tgull biz niye kilo veremiyoruz seninle ya?????
seebu seni bekliyoruz kilonu yaz canım daha önceki mesajlarımda da sordum cuma günü kilon kaçtı diye seni de ekleyeceğiz 1 haftalık deneme sürecini başarıyla tamamlamış bulunuyorsun canım
günaydın tatlım yeni kalktım şidmi tartıldım 69.7 çıktım canım
ohh sonunda geldim aranıza haha
hepinize merhaba,
ben gruba yeni dahil oldum.. şimdi yapmam gerekenler neler? cuma günleri tartılıyor ve kilomuzu bildiriyoruz, bir de gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz? bilgi verebilir misiniz acaba?
kızlar bu arada kusura bakmayın bugün sınavım yoktu o yüzden biraz uyudum şimdi ancak kalktım tekrr kusura bakmayn
hepinize merhaba,
ben gruba yeni dahil oldum.. şimdi yapmam gerekenler neler? cuma günleri tartılıyor ve kilomuzu bildiriyoruz, bir de gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz? bilgi verebilir misiniz acaba?
canım şu yüzde olayınıda anltırsan yüzdeli veririrm cumaları bir de en son saat kaçta vericem kaç kg oldugumu ona göre cumaları erkenden kalkıyım
Canım hoşgeldin ne kadar kararlı olduğunu görmek için önce 1 hafta deneme sürecimiz var hergün ne yediğini paylaşıyorsun haftaya cuma seni listeye alıyoruz bir de takım içinde uyguladığımız bir nazar boncuğu sistemi var 2 li gruplar halinde birbirimizin menülerini yorumluyoruz 5 nazar boncuğu üzerinden değerlendirmemiz var
hoşbulduk..
o zaman bugün itibariyle ne yediğimi her akşam sizinle paylaşacağım.. sanırım nazar boncuğu uygulamasına da gruba alındıktan sonra dahil olacağım, doğru mu?
günaydın canım
hoşgeldinn
pazar günü tablomuz oluşacak pazartesi senin menüleri de yorumlayacak bir koç buluruz merak etme canım ama bu yeni üyeler bizi çok üzüyor bir hafta düzenli geliyorlar sonra ortadan kayboluyor bazıları gerçekten kilo vermeye istekli misin ve bu gruba vakit ayırabilecek misin onu bilelim
diğer gruplara 16.30 a kadar bildiriyoruz ama siz bana 12den önce yazınki bir aksilik olmasın
şimdi şöyle
70.3 geçen cumaki kilon 69.7 de bu cuma olan aradaki fark 0.6 bu fark senin geçen haftaki kilonun 100de kaçı onu buluyoruz
yani
70.3 kiloda 0.6 kilo verdiyse 100 de kaç verir 0.6 ile 100ü çarpıyorsun 60 bunu da 70.3e bölüyorsun umarım yeterince açıklayıcı olmuştur
Kızlar listemizi paylaştım şimdi çıkıyorum artık akşam görüşürüz
tgullcüm güzel bir menü ile döneceğim sana bugün
Ben de bugünkü menümü yazayım, akşama belki fırsatım olmaz..
Kahvaltı: 1/3 simit, peynir, zeytin ezmesi, şekersiz çay
Ara: 1 bardak süt
Öğlen: Izgara tavuklu salata
Ara: 2 adet diyet bisküvi
Akşam: Çorba, sebze yemeği (hafta içi akşam yemeği kayınvalidemlerde yiyoruz, ne çıkarsa bahtıma :)
Aslında akşam yemeğini bir şekilde yememeyi becerirsem çok etkisi olacak bana, çünkü yemek saati en erken 19:30.. Onda da ben önce oğlumu doyuruyorum sonra başlıyorum yemeye, dolayısıyla saat oluyor 20:00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?