Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar
Tanımayanlar için Ben Zühal
Kardeş 9.takımdanım

Zerosima zehracım üye sayısınız yine azalmış
Istersen paylaşıma yada başvuru topiğine yazalım bi süre size yönlendirelim yeni üyeleri

Ben birini çağırmıştım buraya

Ama yeni gelenlerlede ilgilenilmesi gerekiyor
Eski üyeler bu konuda birazdaha özenli olursa iyi olur

Bide paylaşımda oylama var cnm

ME

beni çağırmıştın :)

Hogeldin tatlım
Ilk sayfada kurallar var okuyup kabul edersen devam edersin

Önce burdaki arkadaşlara tanıt kendini

En önemli kural bol paylaşım :))

Okudum kabul ediyorum :)

ben 21 yaşındayım. boyum 175 cm kilom da 74

hedefim 65 şimdilik. herkesin gönlüne göre olsun inşallah :)

yalnız yeni katılan biri olarak bişi sormak istiyorum. günde 5 mesaj fazla olmuyor mu çalışanı çocuğu olan falan mutlak suretle 5 en az mı?

yalnız yeni katılan biri olarak bişi sormak istiyorum. günde 5 mesaj fazla olmuyor mu çalışanı çocuğu olan falan mutlak suretle 5 en az mı?
Bende kendi takımıma ilk katıldığımda aynı şeyi sormuştum :))
Ne kadar çok paylaşım olursa üyeler daha çok tanışıp kaynaşır birbirine destekde o oranda fazla olur cnm haliyle motivasyonda artar
Burada sadece diyet kilo değil herkonuda yazabilirsin
Benim günlük min.30 -40 mesajı buluyordur şimdi :))

Kilonda boyuna göre aşırı değil ama yaşın genç 65 de çokdaha güzel olursun

Tmm bakıyorum abla

Okudum kabul ediyorum :)

ben 21 yaşındayım. boyum 175 cm kilom da 74

hedefim 65 şimdilik. herkesin gönlüne göre olsun inşallah :)

Hoşgeldin cnm aramıza vereceğin kilo azmış inşallah en kısa sürede burada hep birlikte veririz :)

Msj konusuna gelince burda en ufacık bişeye bile msj yamalısın ki kaynaşasın geri durursan hem kaynaşamaz hem de motive olamazsın

ay teşekkür ederim :)
ama sen bi de basenlerimi göbüşümü yanaklarımı gör öyle demezsin.
çok sıkıldım iri olmaktan

teşekkür ederim inşallah çok hoş bulurum

kilo bildirimlerini resimli mi yapıyoruz?

ay teşekkür ederim :)
ama sen bi de basenlerimi göbüşümü yanaklarımı gör öyle demezsin.
çok sıkıldım iri olmaktan
Kilolar gittikçe hepsi gider cnm
Gün Gün inceldiğini görürsün
Sağlıklı beslenmeyi sporlada desteklersen olduğundan daha zayıf ince görünürsün

Merhaba hoşgeldin:)bende 29 yaşında bir çocuk annesıyım.aslında tüm kilolarını vermiş işe başlayınca tekrar almış biri olarak tekrar döndüm grubuma.yaparım diye başlarsan herşey olur inan ki:)1.73 benımde boyum şu an 64 üm ilk hedefim 62 inş.umarım en kısa sürede hedefine ulaşırsın

selam Zerosima bacım ve 3.takımın fıstıkları eğer sizde uygun görürseniz bu hayallerimize kavuşma azmimizi İRADEMİZİ her kese kanıtlama yolunda beraber yürümeyi çok isterim
ismim dilek 78lerle başladığım bu yolda 9.takım daki arkadaşlarımın desteğiyle 64le mezun oldum amacım 3.takımımın sayesinde dede korumayı başarıyım
zaman içinde daha iyi tanırız birbirmizi
benim ilk göz ağrım dır 3.takım yeri her zaman ayrıydı bende.. istiyorum ki ben nasıl başardıp hayallerime kavuştuysam başka arkadaşlarımında başarısına ufak katkım olsun.. burda çok güzel günlerimiz olacak güzeller eminim buna

canım merhaba nasılsın kilon 64 şuan öyleyse çok iyi daha ne zayıflıycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…