dün daha dedim kızlara kilo vermenin en güzel yanımı dersin yoksa en pahalı tarafı mı :) ben eskiden ihtiyaç olunca kıyafet alırdım şimdi gözlerim hep vitrinlerde deneyim olacakmı diyorum olmamı hemde nasıl güzel oluyor :) kıyamıyorum alıyorum bende Hakettim ama dimi
zerom benim ya canımsınAy bana nasıl motive oldu bu sabahları yataktan zor kalkan biri olarak
Gelelim menüme;
Sabah standart kahvaltim
Ogle tavuklu sezar salata iki uc tane kitir ekmek yedim icinde vardi çoğunu kenara ayirdim
Aksam; bir parca haslanmis korili tavuk gogsu
Brüksel lahanasi yagsiz
Bir dilim ayva
Baska birsey yemem artik
Şimdi gördüm akşam paylaşacak mışım:)Ben yeni üye olarak bir gün önceki yaptıklarımı yediklerimi yarın mı paylaşacağım?
öncelikle bayıldım sana tam kafa dengi msin, gençler benim dilimden daha iyi anlıyor otuz üstü yaşlı geliyor bana:))
maşallah diyelim enişte ile muhabbetine bi gün unutmazsam girip okuycam
kızım karşında 13yıldır kv oturan ilk sene iktidar savaşı ile geçirmiş lakin bu savaştan zaferle çıkmış oğullarından bile çok sevdiği gelinim şuan bu duruma getirmiş bir Prof var karşında kv dilinden iyi anlarım tecrübelerimi ne zaman istersen aktarırım:)
kilo verme konusunda hele ne bilgiler ipuçları var bende zaman içinde anlatıcam takip et beni anacığım:)
zati kilo verince bi değiştim ben yeni ergen gibi aynanın önünden ayrılamıyorum nasılda güzel mişim meğer ben:)
ben kendimden yola çıkıyım ne kadar çok su içtim ne kadar düzenli spor yaptım tıkır tıkır gitti kilolar her gün 2,5lt şaşmaz suyum hedef haftalık 2kilo ise 3lt ben wc çok çıktığım zaman herşey yolunda gidiyor ödemi atıyorum yağlar parçalanıp vücuttan atılıyor mantığım olduğu için çok su içmek olmazsa olmazım
Evet insan kilo verdikce cok zor olmadigini goruyor. 12 kilo bile versem 58 olurum ben yaahuu :)) hadi insallah yaaa
Sağolun:) 29,5 yaşındayım geçen seneden berimuhtemelen önümdeki senelerde de bu yaşta olacağım hep bir kızım var iki buçuk yaşında. 62 kilodayım :) Şanlıurfadayım:)
hahaayy ben de seni sevdim dilekciim :)her kafaya dengimdir alim allah inşallah.
kaynanam beni sevmese de olur. çingene kılıklı görümcelerim de sevmese olur.
o yaban çakalı kılıklı varyemez başkasından yemeye bayılan yemelere doymayan kayınpederim zaten mümkünse sevmesin.
oğullarını doldurmasınlar YET HER çünküü benim bi saygısızlığım katiyen yok. bana karşı da bişeyleri yok. sevdiceğimle problemliler o da benim zoruma gidiyor. o da salak biraz ağızlarına bakıyor
akıllansın, bayramdan bayrama görüşelim başka derdim yok allama şükür.
kilo vermeye gelince mutfakta yapmasına bayılıyorum yemelere doyamıyorum masabaşı çalışıyorum sabahları poğaçadan vazgeçemiyorum. bu bende 3G ye sebep oldu anladın sen
hem iri duruyorum hem de sevdiceğin boyu benimle tamamen aynı belki çok çpk azıcık kısa bile durduğu oluyor. adamın yanında ablası gibi durmayayım gelinlikle nişanlıkla abiyeyle, derdim o
yoksa yaşasın balina etli vücutlar
günaydın kızlaaaar :)
sabahki menüm kalkar kalmaz ılık limonlu su kocaman bir bardak
haşlanmış yumurta (üzerine zahter serptim tuzsuz yiyemem diye)
bir bardak süt.
akşam babamın anneme aldığı sevgililer günü pastasını biraz fazla kaçırdım ama oldu artık napalım
Free liate ne demekm 3 hafta deneme suresi olanlar mi? Bence mezun olup geri donenler kisacasi once yarismis olanlar icin bekleme suresi yapmaya gerek yokListede 2 kişi var bekleyen de benle birlikte 3 kişi var free takılıyor ama yeni üyelerde dünkü gelen arkadaşlar var sadece sen takip edebilirsin onu :)
Gunaydinlar canlar. Ben bugun kahvalti yapamadim. Hastaneye gidiyorum. Kan tahlili ister belki diye acim :)
Merhabaaa, dün buraya yönlendirildm, ben de aranıza katıldım :)
Tesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.
Teşekkür ederim:)
Evet okudum kuralları. Çok tatlılar:))
Hedef kilom 55.
Sabah kahvaltısını iyi yapıyorum bol yeşillikli. Ekmek bir dilim kadar. Çayı hala şekersiz içmeye alışamadım .Kahve sadece şekersiz. Saat başı bir bardak su. Öğlen bir kase yoğurt bazen içine limon sıkıp biraz pul biber katıyorum. Öğlen ve akşam ne yesem bir yumruk büyüklüğünde öğünlerim. Mesela pirinç gibi gıdalara özellikle az yaklaşmaya çalışıyorum. Bulgur tüketiyorum yine az ölçülerde. Paketli gıdalar hiç yemiyorum değil mesela çikolata bitterBunun dışında plank yapmaya çalışıyorum bu aralar. Çok yoğun değilim spor konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?