sende az değildin her hafta ne güzel giderdi kilo tıkır tıkır
Maşallah nazar değmez inşallah zerom:)Ben bugün 7 de uyandım ve çok güzel başlangıç yaptım darısı diğer günlere :)
Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam
yine başarırsın canım bir kere yapmışsın hem öyle çok bir almisliginda yok
Bismillah dedik bi kere o kilolar gidecek canısı.. yaz geliyo kız seni gezicek yiyip içecek arkadaşın çok yaza şişko giremezsin sen:)Darısı bu haftaya o zaman :)
Hedefim eski kilom 50
Bugün tam anlamıyla tekrar başladım daha dikkat edeceğim :)
yo yo iyi korudun sen. benim iki ay oldu daha hala tartıyls yatıp kalkıyorum bi iki kilo alıp veriyorum surekli sabitleme edim rakamı bir türlü:)Tabi çok şükür 16 kg verip sadece 6 sını aldım hepsini de alabilirdim :)
Kızlar menümü yazıyorum sizde format olarak bu şekilde yazarsınız artık olurmu
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
3 kaşık lor
1 dlm tb
Ara 10:30
Elma aromalı yeşilçay
Öğle 12:00
4 köfte, 1 kepçe sebze çorbası
1 dlm ekmek
Ara 16:00
1 tane activia
Akşam 18:30
10 tane kadar hamsi
Salata
Su 1,5 lit
Spor yok
Yapar o cimcime
Ramazanda kahkeleri yiye yiye zayıfladı
Zehram aklımda menülerinden hep kahke kaldı
Kızlar bugunku menüm
Sabah 10.30
Iki ıspanaklı börek,şekersiz çay
(Menüde börek vardı davetteydik,üzgünüm)
Akşam 18.00
Balık ızgara,salata,üç dört kaşık karides güveç
2 lt su,bir kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma hareketi,50 mekik,50 kol ağırlık kaldırma
Hepinize iyi aksamlar umarim burdaki gayret ve destekle insallah bende vereceğim 3.gruba dahil oldum
çok kötü.Ama Allah verdiyse ne yapalım baş üstüne:) Dermansız dert şifasız hastalık olmasın. Allah beterinden saklasın.
Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..
bebişim sana bi taktik ben öyle kafesledim benimkini :)
Aşkilotam beni istemeye gelecekler haberin olsun verirlerse darılmaca kırılmaca olmasın ben diyver iyim şimdiden diyince adam hatun elden gidiyor diye tutuştu anasıyla ablası gibi yollayverdi hemen ve mutlu son:))
56kg ya inemem muhtemelen zaten çünkü sporla yağdan kaybettiğim kadar kas ta yapınca aynı anda tartıya pek yansımayabiliyor. Ama inceliyorum.. Aslında hedefim kilo vermekten çok incelmek gibi sanırım. HİİT şu:
zerom bugün kaçamaksız bir menu olsunda yarın eksi görelim kankaTabi işte ben böyle motive oluyorum ve tamamladım suyumu akşam ama diyete bugün tam başladım sayılır :)
tam senlik:)Oo süper dksı da az denemek lazım
mazur gör canım yaşlandık hafıza zayıf:) amma unutmam artık çekirge seni:) Ankaradayım güzellik kız ben sana burdan da taktik veririm ayıpsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?