Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yapttığın spor az değil canım bende o kadar ayırıyyordum ilk başlarda :)

Tabiki yaparızz hadi bakalım :)

Yok cnm sahgull kaptanıma devrediyorum takımı ben yardımcı olacağım :)

Aynen açık hava gibisi var mı dünde burda biraz atıştırdı kar ama yağmadı çok soğuk ama :)

işte benim asıl sorunum uykuma asla kıyamıyorum.
o yüzden bu diyet rejim işlerinden önceeee
uyku diyetine başladım
bu sabah kendime hayretlerim şaştı ve kalkıp yumurta olsun haşladım

Bende şu an yataktan kalkamama sebebim havaların çok soğuk olması yoksa erinmem kalkıp yaparım sporumu falan :)

Yok cnm sahgull kaptanıma devrediyorum takımı ben yardımcı olacağım :)
Neden Kulislere bizi sokmadin. Arkadaslar islik caldim arkadaslarima ozel mesajdan demedin. Sabahtan beri senon yuzunden o karar defteri senin bu sonuc listesi benim yok yok oylama topifi oncesi ardi ne konusulmus diye sayfa geziyorum.

Gicik kaptan

zerom benim ya canımsın duydum kilo almışsın hemde sende o spor aşkı varken :)
ama telaş yok yaza hepimiz fit olucaz kanka

Oo orası kesin ben şu an yavaştan alıyorum ama üstüne daha fazla düşeceğim özellikle de sporun evett yapabilirimm :)

Free liate ne demekm 3 hafta deneme suresi olanlar mi? Bence mezun olup geri donenler kisacasi once yarismis olanlar icin bekleme suresi yapmaya gerek yok

İzinden dönen T tudeel ayrıldığı kiloya dönmeli
Diskalifiye olan cylnslymn kendini kanıtlayıp tekrardan listelere dönmek için oylama yapılmalı
Ve mezun olan ben 2 hafta normal deneme sürecini yaşamalıyım :)

Kural böyle

103lerden 78ler bence harikaa bir başarı tebrik ederim cnm

Biz tlfda konuştuk cnm :)

Ben yeni üye olarak bir gün önceki yaptıklarımı yediklerimi yarın mı paylaşacağım?
Bitanem hoşgeldin akşam yazarsan daha iyi olur akşam yemeğiyinden sonra yazki menumu yazdım diye ağzına bişey atmayıfa engellersin:)

Selamlar kızlar ben burda 1 senedir kaptanlık yapıyorum ha çok iyi olduğumu iddaa edemem çünkü ben kurala uymayanlara kızmmıyoum kızamıyorum veya daha etkili olamıyorum çoğu zaman gitmek istedim çoğu zaman grup kapanmaya geldi ben kendimin yeterli olmadığını düşündüğüm için eski kaptanım sahgull dönmek istediğini söyleyince seve seve devredeceğimi söyledim ve yardımcı olmaya karar verdim :)

Umarım bu karar hepimiz için daha iyi olur :)

canım benim zamanında hiç gözüm arkada kalmadan devrettim sana sende hakkıyla bu zamanlara getirdin takımı
durgun zamanlar oluyor önemli değil elbirliğiyle yeniden canlandırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…