Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok şükür canım kilo al ver uğraşıyorum
Sen ne durumdasın
Mezun mu oldun listede göremedim
Bi ara gittim geri geldim kızım büyüdü bir buçuk yaşında:)işe devam.oturmaktan hazır yemekten kiloları geri aldım geri döndüm.az daha versem süper olacak bakalım

Bi ara gittim geri geldim kızım büyüdü bir buçuk yaşında:)işe devam.oturmaktan hazır yemekten kiloları geri aldım geri döndüm.az daha versem süper olacak bakalım
İyi yapmıssın cnm gelmekle hepbirlikte mezun oluruz inşallah, bakalım izin durumuna listeye dönersin

Ne güzel:)yakında dolabı yenılemek gerek desene
dün daha dedim kızlara kilo vermenin en güzel yanımı dersin yoksa en pahalı tarafı mı :) ben eskiden ihtiyaç olunca kıyafet alırdım şimdi gözlerim hep vitrinlerde deneyim olacakmı diyorum olmamı hemde nasıl güzel oluyor :) kıyamıyorum alıyorum bende Hakettim ama dimi

Evet yaaaa allahim ben bu halde bu kadar alisveris yapiyorken o zaman ne yaparim allah bilir :) ki kiyafetlerime de nasil kiyicam vermeye bilemedim :)

Kızlar profil isminizin altına bilgilerinizi yazarsanız iyi olur takip açısından
Benimkinde yazıyor örnek olarak

Gelelim menüme;

Sabah standart kahvaltim

Ogle tavuklu sezar salata iki uc tane kitir ekmek yedim icinde vardi çoğunu kenara ayirdim

Aksam; bir parca haslanmis korili tavuk gogsu
Brüksel lahanasi yagsiz
Bir dilim ayva

Baska birsey yemem artik

Bencede:)al gitsin.aynaya baktıkça hoşuna gidiyor insanın

Bu hafta cok umidim yok birinci olmak konusunda :) onu bastan soyleyeyim de
niye bacım aslında bu hafta dahada hırslanmanız lazımdı menuyü görelim canım bugün ne yedin ne içtin bakalım

Oo uc cocuk zor isss :) yok ben evli degilim cocugum da yok :) zayiflayinca kismet bulcam ben
kahvooo kaynıma alıyım mı seni oda bekar bak benden çok iyi elti olur hiç bişey yapmasam psikolojik baskıyla zayıflatırım bi düşün kız:))

Darisi basimiza yaa :)
kıskanma ne olur çalış seninde olur:)
Gülşahım listeye girene kadar 65 olursun sen örnek olman lazım bize

öncelikle bayıldım sana tam kafa dengi msin, gençler benim dilimden daha iyi anlıyor otuz üstü yaşlı geliyor bana:))
maşallah diyelim enişte ile muhabbetine bi gün unutmazsam girip okuycam
kızım karşında 13yıldır kv oturan ilk sene iktidar savaşı ile geçirmiş lakin bu savaştan zaferle çıkmış oğullarından bile çok sevdiği gelinim şuan bu duruma getirmiş bir Prof var karşında kv dilinden iyi anlarım tecrübelerimi ne zaman istersen aktarırım:)
kilo verme konusunda hele ne bilgiler ipuçları var bende zaman içinde anlatıcam takip et beni anacığım:)

bebişim standart derken akşam öğle süper spor su yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…