süperr hoşgeldin ozaman aramıza cnm74,6 kilo çiktim bu sabah tartiltigimda, 161 cm boyum, 20 yaşındayım :) Öğrenciyim. Kurallar çok güzel, hepsini kabul ediyorum. Spor yapmaya çok fazla vaktim olmuyor, sabah 9dan akşam 6ya kadar okuldayim, gelince 20-30 dk egzersiz yapıyorum 1 aydir
hoşbulduk arkaşım ben dilekGünaydın kizlar. Alinti yapmistim. Telefonun sarji bitince onlar da gitmis.
Yeni gelenlere hos geldiniz derim.
Mefkurem beni sormussun. Ben hep buradayim. Telefondan girdigim icin. Genelde sabahlari burada oluyorum. Hsonlari ugramiyorum.
Merhaba dilek. Hakkinda malumatim var gecmisi okudum . Ben de 33 yasindayim. Takimin en yaslisiyim.hoşbulduk arkaşım ben dilek
Merhaba dilek. Hakkinda malumatim var gecmisi okudum . Ben de 33 yasindayim. Takimin en yaslisiyim.
Kulislere de baktim ama bu takima yonlendirecek bir mesaj goremedim. Sizin durumlardaan nasil haberiniz oldu da boyle mezunlar kaptan yardimcilari geldiniz? Meraktan soruyorum. Yoksa Bizi motive etmek icin gelmossiniz eyvallah sag olun.:)
Biz aslinda 3 kiz olarak gayet motiveydik de yeni gelen arkadaslar bize adapte olamadi sessiz sakinler diye :)
Boyum 1.73 kilom 64 ve cok yavas kilo verme surecik var. Benim de hedefim 59.9 olmak..
Ha bu arada bahsetmeden gecemeyecegim. Benim hic 30 yaşım olmadi. 31 yasim da olmadi. Hep 29.5 tu. Sonra baktim 32 33 gidiyor ya dedim artik idare edemeyecegim galiba :))))Munzevi Zencefil a ve sahgull e sevgiler
anam benimide yazdın ben kilo vermesemde korusam olmamı belki aşka gelir 2 kiloo veririm3,TAKIM FREE LİSTEtudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
esraderinsu: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu
_Nun_ : (62///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 62, hedef kilosu 55
zerosima: (///%)
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (///%)
selamZerosima bacım ve 3.takımın fıstıkları eğer sizde uygun görürseniz bu hayallerimize kavuşma azmimizi İRADEMİZİ her kese kanıtlama yolunda beraber yürümeyi çok isterim
ismim dilek 78lerle başladığım bu yolda 9.takım daki arkadaşlarımın desteğiyle 64le mezun oldum amacım 3.takımımın sayesinde dede korumayı başarıyım
zaman içinde daha iyi tanırız birbirmizi
benim ilk göz ağrım dır 3.takım yeri her zaman ayrıydı bende.. istiyorum ki ben nasıl başardıp hayallerime kavuştuysam başka arkadaşlarımında başarısına ufak katkım olsun.. burda çok güzel günlerimiz olacak güzeller eminim buna
Eki Görüntüle 1953819
KİMSE ZAYIFLAMININ KOLAY OLMADIĞINI BİLİYOR ;AÇ YATICAZ BÜTÜN GÜN YORGUNLUKTAN BACAKLARIMIZ AĞRISADA O SPOR YAPILACAK O TER ATILACAK ..KOLAY KAZINILANIN KIYMETİ YOKTUR KIZLAR BİZ BU KİLOLARI CANIMIZ YANA YANA HERKES PASTA BÖREK YERKEN BİZ SEBZEMIZI PROTEİNİMİZİ YİYCEZ HERKES UZATIP TV İZLERKEN BİZ KALKIP SPORUMUZU YAPICAZ YADA SABAH HERKES UYURKEN BİZ SICAK YATAKTAN KALKIP YÜRÜYECEZ ..ÇÜNKÜ BİZİM HAYELLERİMİZ VAR ÇÜNKÜ BİİZM RUHUMUZUN BEDENİ BU DEĞİL ÇÜNKÜ BİZ ARTIK ALIŞVERİŞE ÇIKTIĞIMIZ ZAMAN OLAN KIYAFETI DEGIL BEĞENDİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ ARTIK ÇÜNNKÜ BİZ AYNAYA BAKINCA KENDI BEDENIMIZI BEĞENMEK ,BEĞİNİLMEK İSTİYORUZ ..GENÇİZ GÜZELİZ BU YAŞDA YAĞLARIMIZ NE KADAR DA HAYATTAN KISITLIYOR BİİZİ Bİ DÜŞÜNÜN.YAZIK DEĞİLMİ YA SIRF İSTEDİĞİMİZİ YEMEK İÇİN NELER FEDA EDİYORUZ HİÇ AKIL İŞİMİZAYIFLAMAK ZOR BELKİ İMKANSIZ DEĞİL AMA VE KİLO VERDİKÇE NE KADARDA GÖZÜMÜZDE BÜYÜTMÜŞÜZ DİYCEZ ZAYIFLADIKÇA ÖZGÜVENİMİZ ARTIÇAK ZAYIFLADIKÇA GURUR DUYACAZ İRADEMİZLE BAŞARIMIZLA VEE TEK KEŞKEMİZ DAHA ÖNCE ZAYIFLASAYDIM ASLINDA GÖZÜMDE BÜYÜTTÜĞÜM KADAR DA ZOR DEĞİLMİŞ OLACAK..
