Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menumu yazdim :) aman ben pskilojik baski ile degil sevgiyle zayiflamak istiyorum. Kayin konusunu bi degerlendirelim kiskanmak degil imreniyorummm :)

bebişim standart derken akşam öğle süper spor su yokmu
Her gun yazdigim icin artik aynisini yazmayayim dedim. Standart derken sunu kastediyorum yeni uyeler icin aydinlatayim :) bir haslanmis yumurta tuzsuz lor 3 4 zeytin domates bir minicik dilim esmer ekmek ya da bir wasa yiyorum :) spor bir suredir aksattim. Bugun tekrar leslie ile 1 mil ile baslamayi dusunuyorum :)

yazlıklarda ne güzel olur zayıf bedene uçuş uçuş elbiseler alalım çiçekli böcekli:)
Yaaaa heyecan yaptim bak simdi :)) cok zaman var daha olmaz degil olur. Mart nisan mayis subattan da yarim. 3bcuk ay. Ayda 4kilodan vallahi 13 14 kilo verilir yaahu :)

Kızlar bugünkü menüm;bir haşlanmış yumurta,3 zeytin,iki galeta,50 gr beyaz peynir,bir t.k reçel
Ögleden sonra;iki lahmacun,bir bardak ayran,salata
1 saat hızlı tempo yürüyüş,5 dk eliptik,50 mekik,50 iç bacak çalıştırma
Bugunluk bu kadar.birazdanda bir bardak yeşil çay içerim tamamdır:)

çok iyiymiş sen kapmışsın bu işi bi mil de neymiş ağanın eli tutulmaz yap şöyle en hareketlisinden 3mil
su Nekadar içiyorsun bacısı

Öğlen 1 lahmacun yetermiş sanki ama akşam yememişsin dengelem işsin spor miss

çok iyiymiş sen kapmışsın bu işi bi mil de neymiş ağanın eli tutulmaz yap şöyle en hareketlisinden 3mil
su Nekadar içiyorsun bacısı
Gunde en az 1,5 iciyorum. Genelde 2. Suyumun cogunu gunduz calisirken iciyorum ben. Gece wc kalkmak hic hosuma gitmiyor. Aksama bırakmıyorum pek su isini :)

Yaaaa heyecan yaptim bak simdi :)) cok zaman var daha olmaz degil olur. Mart nisan mayis subattan da yarim. 3bcuk ay. Ayda 4kilodan vallahi 13 14 kilo verilir yaahu :)
verilmezmi ya azmin elinden ne kurtulur.
Ben 3 AYDA 13 KİLO verdim çok mu zorlandım kesinlikle hayır. hedefe kitlen hayal et, ve Azmet 3sihirli kelime

Gunde en az 1,5 iciyorum. Genelde 2. Suyumun cogunu gunduz calisirken iciyorum ben. Gece wc kalkmak hic hosuma gitmiyor. Aksama bırakmıyorum pek su isini :)
ben kendimden yola çıkıyım ne kadar çok su içtim ne kadar düzenli spor yaptım tıkır tıkır gitti kilolar her gün 2,5lt şaşmaz suyum hedef haftalık 2kilo ise 3lt ben wc çok çıktığım zaman herşey yolunda gidiyor ödemi atıyorum yağlar parçalanıp vücuttan atılıyor mantığım olduğu için çok su içmek olmazsa olmazım

verilmezmi ya azmin elinden ne kurtulur.
Ben 3 AYDA 13 KİLO verdim çok mu zorlandım kesinlikle hayır. hedefe kitlen hayal et, ve Azmet 3sihirli kelime
Evet insan kilo verdikce cok zor olmadigini goruyor. 12 kilo bile versem 58 olurum ben yaahuu :)) hadi insallah yaaa

Evet insan kilo verdikce cok zor olmadigini goruyor. 12 kilo bile versem 58 olurum ben yaahuu :)) hadi insallah yaaa
inan atla deve değil kilo vermenin bi matematiği teorisi var pratiğe döktüğün zaman yağ mağ dayanırmı.. ve yanında bazı ufak bilgilerden faydalanın derim misal günde 2bardak en az yeşil çay ben biberiye mate çayı da atıyorum demlerken ödem atıyor yağ yakıyor, spor önce si kesinlikle ya kahve ya yeşil çay için daha çok meto hızlansın daha çok yağ yakımı olsun

Cok fazla bitki cayi içemiyorum ben. Yani soyle diyeyim. Aman spor yapmam lazim aman saatli yemem lazim aman bitki cayi saatim diye kendimi biktiracak sikacak sekilde yapmak istemedim. O yuzden iradeli gidiyorum. Elbette dikkat ediyorum. Bitki cayi da iciyorum. Ama gunde iki bardak olacak en az diye bir kural koymuyorum bikarim diye :) ama haklisin canim

kişinin kendini tanıması çok önemli. ben disiplini seviyorum diyette galiba çok zaman kaybettim daha fazla kaybedemem iki geri bi ileri gitmek istemiyorum sıkıyorum dişimi ne zayıflamama katkı sağlayacaksa elimden geleni yapıyorum ne yazıkki ya hep ya hiç mantığı var misal bir hafta spor yapamazsam zor dönüyorum spora yada ağzıma bi kere cısa sürdümmü gerisi geliyor. ama sen yavaş olsun temiz olsun mantığın varsa saygı duyarım yeterki geri gitme yerinde sayma ayda 5 verme ama 3kilo ver almış olarak yada sabit kapatma canım

İste aynen onu yapmaya calisiyorum. Yasam tarziymis gibi. Kasiyim hizlanayim diyorum ama cabuk bikmaktan cok korkuyorum. Bu isi bitirmeden birakmamam lazim artik. Bu yasa kadar sisman geldim ben magdurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…