Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın tatlım yeni kalktım şidmi tartıldım 69.7 çıktım canım

ohh sonunda geldim aranıza haha

kızlar bu arada kusura bakmayın bugün sınavım yoktu o yüzden biraz uyudum şimdi ancak kalktım tekrr kusura bakmayn

hepinize merhaba,
ben gruba yeni dahil oldum.. şimdi yapmam gerekenler neler? cuma günleri tartılıyor ve kilomuzu bildiriyoruz, bir de gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz? bilgi verebilir misiniz acaba?

***3. TAKIM 189. ETAP***

Semo (67.7 / 67.5 / 0.2 / 0.3% )
hatice_84 (56.4 / 56.1 / 0.3 / 0.53%)
tgull (65.9 / 65.6 / 0.3 / 0.45%)
S_A (77.7 / 77 / 0.7 / 0.9%)
samanyolu (66 / 66 / 0 / 0%)
deryuschka (66 (üyelik iptali yapmış kayıplarda, diskalifiye)
Seebu (70.3 / 69.7 / 0.6 / 0.85%)(yeni üye)

3.takim toplam kilo 404 / 401.9 / 2.1 / 0.52%

hepinize merhaba,
ben gruba yeni dahil oldum.. şimdi yapmam gerekenler neler? cuma günleri tartılıyor ve kilomuzu bildiriyoruz, bir de gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz? bilgi verebilir misiniz acaba?

Canım hoşgeldin ne kadar kararlı olduğunu görmek için önce 1 hafta deneme sürecimiz var hergün ne yediğini paylaşıyorsun haftaya cuma seni listeye alıyoruz bir de takım içinde uyguladığımız bir nazar boncuğu sistemi var 2 li gruplar halinde birbirimizin menülerini yorumluyoruz 5 nazar boncuğu üzerinden değerlendirmemiz var

canım şu yüzde olayınıda anltırsan yüzdeli veririrm cumaları bir de en son saat kaçta vericem kaç kg oldugumu ona göre cumaları erkenden kalkıyım

canım şu yüzde olayınıda anltırsan yüzdeli veririrm cumaları bir de en son saat kaçta vericem kaç kg oldugumu ona göre cumaları erkenden kalkıyım

diğer gruplara 16.30 a kadar bildiriyoruz ama siz bana 12den önce yazınki bir aksilik olmasın

şimdi şöyle
70.3 geçen cumaki kilon 69.7 de bu cuma olan aradaki fark 0.6 bu fark senin geçen haftaki kilonun 100de kaçı onu buluyoruz
yani
70.3 kiloda 0.6 kilo verdiyse 100 de kaç verir 0.6 ile 100ü çarpıyorsun 60 bunu da 70.3e bölüyorsun umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

Son düzenleme:

hoşbulduk..
o zaman bugün itibariyle ne yediğimi her akşam sizinle paylaşacağım.. sanırım nazar boncuğu uygulamasına da gruba alındıktan sonra dahil olacağım, doğru mu?

hoşbulduk..
o zaman bugün itibariyle ne yediğimi her akşam sizinle paylaşacağım.. sanırım nazar boncuğu uygulamasına da gruba alındıktan sonra dahil olacağım, doğru mu?

pazar günü tablomuz oluşacak pazartesi senin menüleri de yorumlayacak bir koç buluruz merak etme canım ama bu yeni üyeler bizi çok üzüyor bir hafta düzenli geliyorlar sonra ortadan kayboluyor bazıları gerçekten kilo vermeye istekli misin ve bu gruba vakit ayırabilecek misin onu bilelim

Kızlar listemizi paylaştım şimdi çıkıyorum artık akşam görüşürüz
tgullcüm güzel bir menü ile döneceğim sana bugün

gerçekten kilo vermeyi çok istiyorum, artık çevremdekilerden kilo lafı duymak istemiyorum.. bugüne kadar diyet yapmadığım için de desteğe ihtiyacım olacak..
hafta içi çalışıyorum, mümkün olduğunca işyerinden size katılmaya çalışırım.. haftasonu da akşamları daha müsait olabilirim, çünkü oğlumu uyuttuktan sonra rahat rahat internete girebiliyorum aksi takdirde hiç rahat vermiyor..

anladım canım teşekkür ederim

Kızlar listemizi paylaştım şimdi çıkıyorum artık akşam görüşürüz
tgullcüm güzel bir menü ile döneceğim sana bugün

güzel menülerini bekliyorum canım...
bende bu günümü anlatim çünkü akşam yemek var okuldan direkt geçecem daha fırsatım olmaz.
kahvaltı, kızarmış kepek ekmek ve yumurta
arada 1kayısı
öğlen, salata bezelye yemeği ve 4kaşık kadar makarna ve ayran...
arası bilemiyorum ama sıcak süüt tarçınlı..
akşam yemekte olacam menü ne bilmiyorum ama asgari düzeyde yemeye çalışacağım.
büyük ihtimal yemekten sonra meyve olur o da ara öğünüm olur.
su zaten çook içiyorum.
sporda inşallah iyi olur olmaz hem spor salonuna gidecem hem evde öğrendiklerimden yapacam. tığ gibi olacam tığ...

Ben de bugünkü menümü yazayım, akşama belki fırsatım olmaz..
Kahvaltı: 1/3 simit, peynir, zeytin ezmesi, şekersiz çay
Ara: 1 bardak süt
Öğlen: Izgara tavuklu salata
Ara: 2 adet diyet bisküvi
Akşam: Çorba, sebze yemeği (hafta içi akşam yemeği kayınvalidemlerde yiyoruz, ne çıkarsa bahtıma :)

Aslında akşam yemeğini bir şekilde yememeyi becerirsem çok etkisi olacak bana, çünkü yemek saati en erken 19:30.. Onda da ben önce oğlumu doyuruyorum sonra başlıyorum yemeye, dolayısıyla saat oluyor 20:00

canım gayet güzel
ana yemek
ara öğün
spor yaptın ?
bir de 2 ltre su içtin mi?
kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…