Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam
Önce karar verin, niyet edin güzelce, kendiniz yapmaya çalışın; hep birlikte yapalım daha doğrusu Eğer fayda vermezse diyetisyene gidebilirsiniz.

Kullanıcı adını değiştirmissin bende kim acaba diyorum kendi kendime ismin neydi tatlım

Menüye gelecek olursakk
Katmer tabiki olmamış çok yağlı sana alternatifler bulmamız lazım kahvaltı için

Gün içindede çok az yemişsin ama zamanla düzelicek cnm

selam gençler ne ettiniz bakalım ben komşudan geldim okula kızı almaya gittim yeni girdim eve yemeğe girişiyim şimdi her akşam yemek derdi insan ne yapacağını da şaşırıyor:)
Cnm işten geldim yemek bulaşık şimdi çay faslı arada bakayım dedim kızlar napıyor

Akşam acıkmıycakmısın cnm çok az olmuş

Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam
Tatlım sen kendini daha iyi tanırsın
Ben misal diyetisyenle çok güzel verdim çünkü bana düzenli az ve sık yemek yarıyor
Eğer imkanın varsa daha sağlıklı olur diyetisyen

Esra adım Evet, kahvaltıyı yarın okulun yemekhanesinde yapayim İnşallah, ya da beyaz peynirli tost yerim

Kızlar menümü yazıyorum sizde format olarak bu şekilde yazarsınız artık olurmu

Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
3 kaşık lor
1 dlm tb

Ara 10:30
Elma aromalı yeşilçay

Öğle 12:00
4 köfte, 1 kepçe sebze çorbası
1 dlm ekmek

Ara 16:00
1 tane activia

Akşam 18:30
10 tane kadar hamsi
Salata

Su 1,5 lit
Spor yok

Esra adım Evet, kahvaltıyı yarın okulun yemekhanesinde yapayim İnşallah, ya da beyaz peynirli tost yerim
bitanem tost ekmeğini tam buğday ekmekten yada çavdar tam tahıllı ekmekten seçersen gayet iyi olur senin için

kaptaniçem harika bir menu bu
lakin spor nerde o su neden 1,5da kaldı:)

Tatlım sen kendini daha iyi tanırsın
Ben misal diyetisyenle çok güzel verdim çünkü bana düzenli az ve sık yemek yarıyor
Eğer imkanın varsa daha sağlıklı olur diyetisyen
aynı sen ben :) az olucak doğru besin olucak ara öğün olacak karatay lar falanlar hiç bana göre değil :)

Kızlar bugunku menüm

Sabah 10.30
Iki ıspanaklı börek,şekersiz çay
(Menüde börek vardı davetteydik,üzgünüm)

Akşam 18.00
Balık ızgara,salata,üç dört kaşık karides güveç

2 lt su,bir kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma hareketi,50 mekik,50 kol ağırlık kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…