Olmaz mı kuzum hemde yeşilçayHuuuuu tık tık komşu komsubir bardak cayiniz var mı iki lafın belini kiralim
naçizane fikrim söyleyim şayet iştahlıysan benim gibihayat tarzı yapamıyorsun.. misal ben ömrümün hep diyetle ne yesem ne içsem kilo versem yada kilo almasam diye geçiceğini kabullendim ha zamanla ne oldu damak tadım değişti hala çiko aşığım ams bi karnabahar yemeğinide derin duygular besliyorum :) hafif mideyi sever oldum aynadaki zarif kadının verdiği haz yediklerimin verdiği keyiften daha çok diycem oki bence hayat şekli yapmaya korumaya geçince uğraş ozaman bedenindeki güzelliği kaybetmemek için elinden geleni yapıcan..kilo verme döneminde ne kadar eksi görürsen tartıda okadar motive oluyorsun, bununda tek çaresi disiplinli bir diyet sporuyla suyuyla Kaçamaksız menüsü ile balımİste aynen onu yapmaya calisiyorum. Yasam tarziymis gibi. Kasiyim hizlanayim diyorum ama cabuk bikmaktan cok korkuyorum. Bu isi bitirmeden birakmamam lazim artik. Bu yasa kadar sisman geldim benmagdurum
kız merve elin boşmu geldin insan bi tavuk haşlarda gelir:)Huuuuu tık tık komşu komsubir bardak cayiniz var mı iki lafın belini kiralim
güzelim bırak kendini biz ablalarına seni öyle bi çıtır yaparız ki yolda yürürken bi bakan bidaha bakar öyle fıstık olursunki seni tanıyanların hafızaları dan o eski şişko hallerin silinir eski diyorum ben artık seni hedefine ulaşmış olarak kabul ediyorum.. çünkü sende o istek bizdede buna katkı sağlayacak bilgi birikim var yeterki denileni yap baş kaldırma bebekk:))İste aynen onu yapmaya calisiyorum. Yasam tarziymis gibi. Kasiyim hizlanayim diyorum ama cabuk bikmaktan cok korkuyorum. Bu isi bitirmeden birakmamam lazim artik. Bu yasa kadar sisman geldim benmagdurum
gülüşüm mekanı sana devrediyorum ben bulaşıkları girişiyorumOlmaz mı kuzum hemde yeşilçay
Hoşgeldin cnm
Nasil bi insansin sen yaaagüzelim bırak kendini biz ablalarına seni öyle bi çıtır yaparız ki yolda yürürken bi bakan bidaha bakar öyle fıstık olursunki seni tanıyanların hafızaları dan o eski şişko hallerin silinir eski diyorum ben artık seni hedefine ulaşmış olarak kabul ediyorum.. çünkü sende o istek bizdede buna katkı sağlayacak bilgi birikim var yeterki denileni yap baş kaldırma bebekk:))
O bizim enerji kaynağımız canım senelerdirNasil bi insansin sen yaaaİtaaat edesim geldi resmeeen renkli kisilik Motivasyon senin isinn kesinnnn
Bende mutfağa dalış yapcam canım yorulmusum yedik içtik , toplayıp yatayım sabah iş malumgülüşüm mekanı sana devrediyorum ben bulaşıkları girişiyorum
Aynen herkesi de tanıyor massalaahO bizim enerji kaynağımız canım senelerdir
Sizede iyi gelicek eminim
Kuzum biz baya eskiyiz bu zayıflama işlerinde ver al ver al senelerdirAynen herkesi de tanıyor massalaah
Umarim kalici olurr. Tecrubeli ablalar bizi de zayiflatinnn :)Kuzum biz baya eskiyiz bu zayıflama işlerinde ver al ver al senelerdir
Bu sefer kalıcı olacak inşallah
Hoşbuldum canım tam buraya yazdım telefonun interneti bittiOlmaz mı kuzum hemde yeşilçay
Hoşgeldin cnm
kız getirdim getirdim diyet ne varsa yiyebileceğimiz onları kaptim geldimkız merve elin boşmu geldin insan bi tavuk haşlarda gelir:)
Hosgeldin:)
teşekkür ederim:)Hosgeldin:)
hoşgeldin tatlım herşey yolunda canım kendini tanıtır mısın
Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden berihoşgeldin tatlım herşey yolunda canım kendini tanıtır mısın
Ben Merve 26 yaşındayım evliyim 1 kızım var
Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden berimuhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)
öncelikle bayıldım sana tam kafa dengi msin, gençler benim dilimden daha iyi anlıyor otuz üstü yaşlı geliyor bana:))
maşallah diyelim enişte ile muhabbetine bi gün unutmazsam girip okuycam
kızım karşında 13yıldır kv oturan ilk sene iktidar savaşı ile geçirmiş lakin bu savaştan zaferle çıkmış oğullarından bile çok sevdiği gelinim şuan bu duruma getirmiş bir Prof var karşında kv dilinden iyi anlarım tecrübelerimi ne zaman istersen aktarırım:)
kilo verme konusunda hele ne bilgiler ipuçları var bende zaman içinde anlatıcam takip et beni anacığım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?