zerom sen yıllardır emek verdin bu takıma 3.takım çok şey borçlu sana. bizimde ufak bi katkımız olursa ne mutlu bize seviyorum kız seniSelamlar kızlar ben burda 1 senedir kaptanlık yapıyorum ha çok iyi olduğumu iddaa edemem çünkü ben kurala uymayanlara kızmmıyoum kızamıyorum veya daha etkili olamıyorum çoğu zaman gitmek istedim çoğu zaman grup kapanmaya geldi ben kendimin yeterli olmadığını düşündüğüm için eski kaptanımsahgull dönmek istediğini söyleyince seve seve devredeceğimi söyledim ve yardımcı olmaya karar verdim :)
Umarım bu karar hepimiz için daha iyi olur :)
kaptanım hayırlı olsun inşallah hepimiz içinEVETTT SEVGİLİ 3. TAKIMMM
benim kürkçü dükkanımmm
inşallah güzel bir başlangıç olur sizler içinde benim içinde
kızlar kurallar belli hepiniz okudunuz kabul ettiniz bana da bu kuralları uygulamak düşer
inanın disiplin olmadan olmuyor zaten takıma girmemin amacıda bu değil mi
bu hafta tanışalım kaynaşalım birbirimize ısınalım
ilerleyen zamanlarda hepbirlikte güzel aktiviteler yaparız spor yarışmaları vs..
bazı akşamlar hepbirlikte toplanır neler yapabiliriz diye konuşuruz bu hafta içinde, takım içi olmazsa olmazlarımızı belirleriz fikirlerinizi dinleriz
Kızlar listeye girince bayada kalabalık olur listemiz3,TAKIM FREE LİSTEtudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
esraderinsu: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu
_Nun_ : (62///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 62, hedef kilosu 55
zerosima: (///%)
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (64,8///%) mezun çıtırımız kilosunu koruyor
mevcut listede devam edenler
Kahverengi211 ve chentiq
@Zerosima tatlım ben notlarımı bu şekilde aldım eksik var mı
bide sen geçen hafta kaç kiloydun onuda ekleyeyim hedef kilon nedir
prenses seni burda görmek ne güzelSana güzel enerjiler yolladım tatlım
sağol canım daha yolun uzun
kız kalın giy ama yeterki suyu ihmal etme 2lt en az, bekliyorum sendenAy onu hiç deme ya su içemiyorum üşürüm diyeama bugün aştım kendimi yarım litreden fazla içtim
akşam yapalım bebişim olmamıBende şu an yataktan kalkamama sebebim havaların çok soğuk olması yoksa erinmem kalkıp yaparım sporumu falan :)
azimli sıçan tam bu kız:)103lerden 78ler bence harikaa bir başarı tebrik ederim cnm
hoşgeldin esracığım bi süre sonra bendw 62 olmak üzere ne güzel rakam dimi:)62 kiloya düşmek istiyorum :)
Hoşgeldin canımArkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56
Sana güzel enerjiler yolladım tatlım
sağol canım daha yolun uzun
EVETTT SEVGİLİ 3. TAKIMMM
benim kürkçü dükkanımmm
inşallah güzel bir başlangıç olur sizler içinde benim içinde
kızlar kurallar belli hepiniz okudunuz kabul ettiniz bana da bu kuralları uygulamak düşer
inanın disiplin olmadan olmuyor zaten takıma girmemin amacıda bu değil mi
bu hafta tanışalım kaynaşalım birbirimize ısınalım
ilerleyen zamanlarda hepbirlikte güzel aktiviteler yaparız spor yarışmaları vs..
bazı akşamlar hepbirlikte toplanır neler yapabiliriz diye konuşuruz bu hafta içinde, takım içi olmazsa olmazlarımızı belirleriz fikirlerinizi dinleriz
zerom sen yıllardır emek verdin bu takıma 3.takım çok şey borçlu sana. bizimde ufak bi katkımız olursa ne mutlu bize seviyorum kız seni
3,TAKIM FREE LİSTEtudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
esraderinsu: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu
_Nun_ : (62///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 62, hedef kilosu 55
zerosima: (///%)
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (64,8///%) mezun çıtırımız kilosunu koruyor
mevcut listede devam edenler
Kahverengi211 ve chentiq
@Zerosima tatlım ben notlarımı bu şekilde aldım eksik var mı
bide sen geçen hafta kaç kiloydun onuda ekleyeyim hedef kilon nedir
kız kalın giy ama yeterki suyu ihmal etme 2lt en az, bekliyorum senden
akşam yapalım bebişim olmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?