Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oy kuzum benim duygular karşılıklı
haksızlık etme boy var selvi gibi okadar da kötü durmuyosundur.. hem şen şakrak cilveli hatunsun belli pek kilon gözüne görünmüyor dur ellamm
Amma şirinem yaza kalmaz manken gibi yaparız biz seni ondan sonrasını enişte düşünsün tek taşlamı gelir yoksa bel taşlamı seni kaptırmamak için bilmem yanş

Merhaba canım başarılar diliyorum
9. Takımdan bi bakıyım size diye geldim kolay gelsin hepinize
Eşime bende diyorum bekle sen bekleeee hop hop kucağına zıplayacam taşı beni diyecem minnak olacam diyorum
Oda diyoki hayal kurmak güzel bişey
Desinnn inadına zayıflıcam yeter dur çok zayıfladın diyene kadar zayıflıcam

yahu kadın milleti istesin dünyayı fet eder kilomu veremeyecek çok yakındır o lafları bir bir benim tanıdığım yasemin yedirir enişteye:)

leslie iyidir ya onu yaparken dizi bile izliyorum ben :) jillian çok sıkıcı:)

hiit nedir fransız kaldım mevzuya:)

yaseminim kız ben şişmanmışım burdaki hatunların yanında hepsinde boy var kilo yok komplekse girdim:)
Valla dilek 1 saattir bakıyorum hemen hemen hepsi maşallah benim hedef kilomun aşağısında sen bunlarla takılırsan 50 kilo olmak felan istersin diye korktum :))

leslie iyidir ya onu yaparken dizi bile izliyorum ben :) jillian çok sıkıcı:)
Hiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değer
Hem dilek sende ter atmayı seni zorlayan sporları seversin nasıl şimdi Leslie tercih ettin şaşırdım sana

Yaa ben bilmiyordum ama dukandayken bol bol sosis jambon burger salam tuketirdim. Zaten cok yemiyorum ama yikildim

Hiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değer
Hem dilek sende ter atmayı seni zorlayan sporları seversin nasıl şimdi Leslie tercih ettin şaşırdım sana
Leslie ile 3 mil beni cok terletiyor. Onun da agirlikla yapilani varr

Yaa ben bilmiyordum ama dukandayken bol bol sosis jambon burger salam tuketirdim. Zaten cok yemiyorum ama yikildim
Yok koz yıkılma
Bazen ödül olarak yiyoruz biz sucuğu
Geçen hafta oğlum sucuklu tost yedi nasıl istedi canım bi bilsen cumayı bekledim tartı gününü sonrasında büyük bi zevkle yedim
Sende o hafta eğer iyi verdiysen ödülünü bu şekilde kullanırsın
Önemli olan her an değil zevkini alarak az öz tadını hatırlamak için yemek değilmi

Yaaahuu sen hakkaten pek sekersin

yaseminim kız ben şişmanmışım burdaki hatunların yanında hepsinde boy var kilo yok komplekse girdim:)
Ben de 1.58 ve 70 kilo olarak sismaaannnnn bi insanim :) benim de tek kurtaram yanim etimin sıkı olmasi. Kimse kilomun bu kadar yüksek oldugunu anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…