Evet bencede hırslanmalı daha yaşıda küçükgörüşmedim canım gidecekti aslında ama yarın öğrenirim katılmadıysa sen kesin alırsın oda pek hırslı bu sefer
oy kuzum benim duygular karşılıklıValla çok uzak bi anlamı yok Şirin demek
Dilekciiim kafama en yakın seni gördüm şimdilik o yüzden adını kalbime yazdım unutmaaam
Hatırlıyorum yani. Allah o azımden bana da verdin de şu adamın yanında çıtırcık manitası olduğum belli olsun yaaa ablası gibiyim yarmagül
Merhaba canım başarılar diliyorumValla çok uzak bi anlamı yok Şirin demek
Dilekciiim kafama en yakın seni gördüm şimdilik o yüzden adını kalbime yazdım unutmaaam
Hatırlıyorum yani. Allah o azımden bana da verdin de şu adamın yanında çıtırcık manitası olduğum belli olsun yaaa ablası gibiyim yarmagül
yaseminim kız ben şişmanmışım burdaki hatunların yanında hepsinde boy var kilo yok komplekse girdim:)Evet bencede hırslanmalı daha yaşıda küçük
Seni gördükçe iyice hırslanıyordur kesin
yahu kadın milleti istesin dünyayı fet eder kilomu veremeyecekMerhaba canım başarılar diliyorum
9. Takımdan bi bakıyım size diye geldim kolay gelsin hepinize
Eşime bende diyorum bekle sen bekleeee hop hop kucağına zıplayacam taşı beni diyecem minnak olacam diyorum
Oda diyoki hayal kurmak güzel bişey
Desinnn inadına zayıflıcam yeter dur çok zayıfladın diyene kadar zayıflıcam
leslie iyidir ya onu yaparken dizi bile izliyorum ben :) jillian çok sıkıcı:)Zaman sorun olduğunda yapılabilir evet canım
Ben jillianı tek geçerim
Leslie felan bana hikaye geliyor kültür fizik gibi aynı
Duymasın Leslie çılgını arkadaşlar
Ama aklımda sayende zamanım olmadığında mutlaka deniyecem bugünde bişey öğrendim ne güzel
hiit nedir fransız kaldım mevzuya:)İnşallah ☺ zaten hedefim az çok bu Akşam çok geç giriyorum ve yorgun oluyorum.. Spora ayıracak pek vaktim olmuyor.Jillian micheals kardiyo olunca 20 dkk altında uygulanınca pek sonuç vermiyor.. Vaktim kısıtlı olunca hiit e yöneldim. Sonuç olarak az çok aynı sonucu elde ediyorsun jillian 30 dkk da orta tempoda yaparken hiit 10 dkk yüksek tempoda yaptırıyor.
ilk mezunumuz belli oldu tudeel71 kiloydum ilk gruba girdiğimde.63.5 tae yıne durmuştu böyle izne çıkmıştım işte
Valla dilek 1 saattir bakıyorum hemen hemen hepsi maşallah benim hedef kilomun aşağısında sen bunlarla takılırsan 50 kilo olmak felan istersin diye korktum :))yaseminim kız ben şişmanmışım burdaki hatunların yanında hepsinde boy var kilo yok komplekse girdim:)
Hiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değerleslie iyidir ya onu yaparken dizi bile izliyorum ben :) jillian çok sıkıcı:)
Hoşbuldum canım nasıl gidiyor
Yaa ben bilmiyordum ama dukandayken bol bol sosis jambon burger salam tuketirdim. Zaten cok yemiyorum ama yikildimMerhaba canım
9. Takımdan geldim bi bakıyım size diye
Başarılar diliyorum hepinize
Salam olayına gelince
İşlem görmüş bi ürün kolestrolü yükseltiyor artı tuz ve yağ oranı çok yüksek boşuna kalori
Diyette yenmemesi gereken bi ürün
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenip doğaldan kaçmıyoruz dilek ondan söylemiş sana
Onun adına cevapladım
Yanlış anlama tatlım
Yani salam sucuk sosis cısss
Leslie ile 3 mil beni cok terletiyor. Onun da agirlikla yapilani varrHiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değer
Hem dilek sende ter atmayı seni zorlayan sporları seversin nasıl şimdi Leslie tercih ettin şaşırdım sana
Cnm hindi füme tercih edebilirsin salam yerineYaa ben bilmiyordum ama dukandayken bol bol sosis jambon burger salam tuketirdim. Zaten cok yemiyorum ama yikildim
Hosbulduk canim yas 39 63 kilo hedef 56
Yok koz yıkılmaYaa ben bilmiyordum ama dukandayken bol bol sosis jambon burger salam tuketirdim. Zaten cok yemiyorum ama yikildim
Yaaahuu sen hakkaten pek sekersinoy kuzum benim duygular karşılıklı
haksızlık etme boy var selvi gibi okadar da kötü durmuyosundur.. hem şen şakrak cilveli hatunsun belli pek kilon gözüne görünmüyor dur ellamm
Amma şirinem yaza kalmaz manken gibi yaparız biz seni ondan sonrasını enişte düşünsün tek taşlamı gelir yoksa bel taşlamı seni kaptırmamak için bilmem yanş
Ben de 1.58 ve 70 kilo olarak sismaaannnnn bi insanim :) benim de tek kurtaram yanim etimin sıkı olmasi. Kimse kilomun bu kadar yüksek oldugunu anlamiyoryaseminim kız ben şişmanmışım burdaki hatunların yanında hepsinde boy var kilo yok komplekse girdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?