Iyi haftalar sevgili 3.takım
1.liğinizi tebrik ederim
Bireyselde 1.olan arkadaşıda ayrıca kutlarım
Sadece hatırlatmak adına....
1.lerin sırlarını yazdığı sayfaya tebrik mesajlarımızı yazmıyoruz. Oraya Sadece sırlar yazılıyor
Tebrikleri kendi takım sayfamızda yapıyoruz
Tesekkur ederim, yeni bir haftaya basliyoruz. Sen nasilsin :)Merhaba... nasilsin :)
Biraz pisman oldum ama sonrasinda bir kac lokma karnabahar haslama disinda hicbisey yemedim :)İyi bari aynen ödülün olsun o da :)
iyiyim. Daha iyi olacagim günleri bekliyorum. Hava gunesli ama buz gibi. Dag bayir gezesim var.. vapurda martilara yem atasim var. Bisiklete binip yokus asagi gidesim varTesekkur ederim, yeni bir haftaya basliyoruz. Sen nasilsin :)
Aynen diğer grupları gorunce arkadasımı sahıpsiz bırakmamak adına yazmıştım bende.arkasında koskoca üç kişi var:)Bilgilendirme icin tesekkurler... bizler gecen haftanin birincisini, takim arkadaslarinin tebrik ettiğini gorunce tebrik etmistik. Bilemedik :)
Kizlar duydunuz mu.. bundan sondaki birinciliklerimizi burada kutluyoruz
Beni buradak tebrik edin haftaya..
Benide al yanına noluriyiyim. Daha iyi olacagim günleri bekliyorum. Hava gunesli ama buz gibi. Dag bayir gezesim var.. vapurda martilara yem atasim var. Bisiklete binip yokus asagi gidesim var
Ahah aynen herkes yazmisti bizim disimizda :)) neyse bi daha yapmayizAynen diğer grupları gorunce arkadasımı sahıpsiz bırakmamak adına yazmıştım bende.arkasında koskoca üç kişi var:)
Benim de gecen sene kesfettigim balikci koyume gidip deniz kenarinda iki yudum biseyler yuvarlayasim variyiyim. Daha iyi olacagim günleri bekliyorum. Hava gunesli ama buz gibi. Dag bayir gezesim var.. vapurda martilara yem atasim var. Bisiklete binip yokus asagi gidesim var
Alayim almasina da bulamadim ki henuuuzzzBenide al yanına nolur
balikci koyun neresi kiz. Ucuz ve taze balik yemek istiyorum. El yapimi mezeler yemek istiyorum... oyy oyttBenim de gecen sene kesfettigim balikci koyume gidip deniz kenarinda iki yudum biseyler yuvarlayasim varchentiq
Canakkale taraflarindaAlayim almasina da bulamadim ki henuuuzzz
balikci koyun neresi kiz. Ucuz ve taze balik yemek istiyorum. El yapimi mezeler yemek istiyorum... oyy oytt
SuperKızlar sabah; bir haşlanmış yumurta,beyaz peynir,üç tane fırında patates,üç galeta,bir t.k reçel
Öğle;taze fasulye,ayran
Akşam;yarım kase mercimek çorbası
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,50 mekik,50 bacak agırlık kaldırma,50 kol ağırlık kaldırma,30 iç bacak çalıştırma
Bugunku menum;
Standart kahvaltim vaktim yoktu pek bisey yiyebildim sayilmaz
Oglen corba ve yogurt
Ara; bir tane nesfit cikolatali bar (90kalori)
Aksam; bir parca tavada tavuk ve haslanmis brokoli
Baska da birsey yemeyecegimmm :)
Nesfit çikolatalı bar ne bilmiyorum benBugunku menum;
Standart kahvaltim vaktim yoktu pek bisey yiyebildim sayilmaz
Oglen corba ve yogurt
Ara; bir tane nesfit cikolatali bar (90kalori)
Aksam; bir parca tavada tavuk ve haslanmis brokoli
Baska da birsey yemeyecegimmm :)
Marketlerde var. 90 kalori tahilli tatli bisey. Tatli ihtiyacimi onunla karşılayabiliyorumNesfit çikolatalı bar ne bilmiyorum ben
Bende deneyım.tadellenın vardı sanırım birde 87 kalorılıkMarketlerde var. 90 kalori tahilli tatli bisey. Tatli ihtiyacimi onunla karşılayabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?