Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İste aynen onu yapmaya calisiyorum. Yasam tarziymis gibi. Kasiyim hizlanayim diyorum ama cabuk bikmaktan cok korkuyorum. Bu isi bitirmeden birakmamam lazim artik. Bu yasa kadar sisman geldim ben magdurum
naçizane fikrim söyleyim şayet iştahlıysan benim gibihayat tarzı yapamıyorsun.. misal ben ömrümün hep diyetle ne yesem ne içsem kilo versem yada kilo almasam diye geçiceğini kabullendim ha zamanla ne oldu damak tadım değişti hala çiko aşığım ams bi karnabahar yemeğinide derin duygular besliyorum :) hafif mideyi sever oldum aynadaki zarif kadının verdiği haz yediklerimin verdiği keyiften daha çok diycem oki bence hayat şekli yapmaya korumaya geçince uğraş ozaman bedenindeki güzelliği kaybetmemek için elinden geleni yapıcan..kilo verme döneminde ne kadar eksi görürsen tartıda okadar motive oluyorsun, bununda tek çaresi disiplinli bir diyet sporuyla suyuyla Kaçamaksız menüsü ile balım

İste aynen onu yapmaya calisiyorum. Yasam tarziymis gibi. Kasiyim hizlanayim diyorum ama cabuk bikmaktan cok korkuyorum. Bu isi bitirmeden birakmamam lazim artik. Bu yasa kadar sisman geldim ben magdurum
güzelim bırak kendini biz ablalarına seni öyle bi çıtır yaparız ki yolda yürürken bi bakan bidaha bakar öyle fıstık olursunki seni tanıyanların hafızaları dan o eski şişko hallerin silinir eski diyorum ben artık seni hedefine ulaşmış olarak kabul ediyorum.. çünkü sende o istek bizdede buna katkı sağlayacak bilgi birikim var yeterki denileni yap baş kaldırma bebekk:))

Nasil bi insansin sen yaaa İtaaat edesim geldi resmeeen renkli kisilik Motivasyon senin isinn kesinnnn

hoşgeldin tatlım herşey yolunda canım kendini tanıtır mısın
Ben Merve 26 yaşındayım evliyim 1 kızım var
Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden beri muhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)

Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden beri muhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)

Tatlımmm hayırlı olsun :))
Seni de almışız diyet gruplarına .... yan takımdan selamlar hem sana hem 3.takıma

hahaayy ben de seni sevdim dilekciim :)her kafaya dengimdir alim allah inşallah.
kaynanam beni sevmese de olur. çingene kılıklı görümcelerim de sevmese olur.
o yaban çakalı kılıklı varyemez başkasından yemeye bayılan yemelere doymayan kayınpederim zaten mümkünse sevmesin.

oğullarını doldurmasınlar YET HER çünküü benim bi saygısızlığım katiyen yok. bana karşı da bişeyleri yok. sevdiceğimle problemliler o da benim zoruma gidiyor. o da salak biraz ağızlarına bakıyor
akıllansın, bayramdan bayrama görüşelim başka derdim yok allama şükür.

kilo vermeye gelince mutfakta yapmasına bayılıyorum yemelere doyamıyorum masabaşı çalışıyorum sabahları poğaçadan vazgeçemiyorum. bu bende 3G ye sebep oldu anladın sen
hem iri duruyorum hem de sevdiceğin boyu benimle tamamen aynı belki çok çpk azıcık kısa bile durduğu oluyor. adamın yanında ablası gibi durmayayım gelinlikle nişanlıkla abiyeyle, derdim o
yoksa yaşasın balina etli vücutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…