Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

OOo hem de fazlasıyla hak ettin cnm

Gayet iyi canım ekmekleri yememişsin güzel

Ben dinlemek istiyorum Dileğimmm :)

Belki lazım olur yakında :)

Aynı mantıkta düşünüyoruz

Hahaha ayy ben o balina gibi vücutla nişan yaptı zaman geçtikçe kendime dedim ki neden zayıflamayayım bir zayıfladım millet şok tabi düğün olmadı ama sıkıntı yok benim kendime güvenim geldi :)

şu an 3-5 fazlalığım var o da azcık kendimi versem gidecek bişey :)

Annene almış kız pastayı sen niye yedin bacım

Yumurtayı haşlayıp yiyen bir insan değildim ama tuzsuz bile çok güzel olduğunu keşfettim biliyor musun ve tok ttuyor :)

Listede 2 kişi var bekleyen de benle birlikte 3 kişi var free takılıyor ama yeni üyelerde dünkü gelen arkadaşlar var sadece sen takip edebilirsin onu :)
Free liate ne demekm 3 hafta deneme suresi olanlar mi? Bence mezun olup geri donenler kisacasi once yarismis olanlar icin bekleme suresi yapmaya gerek yok

Tesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.

Git cnm tabi ihmal etme

Ben kısaca kendimden bahsedeyim adım Merve 9. Takımda yarasmaktayim 26 yaşındayım 1 kızım var 2013 yılından beri takimlardayim al ver olunca süre uzadı tabi araya hamilelikte girdi 103 le başlamıştım şimdi 78lerdeyim bu sefer hedefe ulasmadan pes etmek yok

Sen çözmüşsün işi bende canım çok çekince bitter çikolata yiyorum ama spor olmazsa olmaz bana göre versem bile vücudum sarkmış gibi hissederim spora daha çok öenm veriyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…