Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay anneeeem kurban olurum sana kız ağzın bal yesin
Evli değilim ben ama inşallah sevdicek bi tektaş alırsa olcak
bebişim sana bi taktik ben öyle kafesledim benimkini :)
Aşkilotam beni istemeye gelecekler haberin olsun verirlerse darılmaca kırılmaca olmasın ben diyver iyim şimdiden diyince adam hatun elden gidiyor diye tutuştu anasıyla ablası gibi yollayverdi hemen ve mutlu son:))

Hoşgeldin canım
Fitt_anne un dediği gibi merak ettim 56 kilo senin için çok az değilmi sıfır beden olursun sanırım
Birde hiit nedir canım merak ettim

Sen çok fenasın kız
Korkulur senden

Hoşgeldin canım
Fitt_anne un dediği gibi merak ettim 56 kilo senin için çok az değilmi sıfır beden olursun sanırım
Birde hiit nedir canım merak ettim
56kg ya inemem muhtemelen zaten çünkü sporla yağdan kaybettiğim kadar kas ta yapınca aynı anda tartıya pek yansımayabiliyor. Ama inceliyorum.. Aslında hedefim kilo vermekten çok incelmek gibi sanırım. HİİT şu:

Bu kız çılgın bişi sende 56 kilo olunca böyle olursun sanırım Nası güzel vücudu varmış
Aslında genel olarak jilliana benzettim hareketleri ama süresi kısa
Eğer sıkılaşmak için yapacaksan jillian level 1 den başlayabilirsin daha önce denedinmi bilmiyorum ama kas yapmak ve sıkılaşmak için 30 dk ciddi ter attırıyor

Allah seni bebe yapmıyorum diyince :)
sen şu sevgilisi mükemmel kv adayı cadı olan fındık kurdusun ozaman:)
aaa aşkolsun. Sevdim seni dedin kafa dengisin dedin şimdi de sen o muydun bu muydun
Ama istanbuldaysan gel bi kahve içelim ben senden çok şey kaparım

Tesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)
Merhaba canım
9. Takımdan geldim bi bakıyım size diye
Başarılar diliyorum hepinize
Salam olayına gelince
İşlem görmüş bi ürün kolestrolü yükseltiyor artı tuz ve yağ oranı çok yüksek boşuna kalori
Diyette yenmemesi gereken bi ürün
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip doğaldan kaçmıyoruz dilek ondan söylemiş sana
Onun adına cevapladım
Yanlış anlama tatlım
Yani salam sucuk sosis cısss

aaa aşkolsun. Sevdim seni dedin kafa dengisin dedin şimdi de sen o muydun bu muydun
Ama istanbuldaysan gel bi kahve içelim ben senden çok şey kaparım
mazur gör canım yaşlandık hafıza zayıf:) amma unutmam artık çekirge seni:) Ankaradayım güzellik kız ben sana burdan da taktik veririm ayıpsın:)

oyy kimler gelmiş spor arkadaşım benim dur bi çay koyum ocağa yanında da bişey ikram etmiyim diyette sin malum:)

oyy kimler gelmiş spor arkadaşım benim dur bi çay koyum ocağa yanında da bişey ikram etmiyim diyette sin malum:)
Evet canım kuru çayla idare edecez artık
Napalım
Dilekcim akraban olan şu kız
Yarışmaya katıldımı göremedim ben onu

İnşallah ☺ zaten hedefim az çok bu Akşam çok geç giriyorum ve yorgun oluyorum.. Spora ayıracak pek vaktim olmuyor.Jillian micheals kardiyo olunca 20 dkk altında uygulanınca pek sonuç vermiyor.. Vaktim kısıtlı olunca hiit e yöneldim. Sonuç olarak az çok aynı sonucu elde ediyorsun jillian 30 dkk da orta tempoda yaparken hiit 10 dkk yüksek tempoda yaptırıyor.

sirun ne demek ilk defa duydum memnun oldum bende azim abidesi dilek:)

Valla çok uzak bi anlamı yok Şirin demek
Dilekciiim kafama en yakın seni gördüm şimdilik o yüzden adını kalbime yazdım unutmaaam
Hatırlıyorum yani. Allah o azımden bana da verdin de şu adamın yanında çıtırcık manitası olduğum belli olsun yaaa ablası gibiyim yarmagül

Evet canım kuru çayla idare edecez artık
Napalım
Dilekcim akraban olan şu kız
Yarışmaya katıldımı göremedim ben onu
görüşmedim canım gidecekti aslında ama yarın öğrenirim katılmadıysa sen kesin alırsın oda pek hırslı bu sefer

Zaman sorun olduğunda yapılabilir evet canım
Ben jillianı tek geçerim
Leslie felan bana hikaye geliyor kültür fizik gibi aynı
Duymasın Leslie çılgını arkadaşlar
Ama aklımda sayende zamanım olmadığında mutlaka deniyecem bugünde bişey öğrendim ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…