Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlaaaar :)
sabahki menüm kalkar kalmaz ılık limonlu su kocaman bir bardak
haşlanmış yumurta (üzerine zahter serptim tuzsuz yiyemem diye)
bir bardak süt.

akşam babamın anneme aldığı sevgililer günü pastasını biraz fazla kaçırdım ama oldu artık napalım

geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.

Tesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.
çok geçmiş olsun cnm git tabıkı

tatlım menüleri akşam toplu halde saatli ve içtiğimiz suyu ve sporuda ekleyerek yazıyoruz
pastada sonkaçamağın olsun tamam mı hedefe kadar yok artık

Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden beri muhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)
hoşgeldin cnm
ilk sayfada kurallarımız var okursan sevinirim
hedef kilon nedir
neler yapıyorsun zayıflamak için

Günaydın kizlar. Alinti yapmistim. Telefonun sarji bitince onlar da gitmis.

Yeni gelenlere hos geldiniz derim.

Mefkurem beni sormussun. Ben hep buradayim. Telefondan girdigim icin. Genelde sabahlari burada oluyorum. Hsonlari ugramiyorum.

hoşgeldin cnm
ilk sayfada kurallarımız var okursan sevinirim
hedef kilon nedir
neler yapıyorsun zayıflamak için
Teşekkür ederim:)
Evet okudum kuralları. Çok tatlılar:))
Hedef kilom 55.
Sabah kahvaltısını iyi yapıyorum bol yeşillikli. Ekmek bir dilim kadar. Çayı hala şekersiz içmeye alışamadım .Kahve sadece şekersiz. Saat başı bir bardak su. Öğlen bir kase yoğurt bazen içine limon sıkıp biraz pul biber katıyorum. Öğlen ve akşam ne yesem bir yumruk büyüklüğünde öğünlerim. Mesela pirinç gibi gıdalara özellikle az yaklaşmaya çalışıyorum. Bulgur tüketiyorum yine az ölçülerde. Paketli gıdalar hiç yemiyorum değil mesela çikolata bitter Bunun dışında plank yapmaya çalışıyorum bu aralar. Çok yoğun değilim spor konusunda.

ozaman hoşgeldin aramıza cnm

valla süper sen çözmüşsün bu işi
sporlada desteklersen kısa sürede mezun olursun

bende kendimi tanıtayım
ismim gülşah 29,5 yaşındayım
75 kiloyla başlamıştım yıllaar önce bu takımda 62 kiloya kadar düştüm sonra şimardım bıraktım ve hopp geri geldi
şuan 67 lerdeyim inşallah bu sefer hedefe ulaşıcam

Yaşasın 29.5 yaş :))
Ne güzel faydasını görmüşsün. Kilo verme değilde daha çok sağlıklı yaşam şekline dönse yediklerimiz düzenimiz insanın zoruna gitmez bence yasak şeyler:) birde az yiye yiye insan alışıyor bi süre sonra mide de küçülüyor gibi geliyor, vücut rahatlıyor. Ama ne zaman sınır aşılsa hoop tekrar :)) Benim evimde birde glutensiz beslenen bir eleman var:) bu yüzden eve giren paketli gıdalar kısıtlı. Bununda faydasını görüyorum bende yemiyorum:)) Inşallah hedefe ulaşırsın sende en kısa sürede:)

takımın inanılmaz faydası var zamanla zaten sende müptelası olacaksın
inşallah cnm hep birlikte mezun olup yeni gelen arkadaşlara faydalı olucaz ve kilomuzu koruyacağız

hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekiyo
daha sonra kendinide tanıtırsan seviniriz

74,6 kilo çiktim bu sabah tartiltigimda, 161 cm boyum, 20 yaşındayım :) Öğrenciyim. Kurallar çok güzel, hepsini kabul ediyorum. Spor yapmaya çok fazla vaktim olmuyor, sabah 9dan akşam 6ya kadar okuldayim, gelince 20-30 dk egzersiz yapıyorum 1 aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…