Hoşbulduk canımbacısı hoşgeldin
hoşgeldin arkadaşım ben dilek yeni çıtır mezun ben başardıysam herkes başarırı göstermek için buralardan gitmiyorum:)
kendini tanıtırmısın
inanırmısın bağımllık yapıyor burası dılek demıstı dersın rüyalarına bile girece kömzellikle tartı günleri cıs yemek istedıgın zaman takıms karşı sorumlulugun aklına gelecek yemıyceksın...ayrıca canım istatistiklere göre takımı sahiplenip aktıf olan uyeler kesınlıkle hedeflerıne ulaşıyor bunu yaşayarak göreceksıntecrube konuşuyor burda yamana atma sözlerimi
Sorunlu kayinaile ile sorunsuz iliski basarmak zor is :) demek iki taraf ta caba gosteriyor :) iradesizlik yasak cancagzim :)) hosgeldin. Bu aradada masallah :)merhaba çıtır mezuncum dilekcim
21 yaşındayım istanbul üniversitesinde uzaktan öğretim okuyorum muhasebe işi yapıyorum yani masabaşı sabah poğaça akşam en erken 20:00 yemek yiyorum
güzeel bi ilişkim (burada maşallah diyoruz) sorunlu bir kayınAİLE m var
konularıma bakarsan bayağı linç edildiğim günler oldu
175 boyundayım iradesizim74 kiloyum hedefim 65 inşallaaaah yarabbim allam
sen de anlatsana ne yaptın nasıl zayıfladın
Canıım selammmmadem mezunsun bu takım ve karar defteri aşırı karışık kafam hiç basmadı, arada ışınla aydınlat bizi kuzum
sadece kv olaydı. 2 görümcem var ikiside 2.ye evlenmişSorunlu kayinaile ile sorunsuz iliski basarmak zor is :) demek iki taraf ta caba gosteriyor :) iradesizlik yasak cancagzim :)) hosgeldin. Bu aradada masallah :)
ne günler geçti be gülüşüm helede 3.takım diyince banuşum gelir aklıma içim cıs ederUzunn bi aradan sonra kürkçü dükkanına döndümm ayy çok özlemişimmm
Ahh banuşum deme içim cızz ediyor gelir inşallah oda anneciği iyi olsundane günler geçti be gülüşüm helede 3.takım diyince banuşum gelir aklıma içim cıs eder
canım oralara hiç takılma senin önceliğin ve diğer arkadaşların her gün menu paylaşmak ve yapılan yorumları kulağa küpe yapmak ve bol paylaşım spor eşliğinde:)madem mezunsun bu takım ve karar defteri aşırı karışık kafam hiç basmadı, arada ışınla aydınlat bizi kuzum
Dilekcim hoşgeldin:)bende gittim geri geldim.biraz göbegim kaldı canım benımde.yoksa her gören fark ediyor kılo verdiğimi.hatta dogumdan önceki halıme göre daha zayıfımselam @Zerosima bacım ve 3.takımın fıstıkları eğer sizde uygun görürseniz bu hayallerimize kavuşma azmimizi İRADEMİZİ her kese kanıtlama yolunda beraber yürümeyi çok isterim
ismim dilek 78lerle başladığım bu yolda 9.takım daki arkadaşlarımın desteğiyle 64le mezun oldum amacım 3.takımımın sayesinde dede korumayı başarıyım
zaman içinde daha iyi tanırız birbirmizi
benim ilk göz ağrım dır 3.takım yeri her zaman ayrıydı bende.. istiyorum ki ben nasıl başardıp hayallerime kavuştuysam başka arkadaşlarımında başarısına ufak katkım olsun.. burda çok güzel günlerimiz olacak güzeller eminim buna
bi yazalım onada kimbilir gelirmi gelirAhh banuşum deme içim cızz ediyor gelir inşallah oda anneciği iyi olsunda
Gitmem canım inş:)buralardayım
Hosbulduk bitanemDilekcim hoşgeldin:)bende gittim geri geldim.biraz göbegim kaldı canım benımde.yoksa her gören fark ediyor kılo verdiğimi.hatta dogumdan önceki halıme göre daha zayıfım
Aa sende mi burdasın cnmDilekcim hoşgeldin:)bende gittim geri geldim.biraz göbegim kaldı canım benımde.yoksa her gören fark ediyor kılo verdiğimi.hatta dogumdan önceki halıme göre daha zayıfım
gitme bebiş bak yaz da geliyor kıpır kıpır olucak içimiz takım daGitmem canım inş:)buralardayım
Ne güzel:)yakında dolabı yenılemek gerek deseneCok haklisin. Bugun ise ustumden dusen pantolonumla gittim :) herkes ici bosalmis dedi. Ya ben onun icine zor giriyordum :) bunlari duymak gormek cok guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?