Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende yazıyım bari
sabah ;
kepek ekmeğine tost
ara ; havuç
öğlen;
kahvaltı ettim tekrar ama biraz abarttım
5 yeşil zeytin
2 omlet yumurta
1 tane kızarmış sosis
2 salam
1 çay kaşıgı bal
3 dilim kepek ekmeği
DÜNYALARI YEMİŞİM YAZINCA FARKETTİM
ara ; limon
akşam ; çorba içmeyi planlıyorum
arada da süt
şimdilik 1 tlre su içtim 1 ltre daha içerim
spor yok malesef ders çalışıyrm:2:

canım spor yok o yüzden bir boncuk kırdım ana öğünler çok iyi değil ama neyse boncuk benden sana demek ki isteyince düzeltiliyor

Canım bu dünkü menün burda da su yok yine deryuskanın yorumlamadığı başka gün varsa o boncukları da vereyim ben sana nazar boncuğu tablosunda sen de ol istiyorum

pazartesinden itibaren nazar boncuğu gruplarımız
tgull- Seebu
hatice- Samanyolu
S.A. - ve adını unuttum zor biraz yeni gelen arkadaş
ve tabloyu samanyolu sen yapar mısın canım

Canım bu dünkü menün burda da su yok yine deryuskanın yorumlamadığı başka gün varsa o boncukları da vereyim ben sana nazar boncuğu tablosunda sen de ol istiyorum

canım ben suları yazmayı unutuyorum ben tam bir sucuyum geçen hafta damacana atmştım bugün bitti hemmde tek başıma içiyorum koca gidi damacana bitiyor bir haftada o yüzden aklıma geldikçe yazıyorum suyu gün içinde hiç su içmediğim halim 1.5 ltre

Spor dışında çok güzel arkadaşım benden sana 4 harikasın kilo vermene çok sevindim....

hepinize merhaba,
ben gruba yeni dahil oldum.. şimdi yapmam gerekenler neler? cuma günleri tartılıyor ve kilomuzu bildiriyoruz, bir de gün içinde yediklerimizi mi yazıyoruz? bilgi verebilir misiniz acaba?

Hoşgeldin arkadaşım...

canım pazar ben tabloyu bir yapıyım sonra samanyoluda kabul ederse ona devrederim
Tamam arkadaşım senden öğrenip yaparım...

pazartesinden itibaren nazar boncuğu gruplarımız
tgull- Seebu
hatice- Samanyolu
S.A. - ve adını unuttum zor biraz yeni gelen arkadaş
ve tabloyu samanyolu sen yapar mısın canım
Hatice ile eşleşmişiz bu hafta....:18::18::18:Çok dikkat etmem gerek....

Bu arada hepiniz az da olsa kilo vermişsiniz,ben hariçTebrik ediyorum hepinizi....

Ben dünkü menümü de yazamamıştım
SABAH 1 yumurta+ yeşillik ve kefir
ÖĞLEN 1 simit+peynir,çay ve yeşillik
ARA sütlü tatlı
AKŞAM yeşil mercimek+salata,ayran
GECE nar
1 saat yürüyüş 150 mekik

BUGÜN

SABAH yağsız tost,1 portakal,5 zeytin
ÖĞLEN 1 yumurta+bol salata+1 dilim ekmek
ARA 1 elma,leblebi
AKŞAM 1 kase çorba+4 kaşık pilav ,yoğurt
GECE 1 bardak ayran (tansiyonum düşük de)
45 dk yürüyüş+100 mekik

Tamam o zaman perşembe cuma

Bu hafta en iyi kilo veren S.A. tebrik ediyoruz

cuma menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost az domates salatalık zeytin 1 tatlı kaşığı bal yeşil çay
ara
yarım muz
öğle
nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası ne deniyor toygo çorbası mı işte ondan çok doyurucuydu başka bişe yemedim yanında
ara
kuru meyve
akşam
4 yarım toplam 2 tane küçük kabaktan fırında peynirli kabak sandalı
ara
kuru meyve
2lt suyumu içtim
tgullcüm söz vermiştim ama kendimi hiç iyi hissetmedim hastahaneden gelince midem bulandı biraz yattım spor da yapamadım

Samanyolu uyarı cezası aldın canım u hafta haftaya da kilo vermezsen cezalardan ceza beğen artık hergün pilates yaptırırım ona göre

Evet öğlen yemeğin çok güzel olmuş sadece spor eksik

tgull
pzt salıçarşambaperşcuma

Evet öğlen yemeğin çok güzel olmuş sadece spor eksik

tgull
pzt salıçarşambaperşcuma

aslında hiç de fena sayılmaz bu haftam bir sürü boncuğum var ama verdiğim 300gram
bir eksiğim spor kim bilir belkide benim kilo vermem için kesinlikle spor yapmam lazım. evet evet kesin spora başlamalı böyle olmıcak.

CANIM vücudumdaki demle suyun gitmesi için yapmayı düşünüyorum,zaten 2 günlük bir kür uzun sürmüycek :)

seebu bu hafta birlikteyizz....
pirinç lapasını duymuştum detox gibi birşeydi galiba hiç denemedim ama inşallah işe yarar.şimdiden yeni hafta için başarılar....

herşey tamam dediğin gibi spor eksik o yüzden sana 4

seebu bu hafta birlikteyizz....
pirinç lapasını duymuştum detox gibi birşeydi galiba hiç denemedim ama inşallah işe yarar.şimdiden yeni hafta için başarılar....

tamam canım beraber yapalım o zaman sen hangi gün düşünüyorsn? ona göre iki gün beraber yapalım destek veririz birbirimize

selam kızlr
bugün sınavım vardı yine saçma bir düzenim oldu sabah erken kahvaltımı ettim ama tam ögle yemeği sırasında okula gittim 18.00da ancak geldim o yüzden kızmakta haklısın baştan söyliyim
sabah; 2 kepekli tost
bir adet domates
ara; salatalık
öğlen yok
ara yok
akşam ; çok yorgun ve aç oldugum için makarna yaptım acele
bir tabak makarna sosisli ve yogurtlu
2 ltre su içtim yarım saat yürüdüm
gün içinde almam gereken kaloriyi makarna yogurt ve sosisle aldım sanırım ama dengesiz oldu yarın sınavıım yok öğün atlamam bu arada bugünde değerlendirmenizi yapın çizelgeyi hazırlıyım ben gece
kızlar yarın için zeytinyağlı lahana dolması yada bol yeşillikli patates salatası hangisini yapıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…