diyetdaşım hastalandınmı çok geçmiş olsunCanlar ben bugun hastane isi yuzunden biraz sacma sapan saatlerle beslendim.
Saat 11gibi iki wasa iki dilim salam ve bir dilim kasar peyniri yedim.
Oglen 12:30 yarim kase domates corbasi yarim dilim kepekli ekmek elma havuc suyu
Ara biraz sari leblebi ve kuru uzum
Aksam; bir kasik yogurt havuc kavurma
demetciğim sporlarından börekler dikkatimi çekmedi Kızlar bugunku menüm
Sabah 10.30
Iki ıspanaklı börek,şekersiz çay
(Menüde börek vardı davetteydik,üzgünüm)
Akşam 18.00
Balık ızgara,salata,üç dört kaşık karides güveç
2 lt su,bir kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma hareketi,50 mekik,50 kol ağırlık kaldırma
Yemeyim dedim inan ama ana menü buydu inan kidemetciğim sporlarından börekler dikkatimi çekmedi telafi edilmiş görünüyor
Cnm hoşgeldin tüm kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup kabul edip etmediğini beyan edersen sevinirimmerhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Daha doğrusu yeni davet edildim.. 24 yaşındayım 1,70 boyundayım ve 61 kiloyum. Öncelikle 58 e sonra olursa 56 kiloya inmek istiyorum. Herhangi bir diyet uygulamayı düşünmüyorum sadece yapay /işlenmiş şeker içeren şeyleri tüketmeyeceğim (şekeri sadece meyvelerden alacağım) .1,5 aydır bu şekilde daha sağlıklı besleniyorum zaten ve 67 den 61kg ya düştüm bu sayede. Haftada 3 gün 10dkk hiit yapıyorum.. Genel kurallarınız varsa öğrenmek isterim ilerisi açısından ??
Kızlar bugunku menüm
Sabah 10.30
Iki ıspanaklı börek,şekersiz çay
(Menüde börek vardı davetteydik,üzgünüm)
Akşam 18.00
Balık ızgara,salata,üç dört kaşık karides güveç
2 lt su,bir kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma hareketi,50 mekik,50 kol ağırlık kaldırma
Cok iyiKızlar menümü yazıyorum sizde format olarak bu şekilde yazarsınız artık olurmu
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
3 kaşık lor
1 dlm tb
Ara 10:30
Elma aromalı yeşilçay
Öğle 12:00
4 köfte, 1 kepçe sebze çorbası
1 dlm ekmek
Ara 16:00
1 tane activia
Akşam 18:30
10 tane kadar hamsi
Salata
Su 1,5 lit
Spor yok
Harfiyen uymak zorunda mıyız?Günlerim çok yoğun olabiliyor 5 mesaj paylaşamayabilirim.. Hergün spor da yapamam vaktim yok, olsa bile enerjim olmaz gün içerisinde fazlaca aktifim..??Ona göre katılayım.. Kabul etmezseniz anlarım..Cnm hoşgeldin tüm kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup kabul edip etmediğini beyan edersen sevinirim
Sonuçlar iyi cikti. Pek bisey bulamadiKahverengi211 cnm ne dedi dr sonuçlar çıktımı
Hadi gözün aydın,mevsimselde olabilir belkiSonuçlar iyi cikti. Pek bisey bulamadi
Aliskinim ben :) acikmam canim benim. Cok acikirsam bir dilim ayva ya da nohut yerimAkşam acıkmıycakmısın cnm çok az olmuş
Tamamdır:)yalnız şu an yıllık izindeyim haftaya işe başlayınca h.içi spor yapamıyorum pek.eve çok geç geliyorum çünküDemetcim tamam börekleri yakmıssın ama
Bu hafta kaçamak hakkın bitmiş olsun olur mu daha dikkat edelim
İlk günüm diye bişey deniyorum yoksa kaçamaklara cezalar yolda
Spor harikaaa
Cnm her günün diğerine uyacak diye birşey yokHarfiyen uymak zorunda mıyız?Günlerim çok yoğun olabiliyor 5 mesaj paylaşamayabilirim.. Hergün spor da yapamam vaktim yok, olsa bile enerjim olmaz gün içerisinde fazlaca aktifim..??Ona göre katılayım.. Kabul etmezseniz anlarım..
Tesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)diyetdaşım hastalandınmı çok geçmiş olsun menun az olmuş salam olmamış ams elde olmayan sebeplerden bugünlük böyle olsun
Sevindim cnm alarjik demekkiSonuçlar iyi cikti. Pek bisey bulamadi
Tmm cnm haftasonu yaparsınTamamdır:)yalnız şu an yıllık izindeyim haftaya işe başlayınca h.içi spor yapamıyorum pek.eve çok geç geliyorum çünkü
canım hoşgeldinmerhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Daha doğrusu yeni davet edildim.. 24 yaşındayım 1,70 boyundayım ve 61 kiloyum. Öncelikle 58 e sonra olursa 56 kiloya inmek istiyorum. Herhangi bir diyet uygulamayı düşünmüyorum sadece yapay /işlenmiş şeker içeren şeyleri tüketmeyeceğim (şekeri sadece meyvelerden alacağım) .1,5 aydır bu şekilde daha sağlıklı besleniyorum zaten ve 67 den 61kg ya düştüm bu sayede. Haftada 3 gün 10dkk hiit yapıyorum.. Genel kurallarınız varsa öğrenmek isterim ilerisi açısından ??
prenses işlenmiş gıda diye uzmanlar tavsiye etmiyor ya salam sosis.. ben yemiyomuyum tabi ki yiyorum :) arada sırada diyet sürecinde yemedim amaTesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)
güzelim zamanla göreceksin bol paylaşım bol motivasyon demek buda tartıda eksi demekHarfiyen uymak zorunda mıyız?Günlerim çok yoğun olabiliyor 5 mesaj paylaşamayabilirim.. Hergün spor da yapamam vaktim yok, olsa bile enerjim olmaz gün içerisinde fazlaca aktifim..??Ona göre katılayım.. Kabul etmezseniz anlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?