benim koşubandım ve trambolinim var cnmkızlaaar günaydın :)
sabah uyuyakaldım kahvaltı falan hak getireama poğaça almadım tabi 2 tane mandalinaaa ve yarım litre su içtim. saat 10:00 gibi de yeşilçayımı içerim.
yalnız siz bu spor işini ne yapıyorsunuz onları göremedim ben kaçırdım sanırım
neden öyle olduki cnm menülerinide çok inceleyemedimGunaydin kizlar. 65 ciktim bugun tartida. Moralim cok bozuk.. Taa ptesi gunu bir tane sadece 1 tane tatli yemistim servistekiler tuttu diyeaksam yemek yemesem mi acaba.. ne dersiniz
harikasınKepekli ekmekten yapılmış beyaz peynirli tostumu yedim, yarım litre kadar da su içtim
Gulsah kaptanim.. gecmise bakma. Ben menu paylasmiyorum. Ay ben ne yapsam bilemedim.. sana ozelden yazayim iyisimi..neden öyle olduki cnm menülerinide çok inceleyemedim
dünkü menünü yazmışmıydın bakayım tekrar geçmişe
akşam yememek değilde
salata haş tavuk yoğurt yapabilirsin bende hep işe yaradı
Afiyet olsun canım :)bende ayaküstü iki haş yumurtamı yuttum
günaydın benim prensesimekızlaaar günaydın :)
sabah uyuyakaldım kahvaltı falan hak getireama poğaça almadım tabi 2 tane mandalinaaa ve yarım litre su içtim. saat 10:00 gibi de yeşilçayımı içerim.
yalnız siz bu spor işini ne yapıyorsunuz onları göremedim ben kaçırdım sanırım
kesinlikle ya bende çok istiyorum erken kalkıyım yetişemiyorum geçte kalkınca lakin geç yatıyoruz eşim 11 de gelir işten yatış 2 oluyor 6,7 kalkmak hayal oluyor banaHayırlı sabahlaar.Erken kalkan yol alır demişler.
günaydın benim prensesime
Kocaman aferin sana poğaçaya saldırmadığın için geç kaldım diye
Aşkısı ne zaman yemek yiycen aman çok acıkıpta kan şekerinş düşürme
Bitanem benim bu hafta yoğun geçiyor spor yapamıyorum lakin 3gün salona diğer günler de leslie ablayla takılıyorum
Senin varmı spor planın
Vayy alsana motivasyon kaynağışöyle ki salona mı gitseeeem evde mi şeetseeeem bilemedim.
sevdiceğe de dedim bak zayıflıyorum ama sporu ne yapsam falan, o çok ilgili çünkü beslenme ve sporla.
bana dedi sen 3 ayda 10 kilo ver ben sana o istediğin kelepçeyi alıcam
çünkü yapamayacağımı düşünüyor.
dün gece de yazmış ben uyurken sen 10 kilo versen ben katil olurum 5-6 yeter diye
yani hedef 3 ayda 10 kilo dileeek :)
napsam bilemedim işte sporu
Günaydın cnmGünaydın kızlar:)
Sen bizi hakkaten birakma sakin ya.. ben gecen haftaya gore 300gr fazlayim bugun elimden geleni yapicamKızlar harika kesinlikle bu hatunlar yemi gelenlerde listeye girince dereceden inmiycez gibi yaseminim 9.takıma sıkı rakip kardeş takım oluruz biz demedi deme:)
oooo o kelepçeye yirmi kiloda verilir:)şöyle ki salona mı gitseeeem evde mi şeetseeeem bilemedim.
sevdiceğe de dedim bak zayıflıyorum ama sporu ne yapsam falan, o çok ilgili çünkü beslenme ve sporla.
bana dedi sen 3 ayda 10 kilo ver ben sana o istediğin kelepçeyi alıcam
çünkü yapamayacağımı düşünüyor.
dün gece de yazmış ben uyurken sen 10 kilo versen ben katil olurum 5-6 yeter diye
yani hedef 3 ayda 10 kilo dileeek :)
napsam bilemedim işte sporu
Arkadaşım panik yok 300gr fazlalık bile saymam benSen bizi hakkaten birakma sakin ya.. ben gecen haftaya gore 300gr fazlayim bugun elimden geleni yapicam
Kizlar merhaba:) bu sabah hazirldgm kahvaltiyi sznlede paylasmak istedim.
Yarim cay bardagi yulaf ezmesi.bana bukdri yetti.ustune sut dokup 1 yada 2 dk hasliyoruz.zaten hemen yumusuyor.isterseniz sutle suyu birliktede koyablrsnz.ben sut sevdgm icin sdce sutle hasladim.sonra tabakta yarim muzu ezdim.icine 2 adet kuru kayisi dilimledim.biraz cig badem attm.ustune haslanmis yulaf ezmesini doktm.birazda tarcin koydm.oglene kdr ki oglen bile cok acikmis deildm.ve tadi ck guzel.isterseniz kakao koyup puding niyetinede yiyebilirsiniz.:)
hedef ne zero
teşekkür ederim canım dikkate aldığın için
bende sabahları uykuya yenik düşüyorum ama akşamında çok katkısı oluyor akşam tırtıklamayı engelliyor spor yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?