Askolsun ne zAman unuttum siziZerosima :)
ismin bebe belik varmı
ben bu ayın 20sinde 33 olucam 7 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var zayıflıyınca aşka geldım çocuk düşünüyorum ara ara ama çevrem baskı yapıyor rahata erdin boşver diyr:)spora gıdıyorum harıka bişey ondanda vazgeçip yapamam herhalde
merhaba çıtır mezuncum dilekcim
21 yaşındayım istanbul üniversitesinde uzaktan öğretim okuyorum muhasebe işi yapıyorum yani masabaşı sabah poğaça akşam en erken 20:00 yemek yiyorum
güzeel bi ilişkim (burada maşallah diyoruz) sorunlu bir kayınAİLE m var
konularıma bakarsan bayağı linç edildiğim günler oldu
175 boyundayım iradesizim74 kiloyum hedefim 65 inşallaaaah yarabbim allam
sen de anlatsana ne yaptın nasıl zayıfladın
Selamlarr bende geldimm
Zerocum listede devam eden kaç kişi beklemede olanlar kimler geldiğinde bi toparlayalım, tabi bu sürede yavaş yavaş yeni üye alalım
sadece kv olaydı. 2 görümcem var ikiside 2.ye evlenmiş
kp evlerden ırak
halalar bi densizlik bi sululuk
sülale yüzsüz
derdim büyük ama allahtan arkadaşken çok çok iyi gözlemledim sevdicek galiba üvey
Bende masa başı çalışan biriyim cnm ama en ufak vakti bile değerlendirip bişeyler yapmaya çalışıyorum
Mesela sabahları poğaça yemek yerine biraz erken kalıp kendine kahvaltılık hazırlayıp götürebilirsin ya da akşamdan hazırlayıp sabah alıp çıkabilirsin
Bende genelde akşam yemeğini geç yiyorum ama sporumu yapmadan yatmamaya özen gösteriyorum
Bir de gün içerisinde su alımına özen göster gerçekten çok fark ettiriyor :)
Öylemi diyorsunMerhaba dilek. Hakkinda malumatim var gecmisi okudum . Ben de 33 yasindayim. Takimin en yaslisiyim.
Kulislere de baktim ama bu takima yonlendirecek bir mesaj goremedim. Sizin durumlardaan nasil haberiniz oldu da boyle mezunlar kaptan yardimcilari geldiniz? Meraktan soruyorum. Yoksa Bizi motive etmek icin gelmossiniz eyvallah sag olun.:)
Biz aslinda 3 kiz olarak gayet motiveydik de yeni gelen arkadaslar bize adapte olamadi sessiz sakinler diye :)
Boyum 1.73 kilom 64 ve cok yavas kilo verme surecik var. Benim de hedefim 59.9 olmak..
Ha bu arada bahsetmeden gecemeyecegim. Benim hic 30 yaşım olmadi. 31 yasim da olmadi. Hep 29.5 tu. Sonra baktim 32 33 gidiyor ya dedim artik idare edemeyecegim galiba :))))Munzevi Zencefil a ve sahgull e sevgiler
İyi yapmıssın cnm gelmekle hepbirlikte mezun oluruz inşallah, bakalım izin durumuna listeye dönersin
kesinlikle listeye dönsün @tudeel ve Mezunlukla taçlandıralım başarısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?