Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süperr hoşgeldin ozaman aramıza cnm
spor zamanla arttırırsın buluruz sana evde yapabilceğin bişeyler
hedef kilon nedir tatlım

Günaydın kizlar. Alinti yapmistim. Telefonun sarji bitince onlar da gitmis.

Yeni gelenlere hos geldiniz derim.

Mefkurem beni sormussun. Ben hep buradayim. Telefondan girdigim icin. Genelde sabahlari burada oluyorum. Hsonlari ugramiyorum.
hoşbulduk arkaşım ben dilek

günaydın 3.takımın azimli kızları
bugün günlerden çarşamba bugun ve yarın iyi dikkat edersenız cumaya eksı görursunuz yüzde bi milyon
Tavsiyem gençler iki gün artık karbonhidrat almayı bırakın protein ağırlıklı bol su ve sporlu geçirin

geçen haftan 1.olmuş bır takım bu haftada dereceye girmeli bence yapabilirisiniz güzellikler

hoşbulduk arkaşım ben dilek
Merhaba dilek. Hakkinda malumatim var gecmisi okudum . Ben de 33 yasindayim. Takimin en yaslisiyim.

Kulislere de baktim ama bu takima yonlendirecek bir mesaj goremedim. Sizin durumlardaan nasil haberiniz oldu da boyle mezunlar kaptan yardimcilari geldiniz? Meraktan soruyorum. Yoksa Bizi motive etmek icin gelmossiniz eyvallah sag olun.:)

Biz aslinda 3 kiz olarak gayet motiveydik de yeni gelen arkadaslar bize adapte olamadi sessiz sakinler diye :)

Boyum 1.73 kilom 64 ve cok yavas kilo verme surecik var. Benim de hedefim 59.9 olmak..

Ha bu arada bahsetmeden gecemeyecegim. Benim hic 30 yaşım olmadi. 31 yasim da olmadi. Hep 29.5 tu. Sonra baktim 32 33 gidiyor ya dedim artik idare edemeyecegim galiba :)))) Munzevi Zencefil a ve sahgull e sevgiler

AN itibariyle kar yağıyor ankarada yazı özledim ben ya dört gözle havalr ısınsada yürüyüşlere başlasam diye bakıyorum evdede istiyince spor yapılıyor koşu bandım var garıbım dayanamadı artık 8 senelik döküldü iyce söylemesi ayıp iyi spor yaparım hakkını verdım makınenın yaniama dışarda yürümük oksijeni içimize çeke çeke başka güzellik o ya her nefes aldıgımda yururken şukur edıyodum iykidoğmuşum yaşıyorum hayat ne güzel diye

3,TAKIM FREE LİSTE
tudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
esraderinsu: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu
_Nun_ : (62///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 62, hedef kilosu 55
zerosima: (///%)
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (///%)

Son düzenleme:

Canım benim aynı yaştaymışız ne güzel ama ben senden küçüğüm daha 20 sinde olucam 33

bitanem biz 3.takımla atıldık diyet guruplarına yeri ayrıdır bizim için

canısı zehra biizm arkadaşımızdır görüşürüz senin anlıycan her şeyden haberimiz var

diyet guruplarındaki takımlar amacı ne kadar kilodan canı yanmış kişi varsa onun hayatını değitirmek sağlığına hayeline kavuşmasını sağlamak çünkü bizi bizden başkası anlayamaz canım..
3 kişi birbirinize yetmişsiniz ne güzel ama şayet gelen durmuyorsa motivasyon sağlamakta sıkıntı yaşamışsınız demekki, burası bitanem emek istiyor biraz hem kendin için hep diğer arkadaşlarda faydamız olması için ve özellikle yeni gelenlerle biraz daha fazla ilgilenmek lazımmki kalıcı olsunlar

ve ne yazııkkı kişi olarak çoğalamıyan takım bir gün olur kapanmaya mahkumdur işte buda 3.takım için isteyeceğimiz son şey biz bu guruplarda çok şey öğrendik hiç bir takımın kapanmasını istemiyoruz çok kişi hayellerıne kavuşturdu dahada kavuşucak inşallah

anam benimide yazdın ben kilo vermesemde korusam olmamı belki aşka gelir 2 kiloo veririm

ben kaçtım gençler okul teleşı bebelerın mağlum ama gözüm burda sık sık gelicem kızlar seviliyosunuz

Hoşgeldinn dileğimm :)

Tabiki burda çok güzel işlere daha önceden imza attığımız gibi yeniden atacağımıza inanıyorum :)

Ay bana nasıl motive oldu bu sabahları yataktan zor kalkan biri olarak

Boşver dileğimm ne 3.çocuu var 2 tane Allah uzun ömür versin :)

Bende masa başı çalışan biriyim cnm ama en ufak vakti bile değerlendirip bişeyler yapmaya çalışıyorum

Mesela sabahları poğaça yemek yerine biraz erken kalıp kendine kahvaltılık hazırlayıp götürebilirsin ya da akşamdan hazırlayıp sabah alıp çıkabilirsin

Bende genelde akşam yemeğini geç yiyorum ama sporumu yapmadan yatmamaya özen gösteriyorum

Bir de gün içerisinde su alımına özen göster gerçekten çok fark ettiriyor :)

Zerocum listede devam eden kaç kişi beklemede olanlar kimler geldiğinde bi toparlayalım, tabi bu sürede yavaş yavaş yeni üye alalım

Listede 2 kişi var bekleyen de benle birlikte 3 kişi var free takılıyor ama yeni üyelerde dünkü gelen arkadaşlar var sadece sen takip edebilirsin onu :)

sadece kv olaydı. 2 görümcem var ikiside 2.ye evlenmiş
kp evlerden ırak
halalar bi densizlik bi sululuk
sülale yüzsüz
derdim büyük ama allahtan arkadaşken çok çok iyi gözlemledim sevdicek galiba üvey

Allah yardımcın olsun cnm sevdiceğin yanındaysa diğerlerini sallama :)

işte benim asıl sorunum uykuma asla kıyamıyorum.
o yüzden bu diyet rejim işlerinden önceeee
uyku diyetine başladım
bu sabah kendime hayretlerim şaştı ve kalkıp yumurta olsun haşladım

Öylemi diyorsun chentiq :)) kırka kadar yolu var yirmi dokuz buçuğun bence :)) sonra olgun yaşlar başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…