Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim koşubandım ve trambolinim var cnm
bu ara biraz küsüştük ama başlıyorum bugun itibari ile

Gunaydin kizlar. 65 ciktim bugun tartida. Moralim cok bozuk.. Taa ptesi gunu bir tane sadece 1 tane tatli yemistim servistekiler tuttu diye aksam yemek yemesem mi acaba.. ne dersiniz
neden öyle olduki cnm menülerinide çok inceleyemedim
dünkü menünü yazmışmıydın bakayım tekrar geçmişe
akşam yememek değilde
salata haş tavuk yoğurt yapabilirsin bende hep işe yaradı

neden öyle olduki cnm menülerinide çok inceleyemedim
dünkü menünü yazmışmıydın bakayım tekrar geçmişe
akşam yememek değilde
salata haş tavuk yoğurt yapabilirsin bende hep işe yaradı
Gulsah kaptanim.. gecmise bakma. Ben menu paylasmiyorum. Ay ben ne yapsam bilemedim.. sana ozelden yazayim iyisimi..

Günaydın 3.takım kilo vermek yolunda AZİMLE İRADE İLE SABIRLA ilerleyen güzellerş

Tartı günü öncesi güne hoşgeldiniz :)

Listedeki kızlar ve yeni gelen çıtır adayları ve Free takılan güzeller bugün için bikaç tavsiyede bulunucam yaparsanız pişman olmazsınız

1 Karbonhidrat alımı sıfır olsun mümkünse
2 protein ağırlıklı beslenelim yahutta detoks tarzı
3.Şişlik yapıcak besinlerden uzak duralım karnabahar, lahana, kuru fasulye, nohut gibi
4 spor ödem oluşturduğu için perşembe günü dinlenme günü olsun lakin diğer günler sporu ihmal etmiyelim
5.2,5lt sudan aşağısını kurtarmaz bugün içelim:)
6.Kesinlikle yeşil çay iki fincan içinsin
tavsiyem ödem atıcı çağlarda için kiraz sapı biberiye gibi

7 akşam yemeğini 7den önce bitirmeye çalışıp o saatten sonra ağza bişey atmayalım

Şimdilik aklıma gelenler bunlar bu perşembe günü tartı günü önce dikkat edilmesi gereken maddeler

günaydın benim prensesime
Kocaman aferin sana poğaçaya saldırmadığın için geç kaldım diye
Aşkısı ne zaman yemek yiycen aman çok acıkıpta kan şekerinş düşürme

Bitanem benim bu hafta yoğun geçiyor spor yapamıyorum lakin 3gün salona diğer günler de leslie ablayla takılıyorum

Senin varmı spor planın

şöyle ki salona mı gitseeeem evde mi şeetseeeem bilemedim.
sevdiceğe de dedim bak zayıflıyorum ama sporu ne yapsam falan, o çok ilgili çünkü beslenme ve sporla.
bana dedi sen 3 ayda 10 kilo ver ben sana o istediğin kelepçeyi alıcam
çünkü yapamayacağımı düşünüyor.
dün gece de yazmış ben uyurken sen 10 kilo versen ben katil olurum 5-6 yeter diye
yani hedef 3 ayda 10 kilo dileeek :)
napsam bilemedim işte sporu

Vayy alsana motivasyon kaynağı
Hadi bakalım cnm sen yaparsın o ışık var sende

Kızlar harika kesinlikle bu hatunlar yemi gelenlerde listeye girince dereceden inmiycez gibi yaseminim 9.takıma sıkı rakip kardeş takım oluruz biz demedi deme:)
Sen bizi hakkaten birakma sakin ya.. ben gecen haftaya gore 300gr fazlayim bugun elimden geleni yapicam

oooo o kelepçeye yirmi kiloda verilir:)

Şirine ben senin yerinde olsam spor salonuna giderim imkanında var negüzel yarın bebe belikten evden adım atamazsın:)
Amma ben kafama koydumu yaparım üç gün sonra sıkılıp bırakmam salonu diyosan ki çok iyi olur senin için Nisan sonuna on kiloyuu verdim say şimdiden

Sen bizi hakkaten birakma sakin ya.. ben gecen haftaya gore 300gr fazlayim bugun elimden geleni yapicam
Arkadaşım panik yok 300gr fazlalık bile saymam ben sen yap bugun dukan amcadan öğrendiklerini benim önerilerimide dikkate al o 300gr yarına gitmezse bıyıkları keserim:)

Hafta haftamızı tutmaz önemli olan yol yakınken önlemini almak prenses yaptığımız en büyük hata battık balık diyip artıyı görünce saldırmak.. artıyı görünce bir plan programla iki stratejik hareketle hemen eksiye çevireceksin korumada hele bu yöntem çok işine yarıyacak

Çok güzel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…