Hoşgeldin:)nasılsın görüşmeyeliZerocum listede devam eden kaç kişi beklemede olanlar kimler geldiğinde bi toparlayalım, tabi bu sürede yavaş yavaş yeni üye alalım
Çok şükür canım kilo al ver uğraşıyorumHoşgeldin:)nasılsın görüşmeyeli
Hayırlısı değilmiş demek kiValla benim de basimdan sorunlu aileli bi iliski gecti uzunca bi sure :) bir sure sonra pes ettiriyor iki tarafa da alla benzetmesin tabii ki. O da ayni kandan degilim herhalde derdi. Ancak seneler gectikce yiprandi ve bitti:)
Bi ara gittim geri geldim kızım büyüdü bir buçuk yaşında:)işe devam.oturmaktan hazır yemekten kiloları geri aldım geri döndüm.az daha versem süper olacak bakalımÇok şükür canım kilo al ver uğraşıyorum
Sen ne durumdasın
Mezun mu oldun listede göremedim
Free listedeyim canım.ayrıldıgımda 63.5 tum sanırım su an 64 üm.62 olsam bir iyi olacakAa sende mi burdasın cnm
Bizde dönüş yaptık
Mezun mu oldun yoksa listede göremedim
İyi yapmıssın cnm gelmekle hepbirlikte mezun oluruz inşallah, bakalım izin durumuna listeye dönersinBi ara gittim geri geldim kızım büyüdü bir buçuk yaşında:)işe devam.oturmaktan hazır yemekten kiloları geri aldım geri döndüm.az daha versem süper olacak bakalım
kesinlikle listeye dönsün @tudeel ve Mezunlukla taçlandıralım başarısınıİyi yapmıssın cnm gelmekle hepbirlikte mezun oluruz inşallah, bakalım izin durumuna listeye dönersin
canım ismin neydi
dün daha dedim kızlara kilo vermenin en güzel yanımı dersin yoksa en pahalı tarafı mı :) ben eskiden ihtiyaç olunca kıyafet alırdım şimdi gözlerim hep vitrinlerde deneyim olacakmı diyorum olmamı hemde nasıl güzel oluyor :) kıyamıyorum alıyorum bende Hakettim ama dimiNe güzel:)yakında dolabı yenılemek gerek desene
Kesinlikle ama nisan sonunda yazliklardan baslayacagim yenilemeye :)Ne güzel:)yakında dolabı yenılemek gerek desene
Evet yaaaa allahim ben bu halde bu kadar alisveris yapiyorken o zaman ne yaparim allah bilir :) ki kiyafetlerime de nasil kiyicam vermeye bilemedim :)dün daha dedim kızlara kilo vermenin en güzel yanımı dersin yoksa en pahalı tarafı mı :) ben eskiden ihtiyaç olunca kıyafet alırdım şimdi gözlerim hep vitrinlerde deneyim olacakmı diyorum olmamı hemde nasıl güzel oluyor :) kıyamıyorum alıyorum bende Hakettim ama dimi
Demet:)canım ismin neydi
Bencede:)al gitsin.aynaya baktıkça hoşuna gidiyor insanındün daha dedim kızlara kilo vermenin en güzel yanımı dersin yoksa en pahalı tarafı mı :) ben eskiden ihtiyaç olunca kıyafet alırdım şimdi gözlerim hep vitrinlerde deneyim olacakmı diyorum olmamı hemde nasıl güzel oluyor :) kıyamıyorum alıyorum bende Hakettim ama dimi
niye bacım aslında bu hafta dahada hırslanmanız lazımdıBu hafta cok umidim yok birinci olmak konusunda :) onu bastan soyleyeyim de
kahvooo kaynıma alıyım mı seni oda bekar bak benden çok iyi elti olur hiç bişey yapmasam psikolojik baskıyla zayıflatırım bi düşün kız:))Oo uc cocuk zor isss :) yok ben evli degilim cocugum da yok :) zayiflayinca kismet bulcam ben
kıskanma ne olur çalış seninde olur:)Darisi basimiza yaa :)
Gülşahım listeye girene kadar 65 olursun sen örnek olman lazım bizeBende kendimi tanıtayım
İsmim gülşah 29 yaşındayım evliyim
75 kiloya yakın başlamıştık ilk bu takımda 62 ye indim ancak zamanla geri aldım tabi suan 67 lerdeyim hedef 58, şuan izindeyim bi süre takımı toparlayana kadar listeye girmem daha sonra siZlerle devam ederim
öncelikle bayıldım sana tam kafa dengi msin, gençler benim dilimden daha iyi anlıyor otuz üstü yaşlı geliyor bana:))merhaba çıtır mezuncum dilekcim
21 yaşındayım istanbul üniversitesinde uzaktan öğretim okuyorum muhasebe işi yapıyorum yani masabaşı sabah poğaça akşam en erken 20:00 yemek yiyorum
güzeel bi ilişkim (burada maşallah diyoruz) sorunlu bir kayınAİLE m var
konularıma bakarsan bayağı linç edildiğim günler oldu
175 boyundayım iradesizim74 kiloyum hedefim 65 inşallaaaah yarabbim allam
sen de anlatsana ne yaptın nasıl zayıfladın
zati kilo verince bi değiştim ben yeni ergen gibi aynanın önünden ayrılamıyorum nasılda güzel mişim meğer ben:)Bencede:)al gitsin.aynaya baktıkça hoşuna gidiyor insanın
ne güzel isim ama dimiDemet:)
bebişim standart derken akşam öğle süper spor su yokmuGelelim menüme;
Sabah standart kahvaltim
Ogle tavuklu sezar salata iki uc tane kitir ekmek yedim icinde vardi çoğunu kenara ayirdim
Aksam; bir parca haslanmis korili tavuk gogsu
Brüksel lahanasi yagsiz
Bir dilim ayva
Baska birsey yemem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?