Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

EVETTT SEVGİLİ 3. TAKIMMM

benim kürkçü dükkanımmm

inşallah güzel bir başlangıç olur sizler içinde benim içinde

kızlar kurallar belli hepiniz okudunuz kabul ettiniz bana da bu kuralları uygulamak düşer
inanın disiplin olmadan olmuyor zaten takıma girmemin amacıda bu değil mi
bu hafta tanışalım kaynaşalım birbirimize ısınalım
ilerleyen zamanlarda hepbirlikte güzel aktiviteler yaparız spor yarışmaları vs..
bazı akşamlar hepbirlikte toplanır neler yapabiliriz diye konuşuruz bu hafta içinde, takım içi olmazsa olmazlarımızı belirleriz fikirlerinizi dinleriz

zerom sen yıllardır emek verdin bu takıma 3.takım çok şey borçlu sana. bizimde ufak bi katkımız olursa ne mutlu bize seviyorum kız seni

3,TAKIM FREE LİSTE
tudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
esraderinsu: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu
_Nun_ : (62///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 62, hedef kilosu 55
zerosima: (///%)
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (64,8///%) mezun çıtırımız kilosunu koruyor

mevcut listede devam edenler

Kahverengi211 ve chentiq

@Zerosima tatlım ben notlarımı bu şekilde aldım eksik var mı
bide sen geçen hafta kaç kiloydun onuda ekleyeyim hedef kilon nedir

kaptanım hayırlı olsun inşallah hepimiz için
ilk fikir benden gelsin mümkün olduğunca herkes geçmiş yapmaya ve menulere yorum yapmaya çalışsın kural zaten ama bazen boşluyoruz yapılan menu yorumların iyiliğinizin için olduğunu bilelim kaele alalım

Kızlar listeye girince bayada kalabalık olur listemiz

kızlar komşuda gün var oraya gidicem öpt sizi görüşürüz akşam

Arkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56

Arkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56
Hoşgeldin canım
ilk sayfada takım kuralları yazıyor okuman ve kabul etmen lazım

Hayırlı olsun canım :)

Ben bu cuma tartılmayı unuttum ama ondan önceki hafta 56,2 olmam gerek hedef kilom 50 olsun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…