Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemli
Listeye girmen gerekmiyor cnm istersen liste dışı devam edebilirsin hem kontrol altında tutmuş olursun

Hepinize iyi aksamlar umarim burdaki gayret ve destekle insallah bende vereceğim 3.gruba dahil oldum
Cnm başka biyer yok ki bu takımdasın artık
Telefondan mı giriyorsun
Bak yukarda konuyu takip et butonu var oraya bas her mesaj yazıldığında sana bildirim gelir cnm

Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemli
Listeye girmen gerekmiyor cnm istersen liste dışı devam edebilirsin hem kontrol altında tutmuş olursun
teşekkür ederim:) uzaktan takip ederim hep zatende bakalım bir düzen tutturursam yazarım yine.

bende bugun oldum aynı durum bendede var favorim benim 3 hurma kahve eşliğinde arasınada ceviz koydumu mis
bezelye şekerli bi sebzw olduğu için tavsiye edilmiyor zayıflama sürecinde canım

arkadaşım göster iradeni daha yeni başlamışken yenilme hormonlarına patron kim olduğunu göster ona:)

Aynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırım
demetim bende spora gidiyorum iki gün plates bir gün aerobik harika bişey mutluluk hormonları tavan bende spor sonrq

migren benim hayatımın en büyük derdi.Beni herşeyden geri koyan inşallah bir düzen tutturayım gelirim.
benim arkadaşımda var ne fena bişey ondan biliyor günlerce per perişan oluyor kus kus ölüyor kız

İlk menü
Başlangıç için fena değil cnm
Zamanla daha iyi olacak
Mesela bezelye tercih etmiyceksin ilerde
Tatlı krizine gelince aslında psikolojik cnm Elma üzerine tarcın serpip yiyebilirsin yada tarçınlı süt olabilir
Tatlı krizini tarçın baya dengeliyor
Şimdi nefsine yenilmezsen iraden güçlenecek cnm güveniyorum sana

Hoşbuldum Bilmem 56 belki az gelebilir ama 58 iken daha rahattım önceden.. Şuan az yağlandım gibi rahatsız hissediyorum.
bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)

Tatlım migren bende de var hem de auralı migren.
Cinayete 1 kala zamanlarımı bilirim allah yardımcın olsun allah düşmanıma vermesin çok kötü
Genetik olarak geçebilen bişeymiş üstelik sırf bu yüzden çocuk bile düşünmediğim zamanlar oluyor

Rabbim şifa versin, Nekadar lıkır evlisin isminide öğrensem

bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)
Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..

Ay anneeeem kurban olurum sana kız ağzın bal yesin
Evli değilim ben ama inşallah sevdicek bi tektaş alırsa olcak
Allah seni bebe yapmıyorum diyince :)
sen şu sevgilisi mükemmel kv adayı cadı olan fındık kurdusun ozaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…