bebişim sana bi taktik ben öyle kafesledim benimkini :)Ay anneeeem kurban olurum sana kız ağzın bal yesin
Evli değilim ben ama inşallah sevdicek bi tektaş alırsa olcak
Hoşgeldin canımmerhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Daha doğrusu yeni davet edildim.. 24 yaşındayım 1,70 boyundayım ve 61 kiloyum. Öncelikle 58 e sonra olursa 56 kiloya inmek istiyorum. Herhangi bir diyet uygulamayı düşünmüyorum sadece yapay /işlenmiş şeker içeren şeyleri tüketmeyeceğim (şekeri sadece meyvelerden alacağım) .1,5 aydır bu şekilde daha sağlıklı besleniyorum zaten ve 67 den 61kg ya düştüm bu sayede. Haftada 3 gün 10dkk hiit yapıyorum.. Genel kurallarınız varsa öğrenmek isterim ilerisi açısından ??
Sen çok fenasın kızbebişim sana bi taktik ben öyle kafesledim benimkini :)
Aşkilotam beni istemeye gelecekler haberin olsun verirlerse darılmaca kırılmaca olmasın ben diyver iyim şimdiden diyince adam hatun elden gidiyor diye tutuştu anasıyla ablası gibi yollayverdi hemen ve mutlu son:))
56kg ya inemem muhtemelen zaten çünkü sporla yağdan kaybettiğim kadar kas ta yapınca aynı anda tartıya pek yansımayabiliyor. Ama inceliyorum.. Aslında hedefim kilo vermekten çok incelmek gibi sanırım. HİİT şu:Hoşgeldin canım
Fitt_anne un dediği gibi merak ettim 56 kilo senin için çok az değilmi sıfır beden olursun sanırım
Birde hiit nedir canım merak ettim
71 kiloydum ilk gruba girdiğimde.63.5 tae yıne durmuştu böyle izne çıkmıştım işteverilecek kilon kalmamış ondan bence kaçta başlamıştım doğumdan sonra canım
Bu kız çılgın bişi56kg ya inemem muhtemelen zaten çünkü sporla yağdan kaybettiğim kadar kas ta yapınca aynı anda tartıya pek yansımayabiliyor. Ama inceliyorum.. Aslında hedefim kilo vermekten çok incelmek gibi sanırım. HİİT şu:
Kendimi çok iyi hissediyorum sonunda.hem fizik açısından hemde kendıme vakıt ayırabildiğimi görünce mutlu oluyorum: )demetim bende spora gidiyorum iki gün plates bir gün aerobik harika bişey mutluluk hormonları tavan spor sonrq
aaa aşkolsun. Sevdim seni dedin kafa dengisin dedin şimdi de sen o muydun bu muydunAllah seni bebe yapmıyorum diyince :)
sen şu sevgilisi mükemmel kv adayı cadı olan fındık kurdusun ozaman:)
Merhaba canımTesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)
mazur gör canım yaşlandık hafıza zayıf:) amma unutmam artık çekirge seni:) Ankaradayım güzellik kız ben sana burdan da taktik veririm ayıpsın:)aaa aşkolsun. Sevdim seni dedin kafa dengisin dedin şimdi de sen o muydun bu muydun
Ama istanbuldaysan gel bi kahve içelim ben senden çok şey kaparım
Hoşgeldin canımTsk ederim canim insallah hangi grupda kalcam onu bilemedim biri eklicekmi benii yoksa boyle heryere yazacakmiyim
oyy kimler gelmiş spor arkadaşım benimMerhaba canım
9. Takımdan geldim bi bakıyım size diye
Başarılar diliyorum hepinize
Salam olayına gelince
İşlem görmüş bi ürün kolestrolü yükseltiyor artı tuz ve yağ oranı çok yüksek boşuna kalori
Diyette yenmemesi gereken bi ürün
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip doğaldan kaçmıyoruz dilek ondan söylemiş sana
Onun adına cevapladım
Yanlış anlama tatlım
Yani salam sucuk sosis cısss
sirun ne demek ilk defa duydum memnun oldum bende azim abidesi dilek:)Fitt_anne adım da sirun bu arada kuzucum
Evet canım kuru çayla idare edecez artıkoyy kimler gelmiş spor arkadaşım benimdur bi çay koyum ocağa yanında da bişey ikram etmiyim diyette sin malum:)
dahada güzel olacak panpa herşeyKendimi çok iyi hissediyorum sonunda.hem fizik açısından hemde kendıme vakıt ayırabildiğimi görünce mutlu oluyorum: )
İnşallah ☺ zaten hedefim az çok bu Akşam çok geç giriyorum ve yorgun oluyorum.. Spora ayıracak pek vaktim olmuyor.Jillian micheals kardiyo olunca 20 dkk altında uygulanınca pek sonuç vermiyor.. Vaktim kısıtlı olunca hiit e yöneldim. Sonuç olarak az çok aynı sonucu elde ediyorsun jillian 30 dkk da orta tempoda yaparken hiit 10 dkk yüksek tempoda yaptırıyor.Bu kız çılgın bişisende 56 kilo olunca böyle olursun sanırım Nası güzel vücudu varmış
Aslında genel olarak jilliana benzettim hareketleri ama süresi kısa
Eğer sıkılaşmak için yapacaksan jillian level 1 den başlayabilirsin daha önce denedinmi bilmiyorum ama kas yapmak ve sıkılaşmak için 30 dk ciddi ter attırıyor
sirun ne demek ilk defa duydum memnun oldum bende azim abidesi dilek:)
görüşmedim canım gidecekti aslında ama yarın öğrenirim katılmadıysa sen kesin alırsın oda pek hırslı bu seferEvet canım kuru çayla idare edecez artık
Napalım
Dilekcim akraban olan şu kız
Yarışmaya katıldımı göremedim ben onu
Zaman sorun olduğunda yapılabilir evet canımİnşallah ☺ zaten hedefim az çok bu Akşam çok geç giriyorum ve yorgun oluyorum.. Spora ayıracak pek vaktim olmuyor.Jillian micheals kardiyo olunca 20 dkk altında uygulanınca pek sonuç vermiyor.. Vaktim kısıtlı olunca hiit e yöneldim. Sonuç olarak az çok aynı sonucu elde ediyorsun jillian 30 dkk da orta tempoda yaparken hiit 10 dkk yüksek tempoda yaptırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?