Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 189. ETAP***

Semo 67,70 67,70 0,00 0,00
hatice_84 (56.4 / / / %)
tgull 65.9 / / /%
S_A (77.7 / / / %)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (yeni üye)
Pinup ?????????????? şüpheli
3.takim toplam kilo 268,20 268,20 0,00 0,0

Seebu canım geçen cuma kaç kiloydun?

Son düzenleme:

canım ilk olarak boncuk olayını pazar yapıcam hatırlattıgın için çok sağol deryuska üyeliğini iptal etmiş sanıryorum ki çünkü öyle yazıyor nickinin altında
haha kahvaltı etsemde etmesemde kafam çalışmak zorunda emir verdim çünkü finaller öncesi beynimi mühürledim her türlü şartta çalışacagına dair söz verdi şaka bir yana haklısın canım ama bazen stresten unutuyorum ama bugün unutmadım erkencikten kalktım yaptım çünkü sınavdan sonra eve gelene kadar elim ayagım titriyor şu ailemin yanına gidiyim annemin mis gibi yemekleriyle süper bir program hazırlıycam geri sayıma başladım şimdiden son 10 gün 10 gün sonra anne kuzusu evine dönüyor
kimselerden ses seda yok haticecim kaldık mı başbaşa :80::82:

ben ne zaman gelicem aranıza

Haticecim kim ne kadar boncuk yapmış tabelayı hangi arkadaş yapacaktı :)
birde bu hafta kim kiminle eş??

Samanyolu demek iki kişilik yiyorsun yok yok benim yemediklerimide bırak kalsın

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 minik ekmek domates meyve suyu
arada: peynir ekmek çok az
Öğlen: mcdonaldsa gittik ama korkmayın çok az patates kızartması ve karışık salata yedim
Arada: bir yoğurt
Akşam: köfte salata

spor yok
2 litre su..

VEee bugüünnnnn

77 Kiloyum 700 gram daha gitttiiiii!!!

slm kizlar, yarin giremicem ben.
benim kilom 67,5

Kizlar, ben yarin giremicem.
yarin stag'im var.

haftaya'da fazla girmicem, haftaya da stag'larim var.

***3. TAKIM 189. ETAP***

Semo (67.7 / 67.5 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.4 / / / %)
tgull 65.9 / / /%
S_A (77.7 / 77 / 0.7 / 0.9%)
Seebu (yeni üye)

Günaydın arkadaşlar uyku tutmadı beni

Seebu geçen cuma kaç kilo olduğunu ve bu cumaki kilonu söylersen listeye ekleyeceğim seni canım Kıyamam ben sana ya özledin mi çok aileni ne zamandır gitmiyorsun yanlarına

S.A. boncuk tablosunu bu hafta Seebu yapacak pazar günü böyle yapması çok iyi oldu haftasonu kaçamak yapamayacağız fazla pazara kadar dikkat ediyoruz ve eşlerimiz aynı pazartesi yeni takımlar oluştururuz Bu arada tebrik ederim hiç fena değil 700 gr yavaş ve kararlı adımlarla ilerliyorsun

tgullcüm öğleden önce kilonu bildirmeye çalış çünkü hastahaneye gidicem öğleden sonra oğlum için Seebu sen de öyle

***3. TAKIM 189. ETAP***

hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull 65.9 / / /%
Seebu (yeni üye)

Gram gram :95:veremedim bir türlü şu kiloları

haticecim bende senin gibi sadece 300gram verebilmişim:78:
tabloya ekledim oof of ...

ben teşekkür ederim hatice beni uyardığın için...

hmmm seni seni senii kaçamaklar vaar ve ara öğün atlaması..
ana öğünler güzel
ilk ara yok ama görmeyelim kahvaltı sağlammış acıkmamışsındır zaten
kaçamak vaar
su yook
spor vaar
evet bu menünde üç boncuk..

tgull biz niye kilo veremiyoruz seninle ya?????

seebu seni bekliyoruz kilonu yaz canım daha önceki mesajlarımda da sordum cuma günü kilon kaçtı diye seni de ekleyeceğiz 1 haftalık deneme sürecini başarıyla tamamlamış bulunuyorsun canım

teşekkürler hatice. hiç beş yıldızlı günüm yok inşallah iyi olunca sporda yapacağım beş yıldızlı günler geçireceğim...

veeeee pinup yine nerdesin sen ya 62 kilo olduğunu yazmışsın ama geçen cuma kaçtı onu bilmiyoruz
canım dediğim gibi sen bu hafta düzenli paylaşım yap ve seebunun deryuskanın yorumlamadan gittiği menülerini yorumla haftaya cuma ekleyim seni listeye

canım spor da yok ne yazık ki şunu yapalım gel ama bugün çok dikkat edeceğim sporumu da yapacağım söz

***3. TAKIM 189. ETAP***

hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull 65.9 / 65.6 / 0.3 / 0.45%)
Seebu (yeni üye)

Seebu çabuk gel

tgullcüm seebu gelmezse kaç yazalım kilosunu çizelgesine göre mi yazsak bu cumadan beri verdiği kilo mu acaba

bir bilsem ah bir bilsem şimdilik sindirim problemimi sebep görüyorum bakalım o geçince ne bahanem olacak...tabi o geçince inşallah veririim güzelcede bahane bulmak zorunda kalmam

tgullcüm seebu gelmezse kaç yazalım kilosunu çizelgesine göre mi yazsak bu cumadan beri verdiği kilo mu acaba

bilemedim ki şimdi Allah Allah napsak ki, baktım en son dün akşam girmiş düzenli girmese deneme süresi uzasın diyecem ama düzenlide paylaşım yapıyor. çizelgesine göre yapalım bence ama zamanın varsa biraz daha bekleyelim belki gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…