bunu yapma.bi hataydı oldu bu kadar,bitti gitti:)valla beni takimdan atin ben hak etmiyorum burayi. benden bir sey olmaz. nerdeyse 2 bucuk ay olsu hic kacamak yapmadim. kacamaklarim bir elma bir muzun disina hic cikmadi zar zor kilo verdim. kendime hergun dedimki tamam sen zor kilo veriyorsun. bu sekilde yavas yavas vericeksin bu sensin. kendini sev tani kabul et. hic kacamak yapmayan ben dun delirdim. tama bir dilimi yedim diger 4 dilimi niye yedim? icine kocaman yagli peynirle? tamam bu 2 ayda yemek yemege firsatim olmadigi cok gunler oldu. ama hic boyle seyler yapmadimdi. valla beni cikartin ben hic birseyi hak etmiyorum.
Bi ara zumbaya gittim bende yok yapamadım o kıvraklık yok bende:)Sabah haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam domates salatalik tuzsuz lor bir wasa
Oglen; yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek yapmıştım bir dilim ondan bir kahve fincani nohut
Aksam; brokoli ve karides
Spor yapamadim. Rahatsizim bugun biraz. Birazdan belki biraz hoplayip ziplarim
canım neden kendini üzüyorsun. İnsanlar zaman zaman iradesine hakim olamayabilir. Önemli olan hatasının farkına varıp yoluna devam etmesidir. Nacizane benim fikrim odur ki bu kaçamağı iki ayin kaçamağı olarak kabul etmen ve bu günden itibaren yoluna devam etmen. Sakın diyeti bozdum bundan sonra ne olursa olsun deme.
Oyleyse dunu unut ve yoluna devam et. Ve elini her yememen gereken seye attiginda aklindan gecen sey su olsun ; "bu zamana kadar hep bir kereden bisey olmaz ya da bunu yiyeyim sonra devam edeyim dedigim icin sisman bir kiz oldum"
Bu cumleyi hic unutma. Hepimiz zaman zaman bu raddeye geliyoruz. Ama bir yoldayiz ve omur boyu surmeyecek. Evet yiyip yiyip kilo almayanlar kadar sansli degiliz. Hep dikkat edecegiz. Ancak o zaman mevzu kilo vermek degil kilomuzu korumak olacak. Bu yuzden bu kadar kati bi sekilde uzak durmayacagiz. Saglikli beslenmek bu surecte yasam tarzi haline gelecek. Ve kendine verdigin ceza boyle kotu sozler degil bir saat bir spor videosu acip spor yapmak olsun. Leslie ile 5 mil videosu da sana cezamiz olsun o zaman :)
Öncelikle öyle düşünmeyi bırakmalısın.kendi yaptıgımı anlatayım sana.her cuma kendıme ne yemek istiyorsam onun ödülünü veriyorum.yine ekmek yemiyorum ama yıyorum.öncelikle sofradan doymadan kalkma çünkü her gördügüne saldırırsın.salata ye yada ne bilim yemege başlamadan bir bardak ayran iç daha kolay doyarsın.bende kendı kendıme hep derim ki istersem eger bunu yiyebilirim yasak degil sonuçta ama yemiyorum,ben tercih etmediğim için kılo alırım dıye yada başkaları eleştirir diye degil.yavaş yavaş oturacak herşey birden istesende olmaz zaten.bu yüzden kendıne bunu yapma.bi hataydı oldu bu kadar,bitti gitti:)
Kızlar sabah;bir haşlanmış yumurta, biraz peynir,ıkı zeytın
Ögleden sonra;ızgara et,bol salata,ayran
90 dk yürüyüş,5 dk eliptik,10 dk bisiklet
Sabah haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam domates salatalik tuzsuz lor bir wasa
Oglen; yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek yapmıştım bir dilim ondan bir kahve fincani nohut
Aksam; brokoli ve karides
Spor yapamadim. Rahatsizim bugun biraz. Birazdan belki biraz hoplayip ziplarim[/QUOTE
İkinizin menüsü de bana gore çok güzel.
bende canım sıkılınca kendini mutfakta bulanlardan malesef. Oyuzden seni anlıyorum. Ama pes etmek yokGercekten haklisniz ve hepinize ayri ayri tessekur ederim beni dusundugunuz ve cozum yazdiginiz icin. bugunde dunki gibi takildim artik yarin sabah toparlancam insallah.. ben strese ve uzuntuye gelemiyorum sanirim sorunlarimi yemek yiyerek cozmeye calisyorum oyuzden olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?