Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok yok sucuk hem asiri yagli hem de oyle cok duskunu degilimdir. Sabah falan kokusunu sevmem hic. Ben sadece hindi salam ve dana sosis yerim.

Öptüm hepinizi
Kolaylıklar diliyorum
Sağlıklı fit güzel günler bizi bekliyor
Her yeni gün bir adım daha hedefimize ulaşmak dileğiyle
İyi geceler

Yok yok sucuk hem asiri yagli hem de oyle cok duskunu degilimdir. Sabah falan kokusunu sevmem hic. Ben sadece hindi salam ve dana sosis yerim.
Ben sucuk tercih ederim ödül
Sende salam sosis işte
Böyle bi güzellik yaparsın ödül gününde canım onu demek istedim

Öptüm hepinizi
Kolaylıklar diliyorum
Sağlıklı fit güzel günler bizi bekliyor
Her yeni gün bir adım daha hedefimize ulaşmak dileğiyle
İyi geceler
Ben de zamaninda 85kilo idim. 4 sene once dukanla 70e indim. Sonra uzun sure 74lerde takildim. Son zamanlarda 77 ye kadar ciktim. Ama 8kiloyu hic almadim. Bir ay bir hafta onc ben de 77kilo idim. Simdi 70lerdeyim :) sen de zayiflayacaksin :)

Tamamm ama ben biraz yerimde saydim bu hafta
AA ben perşembe yaptığım pro günleri yada detokslar la eksi 500gr olurdum
tavsiye menum yada bana iyi gelen diyim

sabah peynir yumurta haşlanmış öğlen kıyma kavurma olabilir geç kahvaltı yapıldıysa ayranla sütle geçiştirilşr ben öyle yapıyorum genelde
akşam da haşlanmış tavuk göğsü bol biberli yoğurt bukadar

bi günlük aç uyumak rahatsız etmez kızlar cuma tartıya heycan olur hemde
yada uyguladığınız iyi gelen bir detoks sadece perşembe tartı günü öncesi yapın derim pişman olmazsınız

prenses ben dukanada karşıyım zaten bence uzak dur sosisten salam dan cıs onlat:)
Haklisin. Cok su icmezsen oldukca zararli. Ancak ben tahlillerimi yaptiriyordum fobim olmasina ragmen bu diyetten korkarak yaptim. Ancak o anda benim en iyi dostum oldu dukan amca. Sonuc ta alinca kurtaricim gibi sarildim dukana :) 3 4ay yaptim zaten. 15kilo gitti :) sonra 4 5 senede 7 kilosunu geri aldim. Ama bildigin saglam yiyerek geri aldim :) hakkini yemeyeyim simdi dukan amcanin :)

Tamammm :) protein benim isim :) hic sıkıntı olmaz. Merak etme :)

Elimden geleni yaparim :)
bitanem inan 13kiloyu ben 9.takım daki kızların Mefkurem desteğiyle çok kolay verdim ya perşembe günleri ayrı heyecanlı geçerdi herkes aynı frekansta olursa çok keyifli bu guruplarda kilo vermek liste sorumluluğu olsun hepimizde derecelerden inmemek için hırs yapalım bir birimizin motivasyonuna katkı sağlayalım ki tek kaybımız bu yolda yağları mız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…