- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Yok yok sucuk hem asiri yagli hem de oyle cok duskunu degilimdir. Sabah falan kokusunu sevmem hic. Ben sadece hindi salam ve dana sosis yerim.Yok koz yıkılma
Bazen ödül olarak yiyoruz biz sucuğu
Geçen hafta oğlum sucuklu tost yedi nasıl istedi canım bi bilsen cumayı bekledim tartı gününü sonrasında büyük bi zevkle yedim
Sende o hafta eğer iyi verdiysen ödülünü bu şekilde kullanırsın
Önemli olan her an değil zevkini alarak az öz tadını hatırlamak için yemek değilmi
Tamamm ama ben biraz yerimde saydim bu haftaKızlar ben yatıyorum iyi geceler
Yarın tartıdan önceki son gün hafif ve protein ağırlıklı geçiriyoruz özellikle listedeki arkadaşlar
Kahverengi211 ve @chentiq
evet kızlar sizden birde ricam var
Kahverengi211 @chentiq @Zerosima @ssirun @esraderinsu @_Nun_ T tudeel veee en yeni taze üyemiz Y Yemliha demir
profil isminizin altına kişisel ayarlarınızdan girip boy, başlangıç kilo, suanki kilo ve hedef kilonuzu yazarmısınız
akılda kalmıyor tek tek takip açısından iyi oluyor
prenses ben dukanada karşıyım zaten bence uzak dur sosisten salam dan cıs onlat:)Yok yok sucuk hem asiri yagli hem de oyle cok duskunu degilimdir. Sabah falan kokusunu sevmem hic. Ben sadece hindi salam ve dana sosis yerim.
Ben sucuk tercih ederim ödülYok yok sucuk hem asiri yagli hem de oyle cok duskunu degilimdir. Sabah falan kokusunu sevmem hic. Ben sadece hindi salam ve dana sosis yerim.
Ben de zamaninda 85kilo idim. 4 sene once dukanla 70e indim. Sonra uzun sure 74lerde takildim. Son zamanlarda 77 ye kadar ciktim. Ama 8kiloyu hic almadim. Bir ay bir hafta onc ben de 77kilo idim. Simdi 70lerdeyim :) sen de zayiflayacaksin :)Öptüm hepinizi
Kolaylıklar diliyorum
Sağlıklı fit güzel günler bizi bekliyor
Her yeni gün bir adım daha hedefimize ulaşmak dileğiyle
İyi geceler
Cnm yarın dikkat edersen mutlaka eksiye düşersin, azcık dileğim sana taktik versinTamamm ama ben biraz yerimde saydim bu hafta
Elimden geleni yaparim :)Cnm yarın dikkat edersen mutlaka eksiye düşersin, azcık dileğim sana taktik versin
malesef bi süre liste yükü sizde zamanla listemiz kalabalıklaşıcak inşallah
AA ben perşembe yaptığım pro günleri yada detokslar la eksi 500gr olurdumTamamm ama ben biraz yerimde saydim bu hafta
Canım yukarda isminin üzerine tıkla kişisel bilgilerin gelicek ordan yazabilirsin, sen baya acemisin kk da ama üzülme zamanla öğrenirsin karıştır birazcık sağı soluProfilimin altina bilgilerinizi yazmamizi istemissiz ben beceremedm
Haklisin. Cok su icmezsen oldukca zararli. Ancak ben tahlillerimi yaptiriyordum fobim olmasina ragmen bu diyetten korkarak yaptim. Ancak o anda benim en iyi dostum oldu dukan amca. Sonuc ta alinca kurtaricim gibi sarildim dukana :) 3 4ay yaptim zaten. 15kilo gitti :) sonra 4 5 senede 7 kilosunu geri aldim. Ama bildigin saglam yiyerek geri aldim :) hakkini yemeyeyim simdi dukan amcanin :)prenses ben dukanada karşıyım zaten bence uzak dur sosisten salam dan cıs onlat:)
Tamammm :) protein benim isim :) hic sıkıntı olmaz. Merak etme :)AA ben perşembe yaptığım pro günleri yada detokslar la eksi 500gr olurdum
tavsiye menum yada bana iyi gelen diyim
sabah peynir yumurta haşlanmış öğlen kıyma kavurma olabilir geç kahvaltı yapıldıysa ayranla sütle geçiştirilşr ben öyle yapıyorum genelde
akşam da haşlanmış tavuk göğsü bol biberli yoğurt bukadar
bi günlük aç uyumak rahatsız etmez kızlar cuma tartıya heycan olur hemde
yada uyguladığınız iyi gelen bir detoks sadece perşembe tartı günü öncesi yapın derim pişman olmazsınız
bitanem inan 13kiloyu ben 9.takım daki kızlarınElimden geleni yaparim :)
harikasın senTamammm :) protein benim isim :) hic sıkıntı olmaz. Merak etme :)
dinlen kaptanım yarın tüm enerjinle burda olEvett gidiyorum bu sefer uyumam lazım sabah iş malum öpüyorummm
İnş ama gitmiyor işte kaldım burdailk mezunumuz belli oldu tudeel
martın ilk haftası mezun der korumak için takılırsın gurupta
Tamamdir :) iyi geceler :)harikasın sen
güveniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?