Kaptanim. Hedef tablosunu getirir misin litfen
Ben aslinda 63.4 hedefleyecektim ama sabahleyin namaza kalkinca namaz kilmaya gerek olmadigini gordum. Bu hafta hayalimi gerçekleştirme olasiligim dustu yani. Iyice siskinlesmeden kilo paylassam olur mu acaba...
Günaydın kızlar sabah;üç çatal sahanda yumurta,çok az peynir,3 zeytin,bir bardak kayısı suyu(hazır degil)
Ogle,bir kase şehriye çorbası içmeyi planlıyorum
kesinlikle :)))) hem ogleni de onunla gecirdim. Fazla geldiGüzel bir başlangıç en azından simitten iyi
Bilmem ki bugun de kapali istahim. Ben de anlayamadimNeden yemek istemiyor ki
BasariliSlm kızlar sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen 2 kase çorba yedim
Bugunku menum; sabah bir haslanmis yumurta iki kucuk sosis domates salatalik tuzsu lor
Ara nesfitin cikolatali bari bir tanesi 90kalori ben yarim yedim
Oglen iki parça izgara tavuk yagsiz salata
Aksam; sarimsakli yogurtlu havuc kavurma
Yine pek istahli degilim. Ve cok halsizim ne oluyor bana anlamadim
Gunaydin canlar... gectigimiz iki sabah depremle uyanip gun icinde sallanip dun gece de tam uyuyacakken deprem surekli deprem. Psikilojim bozulmaya basladi.. belki de bu yuzden bisey yiyesim yok.
Zayifliyor muyuz canlarimmm :)
Evet tatlim. Sekerli cunku gunlerdir seker yemedigim icin ama cikolata tutkunu ablama yedirdigimde cok tatli olmadigini soyledi. Bu kesecek mi senin tatli istegini dedi hatta :) ama tadi da harika. Yine de fazla yememek lazim. Ben aldigimda ya evdekilere ya istekilere bolup veriyorum. Ben de az yemis oluyorum. Nefsim korleniyor iste :)Aynen psikolojikmen iştahın kapalı olabilir
Menü güzel nesfitin barını yedim bende bana çok şekerli geldi ya sana da öyle oldu mu
Hadi bakalimmİnşallah zayıflıyoruz canım ya
Evet tatlim. Sekerli cunku gunlerdir seker yemedigim icin ama cikolata tutkunu ablama yedirdigimde cok tatli olmadigini soyledi. Bu kesecek mi senin tatli istegini dedi hatta :) ama tadi da harika. Yine de fazla yememek lazim. Ben aldigimda ya evdekilere ya istekilere bolup veriyorum. Ben de az yemis oluyorum. Nefsim korleniyor iste :)
Evet tatlim. Sekerli cunku gunlerdir seker yemedigim icin ama cikolata tutkunu ablama yedirdigimde cok tatli olmadigini soyledi. Bu kesecek mi senin tatli istegini dedi hatta :) ama tadi da harika. Yine de fazla yememek lazim. Ben aldigimda ya evdekilere ya istekilere bolup veriyorum. Ben de az yemis oluyorum. Nefsim korleniyor iste :)
Allah beterinden korusun geçmiş olsun canımGunaydin canlar... gectigimiz iki sabah depremle uyanip gun icinde sallanip dun gece de tam uyuyacakken deprem surekli deprem. Psikilojim bozulmaya basladi.. belki de bu yuzden bisey yiyesim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?