Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

diyetdaşım hastalandınmı çok geçmiş olsun  menun az olmuş salam olmamış ams elde olmayan sebeplerden bugünlük böyle olsun

merhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Daha doğrusu yeni davet edildim.. 24 yaşındayım 1,70 boyundayım ve 61 kiloyum. Öncelikle 58 e sonra olursa 56 kiloya inmek istiyorum. Herhangi bir diyet uygulamayı düşünmüyorum sadece yapay /işlenmiş şeker içeren şeyleri tüketmeyeceğim (şekeri sadece meyvelerden alacağım) .1,5 aydır bu şekilde daha sağlıklı besleniyorum zaten ve 67 den 61kg ya düştüm bu sayede. Haftada 3 gün 10dkk hiit yapıyorum.. Genel kurallarınız varsa öğrenmek isterim ilerisi açısından ??

demetciğim sporlarından börekler dikkatimi çekmedi  telafi edilmiş görünüyor

Cnm hoşgeldin tüm kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup kabul edip etmediğini beyan edersen sevinirim

Demetcim tamam börekleri yakmıssın ama
Bu hafta kaçamak hakkın bitmiş olsun olur mu daha dikkat edelim
İlk günüm diye bişey deniyorum yoksa kaçamaklara cezalar yolda

Spor harikaaa

Cok iyi

Cnm hoşgeldin tüm kurallarımız ilk sayfada yazıyor okuyup kabul edip etmediğini beyan edersen sevinirim
Harfiyen uymak zorunda mıyız?Günlerim çok yoğun olabiliyor 5 mesaj paylaşamayabilirim.. Hergün spor da yapamam vaktim yok, olsa bile enerjim olmaz gün içerisinde fazlaca aktifim..??Ona göre katılayım.. Kabul etmezseniz anlarım..

Demetcim tamam börekleri yakmıssın ama
Bu hafta kaçamak hakkın bitmiş olsun olur mu daha dikkat edelim
İlk günüm diye bişey deniyorum yoksa kaçamaklara cezalar yolda

Spor harikaaa
Tamamdır:)yalnız şu an yıllık izindeyim haftaya işe başlayınca h.içi spor yapamıyorum pek.eve çok geç geliyorum çünkü

Cnm her günün diğerine uyacak diye birşey yok
Birgün 5 mesaj yazarsın ertesi gün vaktin olduğunda 20 msj yazarsın
Ama tabi geçmişi okumalısın menülere yorum yapmalısın ki takımla olan bağlantın kopmasın
İstersen bu hafta deneyelim takımda vakit geçir biraz duruma göre bakarız olur mu

diyetdaşım hastalandınmı çok geçmiş olsun  menun az olmuş salam olmamış ams elde olmayan sebeplerden bugünlük böyle olsun
Tesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)

canım hoşgeldinbence boyuna göre hedeflediğin kilo çok az, değilmi boylu poslu kızsın 60 yeter brnce

Tesekkur ederim. Salam neden olmamiss ki yaa ben hep yiyorum aslinda. Dukandan kalma aliskanlik proteindir diye zarersiz goruyorum onu ben :)
prenses işlenmiş gıda diye uzmanlar tavsiye etmiyor ya salam sosis.. ben yemiyomuyum tabi ki yiyorum :) arada sırada diyet sürecinde yemedim ama

güzelim zamanla göreceksin bol paylaşım bol motivasyon demek buda tartıda eksi demek spor için haftada 3 demi yapamazsın yaparsın ya zaten hedefe yaklaşmışsın sık biraz kendini hedefe ulaş koruma döneminde diyet kadar disiplinli olmasanda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…