- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
Önce karar verin, niyet edin güzelce, kendiniz yapmaya çalışın; hep birlikte yapalım daha doğrusuKızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam
yine başarırsın canım bir kere yapmışsın hem öyle çok bir almisliginda yokAh ah azcık aldığımda üstüne düşseydim geri çıkmayacaktı bu kilo o kadar ay korudum şu son 2 ayda aldım kiloları :)
Süper olmuş bitanemDüzelttim ama oldu sanırım
Kullanıcı adını değiştirmissin bende kim acaba diyorum kendi kendimeKahvaltı yapmaya çok vaktim olmadığı için çok küçük bir parça katmer yedim, öğlen ezme sebze çorbası içtim. Akşam da 2 orta boy etli biber dolması ile yoğurt yedim. :) Bu saate kadar okulda olduğum için yazamıyorum.
Cnm işten geldim yemek bulaşık şimdi çay faslı arada bakayım dedim kızlar napıyorselam gençler ne ettiniz bakalım ben komşudan geldim okula kızı almaya gittim yeni girdim eve yemeğe girişiyim şimdi her akşam yemek derdi insan ne yapacağını da şaşırıyor:)
Akşam acıkmıycakmısın cnm çok az olmuşCanlar ben bugun hastane isi yuzunden biraz sacma sapan saatlerle beslendim.
Saat 11gibi iki wasa iki dilim salam ve bir dilim kasar peyniri yedim.
Oglen 12:30 yarim kase domates corbasi yarim dilim kepekli ekmek elma havuc suyu
Ara biraz sari leblebi ve kuru uzum
Aksam; bir kasik yogurt havuc kavurma
Tatlım sen kendini daha iyi tanırsınKızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam
Esra adım Evet, kahvaltıyı yarın okulun yemekhanesinde yapayim İnşallah, ya da beyaz peynirli tost yerimKullanıcı adını değiştirmissin bende kim acaba diyorum kendi kendimeismin neydi tatlım
Menüye gelecek olursakk
Katmer tabiki olmamış çok yağlı sana alternatifler bulmamız lazım kahvaltı için
Gün içindede çok az yemişsin ama zamanla düzelicek cnm
Süper olur cnmEsra adım Evet, kahvaltıyı yarın okulun yemekhanesinde yapayim İnşallah, ya da beyaz peynirli tost yerim
Yapar o cimcimeyine başarırsın canım bir kere yapmışsın hem öyle çok bir almisliginda yok
bitanem tost ekmeğini tam buğday ekmekten yada çavdar tam tahıllı ekmekten seçersen gayet iyi olur senin içinEsra adım Evet, kahvaltıyı yarın okulun yemekhanesinde yapayim İnşallah, ya da beyaz peynirli tost yerim
Yapar o cimcime
Ramazanda kahkeleri yiye yiye zayıfladı
Zehram aklımda menülerinden hep kahke kaldı
ne diyoruz ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZSüper olur cnm
Bende sabah işe gidiyorum evde kahvaltı imkanım yok, yumurtamı haşlıyorum saklama kaplarıyla yanımda taşıyorum
kaptaniçem harika bir menu buKızlar menümü yazıyorum sizde format olarak bu şekilde yazarsınız artık olurmu
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
3 kaşık lor
1 dlm tb
Ara 10:30
Elma aromalı yeşilçay
Öğle 12:00
4 köfte, 1 kepçe sebze çorbası
1 dlm ekmek
Ara 16:00
1 tane activia
Akşam 18:30
10 tane kadar hamsi
Salata
Su 1,5 lit
Spor yok
aynı sen ben :) az olucak doğru besin olucak ara öğün olacak karatay lar falanlar hiç bana göre değil :)Tatlım sen kendini daha iyi tanırsın
Ben misal diyetisyenle çok güzel verdim çünkü bana düzenli az ve sık yemek yarıyor
Eğer imkanın varsa daha sağlıklı olur diyetisyen
sporada zaman bulursun gibimi geliyorCnm işten geldim yemek bulaşık şimdi çay faslı arada bakayım dedim kızlar napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?