Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull
Merhaba. Bugün migrenim iiçin doktora gittim. Yeni bir tedaviye başladık. 3 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi. Migrenime iyi gelecek fakat kilo aldırabilirmiş. Ben dikkat edeceğim tabiki yine daha fazla, fakat burası yarışma olduğu için takımı olumsuz yönde etkilemek istemem.Muhtemelen başlangıçta hiç eksi göremeyeceğim sonra düzene göre değişecek. Bikaç gün beraber olduk ama çok hoş bir havası varmış buranın. Herkese bol eksiler diliyorum. Ben çekiliyorum. Teşekkür ederim bana yardımcı olan arkadaşlara.. Allaha emanet olun.

Aynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırım
verilecek kilon kalmamış ondan bence kaçta başlamıştım doğumdan sonra canım

Tsk ederim canim insallah hangi grupda kalcam onu bilemedim biri eklicekmi benii yoksa boyle heryere yazacakmiyim

canım Rabbim şifa versin sağlığın önemli kiloyu verirsen bi şekilde biz buralarda olucakz bekleriz her zaman kuzi

Tsk ederim canim insallah hangi grupda kalcam onu bilemedim biri eklicekmi benii yoksa boyle heryere yazacakmiyim
kız her yere yazıyonmu hala :) canısı an itibariyle 3.takımın hızlı ÜYELERİNDEN biri olmayı hak kazandın
bitanem buraya yaz artık

Gıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye

Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah

İncir uyutmasi yap. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…