Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de zamaninda 85kilo idim. 4 sene once dukanla 70e indim. Sonra uzun sure 74lerde takildim. Son zamanlarda 77 ye kadar ciktim. Ama 8kiloyu hic almadim. Bir ay bir hafta onc ben de 77kilo idim. Simdi 70lerdeyim :) sen de zayiflayacaksin :)
vavv iyi yol almışsın sende çoğu gitmiş azı kalmış arkadaşım

kişinin kendini tanıması işin sırrı ozaman misal ben aynı şeyi yiyemem helede et türü karatay teyzeninde seveni çok onlada pek anlaşamam 4,5 saat ağzıma bişey atmazsam elim ayağım boşalır ben Ayça kaya ablamı tutuyorum diyetisyen tarzı galiba:)

Hoşbuldum canım nasıl gidiyor
Bi selam veriyim dedim size
Takım nasıl heyecan istek motive durumunuz nedir
Kızlar harika kesinlikle bu hatunlar yemi gelenlerde listeye girince dereceden inmiycez gibi yaseminim 9.takıma sıkı rakip kardeş takım oluruz biz demedi deme:)

Hiç de bi kere elime dumbelları alınca bile havaya giriyorum kadının kasları bile izlemeye değer
Hem dilek sende ter atmayı seni zorlayan sporları seversin nasıl şimdi Leslie tercih ettin şaşırdım sana
ya öylede ne biliyim misal evde plates de yapamam sıkıcı gurup halinde gidiyor işte:)
leslie ablam sevimli ya ondan seviyorum ellam:)

Valla dilek 1 saattir bakıyorum hemen hemen hepsi maşallah benim hedef kilomun aşağısında sen bunlarla takılırsan 50 kilo olmak felan istersin diye korktum :))
Sorma Sorma şimdi den düşünmüyorum değilim :) 80kilo üstü üye bulmam lazım:)

Bugün vaktim yoktu tatlım
Yarın sizle ilgilenecem :))

kızlaaar günaydın :)

sabah uyuyakaldım kahvaltı falan hak getire ama poğaça almadım tabi 2 tane mandalinaaa ve yarım litre su içtim. saat 10:00 gibi de yeşilçayımı içerim.
yalnız siz bu spor işini ne yapıyorsunuz onları göremedim ben kaçırdım sanırım

Gunaydin kizlar. 65 ciktim bugun tartida. Moralim cok bozuk.. Taa ptesi gunu bir tane sadece 1 tane tatli yemistim servistekiler tuttu diye aksam yemek yemesem mi acaba.. ne dersiniz

günaydın tatlım
ama olmaz poğaça kesinlikle olmaz bugun almışsın artık ama sanada kahvaltıya çözüm bnulmamız lazım
bak ben yanımda getirdim haş yumurta peynir onlaı yedim cnm

Ben sporu yapamiyorum canim. Cok yazdim buraya. Sana da yazayim. 2 cocuk var. Onlar uyumadan yapamiyorum. Sag olsunlar 10.30 dan once yatmiyorlar. O zamama kadar da benim pestilim cikiyor uyuyakaloyorum

günaydın tatlım
ama olmaz poğaça kesinlikle olmaz bugun almışsın artık ama sanada kahvaltıya çözüm bnulmamız lazım
bak ben yanımda getirdim haş yumurta peynir onlaı yedim cnm

almadım poğaça dedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…