bende alışverişimi yapayım bugun start vereyim tekrar bu kadar ara yeter demi
Bir de kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 avuç antep fıstığı yedim.Kahvaltı yapmaya çok vaktim olmadığı için çok küçük bir parça katmer yedim, öğlen ezme sebze çorbası içtim. Akşam da 2 orta boy etli biber dolması ile yoğurt yedim. :) Bu saate kadar okulda olduğum için yazamıyorum.
Afiyet olsun canım çok güzel ben pişirmeden yapıyorum içine kuru üzümle tatlandırıyırum öğlenleri yiyorum genelde tok tutuyor gerçektenKizlar merhaba:) bu sabah hazirldgm kahvaltiyi sznlede paylasmak istedim.
Yarim cay bardagi yulaf ezmesi.bana bukdri yetti.ustune sut dokup 1 yada 2 dk hasliyoruz.zaten hemen yumusuyor.isterseniz sutle suyu birliktede koyablrsnz.ben sut sevdgm icin sdce sutle hasladim.sonra tabakta yarim muzu ezdim.icine 2 adet kuru kayisi dilimledim.biraz cig badem attm.ustune haslanmis yulaf ezmesini doktm.birazda tarcin koydm.oglene kdr ki oglen bile cok acikmis deildm.ve tadi ck guzel.isterseniz kakao koyup puding niyetinede yiyebilirsiniz.:)
canım 1avuçtan fazla olmadımı gayet iyi benceBir de kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 avuç antep fıstığı yedim.
kahvaltı yı es geçme bacım peynirli haşlanmış yumurta birazda yeşillik harika olur zayıflama döneminde uzak duralım hamurişindenKahvaltı yapmaya çok vaktim olmadığı için çok küçük bir parça katmer yedim, öğlen ezme sebze çorbası içtim. Akşam da 2 orta boy etli biber dolması ile yoğurt yedim. :) Bu saate kadar okulda olduğum için yazamıyorum.
canımsın her zaman beklerizDesteğe geldim dileğim artık bir gözüm burada inşallah
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım sende kendini tanıtır mısın
hedef ne zeroGeçen hafta da cuma tartılmadım ama cumartesi tartıldım 56.5 gelmiştim çünkü o hafta dikkat etmedim
teşekkür ederim canım dikkate aldığın içinTmm bugün sırf senin için tamamlıcam 1 litre oldu bile :)
bende sabahları uykuya yenik düşüyorum ama akşamında çok katkısı oluyor akşam tırtıklamayı engelliyor spor yapıncaAkşamları yapıyorum kız ihmal etmemeye çalışıyorum önemli olan sabahta yapmak benim için tek akşam yapınca az gibi görünüyor :)
sende az değildin her hafta ne güzel giderdi kilo tıkır tıkırDarısı bana eski motivem gelsin gidiyor valla tıkır tıkır :)
İnşallah duracağımkahvaltı yı es geçme bacım peynirli haşlanmış yumurta birazda yeşillik harika olur zayıflama döneminde uzak duralım hamurişinden
Beyzam hoşgeldin yavaş yavaş herşeyi öğrenirsinArkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56
profildeki senmisinİnşallah duracağım, çok yoğun bir programım var, yurtta da yemek çıkmadığı için haliyle okulda yemek zorunda kalıyorum ne yazık ki...
Çok teşekkür ederimprofildeki senmisin
nasılda güzelsin öyleyse fıstıkbitanem bu yol emek isteyen bi yol hayallere kavuşmak için biraz çabalıycaz. ben iki çocuk annesiyim evde ıvır zıvır hamurişi eksik olmaz ama zayıflama sürecinde ben kendime gerektiği zaman özel yemek yaptım evdekilere pizza yaptıysam kendime tavuk haşladım sebze yaptım çünkü gözümü hedefe dikmiştim istemiyordum hiç bir şey yolumdan döndürmesin geri adım attırmasın zaten çok zaman kaybetmiştim yıllarca sabahları kahvaltı uygun olmadığı zaman yulaf ezmesi yada chia tohumu süt ile yiyebilirsin hem tok tutar hem diyetini delmemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?