74,6 kilo çiktim bu sabah tartiltigimda, 161 cm boyum, 20 yaşındayım :) Öğrenciyim. Kurallar çok güzel, hepsini kabul ediyorum. Spor yapmaya çok fazla vaktim olmuyor, sabah 9dan akşam 6ya kadar okuldayim, gelince 20-30 dk egzersiz yapıyorum 1 aydir
74,6 kilo çiktim bu sabah tartiltigimda, 161 cm boyum, 20 yaşındayım :) Öğrenciyim. Kurallar çok güzel, hepsini kabul ediyorum. Spor yapmaya çok fazla vaktim olmuyor, sabah 9dan akşam 6ya kadar okuldayim, gelince 20-30 dk egzersiz yapıyorum 1 aydir
günaydın 3.takımın azimli kızları
bugün günlerden çarşamba bugun ve yarın iyi dikkat edersenız cumaya eksı görursunuz yüzde bi milyon
Tavsiyem gençler iki gün artık karbonhidrat almayı bırakın protein ağırlıklı bol su ve sporlu geçirin
geçen haftan 1.olmuş bır takım bu haftada dereceye girmeli bence yapabilirisiniz güzellikler
günaydın 3.takımın azimli kızları
bugün günlerden çarşamba bugun ve yarın iyi dikkat edersenız cumaya eksı görursunuz yüzde bi milyon
Tavsiyem gençler iki gün artık karbonhidrat almayı bırakın protein ağırlıklı bol su ve sporlu geçirin
geçen haftan 1.olmuş bır takım bu haftada dereceye girmeli bence yapabilirisiniz güzellikler
Merhaba dilek. Hakkinda malumatim var gecmisi okudum . Ben de 33 yasindayim. Takimin en yaslisiyim.
Kulislere de baktim ama bu takima yonlendirecek bir mesaj goremedim. Sizin durumlardaan nasil haberiniz oldu da boyle mezunlar kaptan yardimcilari geldiniz? Meraktan soruyorum. Yoksa Bizi motive etmek icin gelmossiniz eyvallah sag olun.:)
Biz aslinda 3 kiz olarak gayet motiveydik de yeni gelen arkadaslar bize adapte olamadi sessiz sakinler diye :)
Boyum 1.73 kilom 64 ve cok yavas kilo verme surecik var. Benim de hedefim 59.9 olmak..
Ha bu arada bahsetmeden gecemeyecegim. Benim hic 30 yaşım olmadi. 31 yasim da olmadi. Hep 29.5 tu. Sonra baktim 32 33 gidiyor ya dedim artik idare edemeyecegim galiba :)))) @_Nun_ a vesahgull e sevgiler
AN itibariyle kar yağıyor ankarada yazı özledim ben yadört gözle havalr ısınsada yürüyüşlere başlasam diye bakıyorum evdede istiyince spor yapılıyor koşu bandım var garıbım dayanamadı artık 8 senelik döküldü iyce söylemesi ayıp iyi spor yaparım hakkını verdım makınenın yani ama dışarda yürümük oksijeni içimize çeke çeke başka güzellik o ya her nefes aldıgımda yururken şukur edıyodum iykidoğmuşum yaşıyorum hayat ne güzel diye
işte benim asıl sorunum uykuma asla kıyamıyorum.
o yüzden bu diyet rejim işlerinden önceeee
uyku diyetine başladım
bu sabah kendime hayretlerim şaştı ve kalkıp yumurta olsun haşladım
Ben yeni üye olarak bir gün önceki yaptıklarımı yediklerimi yarın mı paylaşacağım?
Neden Kulislere bizi sokmadin. Arkadaslar islik caldim arkadaslarima ozel mesajdan demedin. Sabahtan beri senon yuzunden o karar defteri senin bu sonuc listesi benim yok yok oylama topifi oncesi ardi ne konusulmus diye sayfa geziyorum.
Hahahhhhaaahhhaaaaa....Bende şu an yataktan kalkamama sebebim havaların çok soğuk olması yoksa erinmem kalkıp yaparım sporumu falan :)
zerom benim ya canımsınduydum kilo almışsın hemde sende o spor aşkı varken :)
ama telaş yok yaza hepimiz fit olucaz kanka
Gunaydinnnnnn. Uykusuz bir gece yasasamda enerjinin tavan
62 kiloya düşmek istiyorum :)süperr hoşgeldin ozaman aramıza cnm
spor zamanla arttırırsın buluruz sana evde yapabilceğin bişeyler
hedef kilon nedir tatlım
Free liate ne demekm 3 hafta deneme suresi olanlar mi? Bence mezun olup geri donenler kisacasi once yarismis olanlar icin bekleme suresi yapmaya gerek yok
Ben kısaca kendimden bahsedeyimadım Merve 9. Takımda yarasmaktayim 26 yaşındayım 1 kızım var 2013 yılından beri takimlardayim al ver olunca süre uzadı tabi araya hamilelikte girdi 103 le başlamıştım şimdi 78lerdeyim bu sefer hedefe ulasmadan pes etmek yok
Neden Kulislere bizi sokmadin. Arkadaslar islik caldim arkadaslarima ozel mesajdan demedin. Sabahtan beri senon yuzunden o karar defteri senin bu sonuc listesi benim yok yok oylama topifi oncesi ardi ne konusulmus diye sayfa geziyorum.
Gicik kaptan
Hahahhhhaaahhhaaaaa....
Bir de su icememe sebebin dimi
Bitanem hoşgeldinBen yeni üye olarak bir gün önceki yaptıklarımı yediklerimi yarın mı paylaşacağım?
canım benim zamanında hiç gözüm arkada kalmadan devrettim sana sende hakkıyla bu zamanlara getirdin takımıSelamlar kızlar ben burda 1 senedir kaptanlık yapıyorum ha çok iyi olduğumu iddaa edemem çünkü ben kurala uymayanlara kızmmıyoum kızamıyorum veya daha etkili olamıyorum çoğu zaman gitmek istedim çoğu zaman grup kapanmaya geldi ben kendimin yeterli olmadığını düşündüğüm için eski kaptanımsahgull dönmek istediğini söyleyince seve seve devredeceğimi söyledim ve yardımcı olmaya karar verdim :)
Umarım bu karar hepimiz için daha iyi olur :)
canım benim zamanında hiç gözüm arkada kalmadan devrettim sana sende hakkıyla bu zamanlara getirdin takımı
durgun zamanlar oluyor önemli değil elbirliğiyle yeniden canlandırırız
Sana güzel enerjiler yolladım tatlımGünayddınnnnnnnnn bana da verir misin o enerjidenn :)
sağol canım daha yolun uzun103lerden 78ler bence harikaa bir başarı tebrik ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?