Haha çok tatlısın:)Tamammm :) protein benim isim :) hic sıkıntı olmaz. Merak etme :)
iyi geceler canımTamamdir :) iyi geceler :)
Haha çok tatlısın:)
vavv iyi yol almışsın sende çoğu gitmiş azı kalmış arkadaşımBen de zamaninda 85kilo idim. 4 sene once dukanla 70e indim. Sonra uzun sure 74lerde takildim. Son zamanlarda 77 ye kadar ciktim. Ama 8kiloyu hic almadim. Bir ay bir hafta onc ben de 77kilo idim. Simdi 70lerdeyim :) sen de zayiflayacaksin :)
kişinin kendini tanıması işin sırrı ozaman misal ben aynı şeyi yiyemem helede et türü karatay teyzeninde seveni çok onlada pek anlaşamam 4,5 saat ağzıma bişey atmazsam elim ayağım boşalır ben Ayça kaya ablamı tutuyorum diyetisyen tarzı galiba:)Haklisin. Cok su icmezsen oldukca zararli. Ancak ben tahlillerimi yaptiriyordum fobim olmasina ragmen bu diyetten korkarak yaptim. Ancak o anda benim en iyi dostum oldu dukan amca. Sonuc ta alinca kurtaricim gibi sarildim dukana :) 3 4ay yaptim zaten. 15kilo gitti :) sonra 4 5 senede 7 kilosunu geri aldim. Ama bildigin saglam yiyerek geri aldim :) hakkini yemeyeyim simdi dukan amcanin :)
Kızlar harika kesinlikle bu hatunlar yemi gelenlerde listeye girince dereceden inmiycez gibi yaseminim 9.takıma sıkı rakip kardeş takım oluruz biz demedi deme:)Hoşbuldum canım nasıl gidiyor
Bi selam veriyim dedim size
Takım nasıl heyecan istek motive durumunuz nedir
ya öylede ne biliyim misal evde plates de yapamam sıkıcı gurup halinde gidiyor işte:)Hiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değer
Hem dilek sende ter atmayı seni zorlayan sporları seversin nasıl şimdi Leslie tercih ettin şaşırdım sana
Sorma Sorma şimdi den düşünmüyorum değilim :) 80kilo üstü üye bulmam lazım:)Valla dilek 1 saattir bakıyorum hemen hemen hepsi maşallah benim hedef kilomun aşağısında sen bunlarla takılırsan 50 kilo olmak felan istersin diye korktum :))
Bugün vaktim yoktu tatlımbitanem inan 13kiloyu ben 9.takım daki kızlarınMefkurem desteğiyle çok kolay verdim ya perşembe günleri ayrı heyecanlı geçerdi herkes aynı frekansta olursa çok keyifli bu guruplarda kilo vermek liste sorumluluğu olsun hepimizde derecelerden inmemek için hırs yapalım bir birimizin motivasyonuna katkı sağlayalım ki tek kaybımız bu yolda yağları mız olsun
güzeller güzeli ablam hemde tartı öncesi perşembe günü nasılda güzzel olur seni burda görmekBugün vaktim yoktu tatlım
Yarın sizle ilgilenecem :))
günaydın tatlımkızlaaar günaydın :)
sabah uyuyakaldım kahvaltı falan hak getireama poğaça almadım tabi 2 tane mandalinaaa ve yarım litre su içtim. saat 10:00 gibi de yeşilçayımı içerim.
yalnız siz bu spor işini ne yapıyorsunuz onları göremedim ben kaçırdım sanırım
Ben sporu yapamiyorum canim. Cok yazdim buraya. Sana da yazayim. 2 cocuk var. Onlar uyumadan yapamiyorum. Sag olsunlar 10.30 dan once yatmiyorlar. O zamama kadar da benim pestilim cikiyor uyuyakaloyorumkızlaaar günaydın :)
sabah uyuyakaldım kahvaltı falan hak getireama poğaça almadım tabi 2 tane mandalinaaa ve yarım litre su içtim. saat 10:00 gibi de yeşilçayımı içerim.
yalnız siz bu spor işini ne yapıyorsunuz onları göremedim ben kaçırdım sanırım
günaydın tatlım
ama olmaz poğaça kesinlikle olmaz bugun almışsın artık ama sanada kahvaltıya çözüm bnulmamız lazım
bak ben yanımda getirdim haş yumurta peynir onlaı yedim cnm
hayırlı sabahlar tatlımmHayırlı sabahlaar.Erken kalkan yol alır demişler.
heee amannalmadım poğaça dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?