tgull canım tavsiyelerimi dinleyip sebze yediğin için ve kuru kayısı ayrıca teşekkür ederim
seebu sen de sınavların olmasına rağmen toparladın biraz kahvaltı yapmadan aç aç sınava gitme bak kafan çalışmaz sonra:26:
***3. TAKIM 189. ETAP***
Semo 67,70 67,70 0,00 0,00
hatice_84 (56.4 / / / %)
tgull 65.9 / / /%
S_A (77.7 / / / %)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (yeni üye)
Pinup ?????????????? şüpheli
3.takim toplam kilo 268,20 268,20 0,00 0,0
Seebu canım geçen cuma kaç kiloydun?
haticecim bende senin gibi sadece 300gram verebilmişim:78:***3. TAKIM 189. ETAP***
Semo (67.7 / 67.5 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull 65.9 / 65,6 /-0,3 /0,45%
S_A (77.7 / 77 / 0.7 / 0.9%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (yeni üye)
Pinup ?????????????? şüpheli
3.takim toplam kilo 268,20 268,20 0,00 0,0
Gram gram :95:veremedim bir türlü şu kiloları
tgull canım tavsiyelerimi dinleyip sebze yediğin için ve kuru kayısı ayrıca teşekkür ederim
seebu sen de sınavların olmasına rağmen toparladın biraz kahvaltı yapmadan aç aç sınava gitme bak kafan çalışmaz sonra:26:
tgullcüm bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve iş arkadaşlarımdan biri simit almış küçücük bir parça yedim bir de domates buldum işyerimdeki dolapta
ara yok
öğle
az şehriye çorbası balık salata
ara
1 kasecik un helvası fındıklı ben yaptımmmmm
akşam
dünkü fırında tavuktan az bişey bir tabak da pırasa yemeği
ara
1 eti puff bu olmadı işte1 avuç kurumeyve karışımı markette buldum çok güzel hertürlü meyve kurusu var içinde
su pek içemedim bitki çayları içtim sadece spor da yok çok yoruldumçalıştım bugün herşeye de bir bahanem var
tgullcüm 2 menün de çok güzel bazı araları atlamışsın ama görmezden geliyorum spor yok o yüzden 4er boncuk tebrikler
seebu hatırlatma
tgull pztsalı çarş perş
hatice pztsalı çarş
pinup geçen cuma kilon kaçtı onu ve bu cuma olanı yazacağız listeye ama ben sana pek güvenemiyorum herzamanki gibi düzenli paylaşım yapmıyorsun
deryuskaya ne oldu biri beni aydınlatsın
hmmm seni seni senii kaçamaklar vaar ve ara öğün atlaması..
ana öğünler güzel
ilk ara yok ama görmeyelim kahvaltı sağlammış acıkmamışsındır zaten
kaçamak vaar
su yook
spor vaar
evet bu menündeüç boncuk..
tgull biz niye kilo veremiyoruz seninle ya?????
seebu seni bekliyoruz kilonu yaz canım daha önceki mesajlarımda da sordum cuma günü kilon kaçtı diye seni de ekleyeceğiz 1 haftalık deneme sürecini başarıyla tamamlamış bulunuyorsun canım
canım spor da yok ne yazık ki şunuyapalım gel ama bugün çok dikkat edeceğim sporumu da yapacağım söz
tgullcüm seebu gelmezse kaç yazalım kilosunu çizelgesine göre mi yazsak bu cumadan beri verdiği kilo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?