Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende kendimi tanıtayım

İsmim gülşah 29 yaşındayım evliyim
75 kiloya yakın başlamıştık ilk bu takımda 62 ye indim ancak zamanla geri aldım tabi suan 67 lerdeyim hedef 58, şuan izindeyim bi süre takımı toparlayana kadar listeye girmem daha sonra siZlerle devam ederim

hoşgeldin arkadaşım ben dilek yeni çıtır mezun ben başardıysam herkes başarırı göstermek için buralardan gitmiyorum:)
kendini tanıtırmısın

merhaba çıtır mezuncum dilekcim

21 yaşındayım istanbul üniversitesinde uzaktan öğretim okuyorum muhasebe işi yapıyorum yani masabaşı sabah poğaça akşam en erken 20:00 yemek yiyorum
güzeel bi ilişkim (burada maşallah diyoruz) sorunlu bir kayınAİLE m var
konularıma bakarsan bayağı linç edildiğim günler oldu
175 boyundayım iradesizim 74 kiloyum hedefim 65 inşallaaaah yarabbim allam

sen de anlatsana ne yaptın nasıl zayıfladın

Zerocum listede devam eden kaç kişi beklemede olanlar kimler geldiğinde bi toparlayalım, tabi bu sürede yavaş yavaş yeni üye alalım

madem mezunsun bu takım ve karar defteri aşırı karışık kafam hiç basmadı, arada ışınla aydınlat bizi kuzum

Sorunlu kayinaile ile sorunsuz iliski basarmak zor is :) demek iki taraf ta caba gosteriyor :) iradesizlik yasak cancagzim :)) hosgeldin. Bu aradada masallah :)

Sorunlu kayinaile ile sorunsuz iliski basarmak zor is :) demek iki taraf ta caba gosteriyor :) iradesizlik yasak cancagzim :)) hosgeldin. Bu aradada masallah :)
sadece kv olaydı. 2 görümcem var ikiside 2.ye evlenmiş
kp evlerden ırak
halalar bi densizlik bi sululuk
sülale yüzsüz
derdim büyük ama allahtan arkadaşken çok çok iyi gözlemledim sevdicek galiba üvey

Valla benim de basimdan sorunlu aileli bi iliski gecti uzunca bi sure :) bir sure sonra pes ettiriyor iki tarafa da alla benzetmesin tabii ki. O da ayni kandan degilim herhalde derdi. Ancak seneler gectikce yiprandi ve bitti:)

madem mezunsun bu takım ve karar defteri aşırı karışık kafam hiç basmadı, arada ışınla aydınlat bizi kuzum
canım oralara hiç takılma senin önceliğin ve diğer arkadaşların her gün menu paylaşmak ve yapılan yorumları kulağa küpe yapmak ve bol paylaşım spor eşliğinde:)

Dilekcim hoşgeldin:)bende gittim geri geldim.biraz göbegim kaldı canım benımde.yoksa her gören fark ediyor kılo verdiğimi.hatta dogumdan önceki halıme göre daha zayıfım

Dilekcim hoşgeldin:)bende gittim geri geldim.biraz göbegim kaldı canım benımde.yoksa her gören fark ediyor kılo verdiğimi.hatta dogumdan önceki halıme göre daha zayıfım
Hosbulduk bitanem
kız o göbiş sporla sıkılaşır haa bende nekadar tartıda eksi okadar özgüven gerçi hemde almayı payı çok olur:)
benim boy 1.68 kilom şu an 64.8 amacım 62 61görmek ama 6,7 ay içinde iyce otursun 65 ler şuan için tek derdim o

Aa sende mi burdasın cnm
Bizde dönüş yaptık
Mezun mu oldun yoksa listede göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…