azimli sıçan tam bu kız:)
Geçmiş olsunTesekkur ederim. Diyetin ilk bir haftasindan beri kasiniyorum ben. 1 aydir neredeyse. Baktim alerji ilaclari falan gecirmiyor. Artarak cogaliyor. Ve artik kasinan yerler morluk olarak karsima cikmaya basladi. Korktum. Gidiyorum doktora.
Desteğe geldim dileğim artık bir gözüm burada inşallahprenses seni burda görmek ne güzel
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım sende kendini tanıtır mısınArkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56
Hedefe az kalmış ne guzelGeçen hafta da cuma tartılmadım ama cumartesi tartıldım 56.5 gelmiştim çünkü o hafta dikkat etmedim
canım benimmmm hoşgeldinDesteğe geldim dileğim artık bir gözüm burada inşallah
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım sende kendini tanıtır mısın
hoşbulduk kaptanımcanım benimmmm hoşgeldin
boynumuz kildan ince o vakitİzinden dönen T tudeel ayrıldığı kiloya dönmeli
Diskalifiye olan @cylnslymn kendini kanıtlayıp tekrardan listelere dönmek için oylama yapılmalı
Ve mezun olan ben 2 hafta normal deneme sürecini yaşamalıyım :)
Kural böyle
kendine haksizlik etmem cok cici bir kaptandin.Ay onu hiç deme ya su içemiyorum üşürüm diyeama bugün aştım kendimi yarım litreden fazla içtim
Sagol canimGeçmiş olsun
Bencede:)herşey kurallara göre olmalı.gitmeseydim verecektim iyi oldu banaİzinden dönen T tudeel ayrıldığı kiloya dönmeli
Diskalifiye olan @cylnslymn kendini kanıtlayıp tekrardan listelere dönmek için oylama yapılmalı
Ve mezun olan ben 2 hafta normal deneme sürecini yaşamalıyım :)
Kural böyle
boynumuz kildan ince o vakit
kendine haksizlik etmem cok cici bir kaptandin.
Bencede:)herşey kurallara göre olmalı.gitmeseydim verecektim iyi oldu bana
Hedefe az kalmış ne guzel
Kaptanım profilde durum kısmına ben izne ayrılmadan önceki yani gruba ilk katıldıgım kılomumu yazacam yoksa izin sonrası başladıgım kıloyu mucanım benimmmm hoşgeldin
başlangıç kilosu olarak ilk kilon canım, ilk geldiğin kilon yaniKaptanım profilde durum kısmına ben izne ayrılmadan önceki yani gruba ilk katıldıgım kılomumu yazacam yoksa izin sonrası başladıgım kıloyu mu
tamam tatlım not aldımGeçen hafta da cuma tartılmadım ama cumartesi tartıldım 56.5 gelmiştim çünkü o hafta dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?