demetciğim haftaya kadar ne yaparsak kar ozamanTamamdır:)yalnız şu an yıllık izindeyim haftaya işe başlayınca h.içi spor yapamıyorum pek.eve çok geç geliyorum çünkü
Cnm her günün diğerine uyacak diye birşey yok
Birgün 5 mesaj yazarsın ertesi gün vaktin olduğunda 20 msj yazarsın
Ama tabi geçmişi okumalısın menülere yorum yapmalısın ki takımla olan bağlantın kopmasın
İstersen bu hafta deneyelim takımda vakit geçir biraz duruma göre bakarız olur mu[
tamamdır o zaman.
Bugün:
Sabah- kahvaltı alışkanlığım yok
Öğle- vaktim olmadı
Akşam-Mantar yemeği+spagetti
Filtre kahve+hurma
Spor:-
Su:1,5lt
Hoşbuldumcanım hoşgeldinbence boyuna göre hedeflediğin kilo çok az, değilmi boylu poslu kızsın 60 yeter brnce
Aynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırımdemetciğim haftaya kadar ne yaparsak kar ozaman
benim yazacak menum yok kaptanım ya sabitte tutmaya çalışıyorum şuanFitt_anne aşkısı sen ne yedin içtin bugun yaz bakalım
verilecek kilon kalmamış ondan bence kaçta başlamıştım doğumdan sonra canımAynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırım
Tsk ederim canim insallah hangi grupda kalcam onu bilemedim biri eklicekmi benii yoksa boyle heryere yazacakmiyimBeyzam hoşgeldin yavaş yavaş herşeyi öğrenirsinkızların hepside çıtır burda 63 kilo çok bi kilo değil boyun kaç canım
dikkat edersen paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan burda 2 aya kalmaz hedefe ulaşırsın balımm
canım Rabbim şifa versin sağlığın önemli kiloyu verirsen bi şekildesahgull
Merhaba. Bugün migrenim iiçin doktora gittim. Yeni bir tedaviye başladık. 3 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi. Migrenime iyi gelecek fakat kilo aldırabilirmiş. Ben dikkat edeceğim tabiki yine daha fazla, fakat burası yarışma olduğu için takımı olumsuz yönde etkilemek istemem.Muhtemelen başlangıçta hiç eksi göremeyeceğim sonra düzene göre değişecek. Bikaç gün beraber olduk ama çok hoş bir havası varmış buranın. Herkese bol eksiler diliyorum. Ben çekiliyorum. Teşekkür ederim bana yardımcı olan arkadaşlara.. Allaha emanet olun.
Hosbulduk canim yas 37 63 kilo hedef 56Desteğe geldim dileğim artık bir gözüm burada inşallah
hoşgeldin canım ben Merve 26 yaşındayım sende kendini tanıtır mısın
canım Rabbim şifa versin sağlığın önemli kiloyu verirsen bi şekildebiz buralarda olucakz bekleriz her zaman kuzi
kız her yere yazıyonmu hala :) canısı an itibariyle 3.takımın hızlı ÜYELERİNDEN biri olmayı hak kazandınTsk ederim canim insallah hangi grupda kalcam onu bilemedim biri eklicekmi benii yoksa boyle heryere yazacakmiyim
kesinlikle vericeksin güzellik yeterki aktif ol ve bi süre sık dişini uzak dur cıslardanHepinize iyi aksamlar umarim burdaki gayret ve destekle insallah bende vereceğim 3.gruba dahil oldum
İnsallahkesinlikle vericeksin güzellik yeterki aktif ol ve bi süre sık dişini uzak dur cıslardan
Bende artik sabit bi yerde kalmak istyrm ama her seferinde mendimi farkli bi yerde buluyrm napcam bennkız her yere yazıyonmu hala :) canısı an itibariyle 3.takımın hızlı ÜYELERİNDEN biri olmayı hak kazandın
bitanem buraya yaz artık
İncir uyutmasi yap. Tavsiye ederimGıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye
Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah
niyr öyle oluyor ki :lsen 3 takım yazılan yerden başka yere girme bacımBende artik sabit bi yerde kalmak istyrm ama her seferinde mendimi farkli bi yerde buluyrm napcam benn
onu bende duydum çok güzel oluyormuş da bi nasip olmadı yapmakİncir uyutmasi yap. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?