Gunaydinlar canlar. Ben bugun kahvalti yapamadim. Hastaneye gidiyorum. Kan tahlili ister belki diye acim :)
Hosgeldinn :)Merhabaaa, dün buraya yönlendirildm, ben de aranıza katıldım :)
Tesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.geçmiş olsun canım
Anlatir misin kendini. Kac kilosun boy yas hedef vs?Merhabaaa, dün buraya yönlendirildm, ben de aranıza katıldım :)
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekiyoMerhabaaa, dün buraya yönlendirildm, ben de aranıza katıldım :)
çok geçmiş olsun cnm git tabıkıTesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.
tatlım menüleri akşam toplu halde saatli ve içtiğimiz suyu ve sporuda ekleyerek yazıyoruzgünaydın kızlaaaar :)
sabahki menüm kalkar kalmaz ılık limonlu su kocaman bir bardak
haşlanmış yumurta (üzerine zahter serptim tuzsuz yiyemem diye)
bir bardak süt.
akşam babamın anneme aldığı sevgililer günü pastasını biraz fazla kaçırdım ama oldu artık napalım
hoşgeldin cnmSağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden berimuhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)
tatlım menüleri akşam toplu halde saatli ve içtiğimiz suyu ve sporuda ekleyerek yazıyoruz
pastada sonkaçamağın olsun tamam mı hedefe kadar yok artık
Teşekkür ederim:)hoşgeldin cnm
ilk sayfada kurallarımız var okursan sevinirim
hedef kilon nedir
neler yapıyorsun zayıflamak için
Canım ausum
Tatlımmm hayırlı olsun :))
Seni de almışız diyet gruplarına .... yan takımdan selamlar hem sana hem 3.takıma
ozaman hoşgeldin aramıza cnmTeşekkür ederim:)
Evet okudum kuralları. Çok tatlılar:))
Hedef kilom 55.
Sabah kahvaltısını iyi yapıyorum bol yeşillikli. Ekmek bir dilim kadar. Çayı hala şekersiz içmeye alışamadım .Kahve sadece şekersiz. Saat başı bir bardak su. Öğlen bir kase yoğurt bazen içine limon sıkıp biraz pul biber katıyorum. Öğlen ve akşam ne yesem bir yumruk büyüklüğünde öğünlerim. Mesela pirinç gibi gıdalara özellikle az yaklaşmaya çalışıyorum. Bulgur tüketiyorum yine az ölçülerde. Paketli gıdalar hiç yemiyorum değil mesela çikolata bitterBunun dışında plank yapmaya çalışıyorum bu aralar. Çok yoğun değilim spor konusunda.
Yaşasın 29.5 yaş :))ozaman hoşgeldin aramıza cnm
valla süper sen çözmüşsün bu işi
sporlada desteklersen kısa sürede mezun olursun
bende kendimi tanıtayım
ismim gülşah 29,5 yaşındayım
75 kiloyla başlamıştım yıllaar önce bu takımda62 kiloya kadar düştüm sonra şimardım bıraktım ve hopp geri geldi
şuan 67 lerdeyim inşallah bu sefer hedefe ulaşıcam
takımın inanılmaz faydası var zamanla zaten sende müptelası olacaksınYaşasın 29.5 yaş :))
Ne güzel faydasını görmüşsün. Kilo verme değilde daha çok sağlıklı yaşam şekline dönse yediklerimiz düzenimiz insanın zoruna gitmez bence yasak şeyler:) birde az yiye yiye insan alışıyor bi süre sonra mide de küçülüyor gibi geliyor, vücut rahatlıyor. Ama ne zaman sınır aşılsa hoop tekrar :)) Benim evimde birde glutensiz beslenen bir eleman var:) bu yüzden eve giren paketli gıdalar kısıtlı. Bununda faydasını görüyorum bende yemiyorum:)) Inşallah hedefe ulaşırsın sende en kısa sürede:)
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekiyo
daha sonra kendinide tanıtırsan seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?