Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam

Karar verdikten sonra azminde olursa yapamacağın bişey yok sen kendinin diyetisyeni ol sen kendini daha iyi tanırsınn

Tabi çok şükür 16 kg verip sadece 6 sını aldım hepsini de alabilirdim :)
yo yo iyi korudun sen. benim iki ay oldu daha hala tartıyls yatıp kalkıyorum bi iki kilo alıp veriyorum surekli sabitleme edim rakamı bir türlü:)

:) Oo güzel giriş yarında benden gelecek güzel bir menü hazır olun :)

Yapar o cimcime
Ramazanda kahkeleri yiye yiye zayıfladı
Zehram aklımda menülerinden hep kahke kaldı

Hahaha ne güldüm yaa

Biliyorsunuz ben daha çok spora önem veriyorum bugün bismillah dedim inşşalh bırakmayacağım :)

Sporlar böreği götürmüş gibi görünüyor cnm :)

Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..

Bu herkeste var sanırım diyetteyim deyince daha çok yeme isteği geliyor o yüzden değilim ben sağlıklı besleniyorum demek gerek :)

O taktiği gıcıklığına bende denerdim ay demek ki herkeste varmış bu

Oo süper dksı da az denemek lazım

S ssirun şirine kafanı karıştırma bir ay geçirelim burda menuler ını yaz eksini doğrunu söyleyelim baktın kilo veremiyorsun diyetisyene başkarsın

Çeşit çeşit diyetisyenler var bacım kimi motive ediyor kimi diyetten soğutuyor :) şu aşamada dursun bi diyetisyn bence
kız para çoksa bana ver diyetisyenlik ücretini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…