Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemlisahgull
Merhaba. Bugün migrenim iiçin doktora gittim. Yeni bir tedaviye başladık. 3 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi. Migrenime iyi gelecek fakat kilo aldırabilirmiş. Ben dikkat edeceğim tabiki yine daha fazla, fakat burası yarışma olduğu için takımı olumsuz yönde etkilemek istemem.Muhtemelen başlangıçta hiç eksi göremeyeceğim sonra düzene göre değişecek. Bikaç gün beraber olduk ama çok hoş bir havası varmış buranın. Herkese bol eksiler diliyorum. Ben çekiliyorum. Teşekkür ederim bana yardımcı olan arkadaşlara.. Allaha emanet olun.
Cnm başka biyer yok ki bu takımdasın artıkHepinize iyi aksamlar umarim burdaki gayret ve destekle insallah bende vereceğim 3.gruba dahil oldum
teşekkür ederim:) uzaktan takip ederim hep zatende bakalım bir düzen tutturursam yazarım yine.Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemli
Listeye girmen gerekmiyor cnm istersen liste dışı devam edebilirsin hem kontrol altında tutmuş olursun
Kesinlikle cnm zamanla çözersin siteyide yeterki pes etmeHepinize iyi aksamlar umarim burdaki gayret ve destekle insallah bende vereceğim 3.gruba dahil oldum
bende bugun oldum aynı durum bendede var favorim benim 3 hurma kahve eşliğinde arasınada ceviz koydumu misGıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye
Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah
Tamam cnm çok geçmiş olsunteşekkür ederim:) uzaktan takip ederim hep zatende bakalım bir düzen tutturursam yazarım yine.
demetim bende spora gidiyorum iki gün plates bir gün aerobik harika bişey mutluluk hormonları tavan bende spor sonrqAynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırım
benim arkadaşımda var ne fena bişey ondan biliyor günlerce per perişan oluyor kus kus ölüyor kızmigren benim hayatımın en büyük derdi.Beni herşeyden geri koyan inşallah bir düzen tutturayım gelirim.
gurubumuzdada 70 yukarısı yok galiba çıtır tombikleriz biz:)Hosbulduk canim yas 37 63 kilo hedef 56
İlk menüGıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye
Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah
çok kötü.Ama Allah verdiyse ne yapalım baş üstüne:) Dermansız dert şifasız hastalık olmasın. Allah beterinden saklasın.benim arkadaşımda var ne fena bişey ondan biliyor günlerce per perişan oluyor kus kus ölüyor kız
gurubumuzdada 70 yukarısı yok galiba çıtır tombikleriz biz:)
bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)HoşbuldumBilmem 56 belki az gelebilir ama 58 iken daha rahattım önceden.. Şuan az yağlandım gibi rahatsız hissediyorum.
bak sevindim buna :) verdimi şöyle on onbeş kilo vericen bacımAaa dilekciiim ben 74 kiloyum bozuldum ayol
Rabbim şifa versin, Nekadar lıkır evlisin isminide öğrensemTatlım migren bende de var hem de auralı migren.
Cinayete 1 kala zamanlarımı bilirim allah yardımcın olsun allah düşmanıma vermesin çok kötü
Genetik olarak geçebilen bişeymiş üstelik sırf bu yüzden çocuk bile düşünmediğim zamanlar oluyor
amin canımçok kötü.Ama Allah verdiyse ne yapalım baş üstüne:) Dermansız dert şifasız hastalık olmasın. Allah beterinden saklasın.
Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)
Rabbim şifa versin, Nekadar lıkır evlisin isminide öğrensem
Allah seni bebe yapmıyorum diyince :)Ay anneeeem kurban olurum sana kız ağzın bal yesin
Evli değilim ben ama inşallah sevdicek bi tektaş alırsa olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?