- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Burdayimm :) gunduz de yaziyorum ancak is yogunlugundan aksamlari daha aktif olabiliyorum:)) ben hep burdayim! Ya siz nerdesiniz??
Yaa massaalah ben de 77 ile basladim. Hayalim 60. 64 bile beni ucurur :) biz de yapabiliriz :) hosgeldinselamZerosima bacım ve 3.takımın fıstıkları eğer sizde uygun görürseniz bu hayallerimize kavuşma azmimizi İRADEMİZİ her kese kanıtlama yolunda beraber yürümeyi çok isterim
ismim dilek 78lerle başladığım bu yolda 9.takım daki arkadaşlarımın desteğiyle 64le mezun oldum amacım 3.takımımın sayesinde dede korumayı başarıyım
zaman içinde daha iyi tanırız birbirmizi
benim ilk göz ağrım dır 3.takım yeri her zaman ayrıydı bende.. istiyorum ki ben nasıl başardıp hayallerime kavuştuysam başka arkadaşlarımında başarısına ufak katkım olsun.. burda çok güzel günlerimiz olacak güzeller eminim buna
merhaba canım
Eki Görüntüle 1953819
KİMSE ZAYIFLAMININ KOLAY OLMADIĞINI BİLİYOR ;AÇ YATICAZ BÜTÜN GÜN YORGUNLUKTAN BACAKLARIMIZ AĞRISADA O SPOR YAPILACAK O TER ATILACAK ..KOLAY KAZINILANIN KIYMETİ YOKTUR KIZLAR BİZ BU KİLOLARI CANIMIZ YANA YANA HERKES PASTA BÖREK YERKEN BİZ SEBZEMIZI PROTEİNİMİZİ YİYCEZ HERKES UZATIP TV İZLERKEN BİZ KALKIP SPORUMUZU YAPICAZ YADA SABAH HERKES UYURKEN BİZ SICAK YATAKTAN KALKIP YÜRÜYECEZ ..ÇÜNKÜ BİZİM HAYELLERİMİZ VAR ÇÜNKÜ BİİZM RUHUMUZUN BEDENİ BU DEĞİL ÇÜNKÜ BİZ ARTIK ALIŞVERİŞE ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN OLAN KIYAFETI DEGIL BEĞENDİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ ARTIK ÇÜNNKÜ BİZ AYNAYA BAKINCA KENDI BEDENIMIZI BEĞENMEK ,BEĞİNİLMEK İSTİYORUZ ..GENÇİZ GÜZELİZ BU YAŞDA YAĞLARIMIZ NE KADAR DA HAYATTAN KISITLIYOR BİİZİ Bİ DÜŞÜNÜN.YAZIK DEĞİLMİ YA SIRF İSTEDİĞİMİZİ YEMEK İÇİN NELER FEDA EDİYORUZ HİÇ AKIL İŞİMİZAYIFLAMAK ZOR BELKİ İMKANSIZ DEĞİL AMA VE KİLO VERDİKÇE NE KADARDA GÖZÜMÜZDE BÜYÜTMÜŞÜZ DİYCEZ ZAYIFLADIKÇA ÖZGÜVENİMİZ ARTIÇAK ZAYIFLADIKÇA GURUR DUYACAZ İRADEMİZLE BAŞARIMIZLA VEE TEK KEŞKEMİZ DAHA ÖNCE ZAYIFLASAYDIM ASLINDA GÖZÜMDE BÜYÜTTÜĞÜM KADAR DA ZOR DEĞİLMİŞ OLACAK..
unutma bacım elbirliğiyle 3.takımı canlandıralım kalabalıklaşalım güle oynaya verelim kilolarıAskolsun ne zAman unuttum siziZerosima :)
Sen sormadan ben yazmisstim kii :) yasim 27merhaba canımyazık kız buhar olup uçsunmu garibim :)seni tanıyabilirmiyim kaç kilosun şuan heddef kaç
o duyguyu biliyorum nasıl büyük bir haz dimi banada yaşın daha küçük gösteriyor artık diyolar Allahım orda ölsem gözüm açık gitmez nasıl bir mutluluktur o:))Cok haklisin. Bugun ise ustumden dusen pantolonumla gittim :) herkes ici bosalmis dedi. Ya ben onun icine zor giriyordum :) bunlari duymak gormek cok guzel :)
ismin bebe belik varmıYaa massaalah ben de 77 ile basladim. Hayalim 60. 64 bile beni ucurur :) biz de yapabiliriz :) hosgeldin
birinci olduydun dimi sen başarı hikayenide okumuştumTesekkur ederim, darisi tuumm zayiflayanlarin basina :)
hoşgeldin arkadaşım ben dilek yeni çıtır mezun ben başardıysam herkes başarırı göstermek için buralardan gitmiyorum:)teşekkür ederim inşallah çok hoş bulurum
kilo bildirimlerini resimli mi yapıyoruz?
Bu hafta cok umidim yok birinci olmak konusunda :) onu bastan soyleyeyim debirinci olduydun dimi sen başarı hikayenide okumuştumtebrik ederim canım bu haftada aynı azimi bekliyoruz senden yaparsın sen bunu
Oo uc cocuk zor isss :) yok ben evli degilim cocugum da yok :) zayiflayinca kismet bulcam benismin bebe belik varmı
ben bu ayın 20sinde 33 olucam 7 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var zayıflıyınca aşka geldım çocuk düşünüyorum ara ara ama çevrem baskı yapıyor rahata erdin boşver diyr:)spora gıdıyorum harıka bişey ondanda vazgeçip yapamam herhalde
Darisi basimiza yaa :)o duyguyu biliyorum nasıl büyük bir haz dimi banada yaşın daha küçük gösteriyor artık diyolar Allahım orda ölsem gözüm açık gitmez nasıl bir mutluluktur o:))
inanırmısın bağımllık yapıyor burası dılek demıstı dersın rüyalarına bile girece kömzellikle tartı günleri cıs yemek istedıgın zaman takıms karşı sorumlulugun aklına gelecek yemıyceksın...ayrıca canım istatistiklere göre takımı sahiplenip aktıf olan uyeler kesınlıkle hedeflerıne ulaşıyor bunu yaşayarak göreceksınyalnız yeni katılan biri olarak bişi sormak istiyorum. günde 5 mesaj fazla olmuyor mu çalışanı çocuğu olan falan mutlak suretle 5 en az mı?
bacısı hoşgeldinSelamlarr bende geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?