Yok koz yıkılma
Bazen ödül olarak yiyoruz biz sucuğu
Geçen hafta oğlum sucuklu tost yedi nasıl istedi canım bi bilsen cumayı bekledim tartı gününü sonrasında büyük bi zevkle yedim
Sende o hafta eğer iyi verdiysen ödülünü bu şekilde kullanırsın
Önemli olan her an değil zevkini alarak az öz tadını hatırlamak için yemek değilmi
Ben de 1.58 ve 70 kilo olarak sismaaannnnn bi insanim :) benim de tek kurtaram yanim etimin sıkı olmasi. Kimse kilomun bu kadar yüksek oldugunu anlamiyor
almadım poğaça dedim zaten
Günaydın 3.takım kilo vermek yolunda AZİMLE İRADE İLE SABIRLA ilerleyen güzellerş
Tartı günü öncesi güne hoşgeldiniz :)
Listedeki kızlar ve yeni gelen çıtır adayları ve Free takılan güzeller bugün için bikaç tavsiyede bulunucam yaparsanız pişman olmazsınız
1 Karbonhidrat alımı sıfır olsun mümkünse
2 protein ağırlıklı beslenelim yahutta detoks tarzı
3.Şişlik yapıcak besinlerden uzak duralım karnabahar, lahana, kuru fasulye, nohut gibi
4 spor ödem oluşturduğu için perşembe günü dinlenme günü olsun lakin diğer günler sporu ihmal etmiyelim
5.2,5lt sudan aşağısını kurtarmaz bugün içelim:)
6.Kesinlikle yeşil çay iki fincan içinsin
tavsiyem ödem atıcı çağlarda için kiraz sapı biberiye gibi
7 akşam yemeğini 7den önce bitirmeye çalışıp o saatten sonra ağza bişey atmayalım
Şimdilik aklıma gelenler bunlar bu perşembe günü tartı günü önce dikkat edilmesi gereken maddeler
şöyle ki salona mı gitseeeem evde mi şeetseeeem bilemedim.
sevdiceğe de dedim bak zayıflıyorum ama sporu ne yapsam falan, o çok ilgili çünkü beslenme ve sporla.
bana dedi sen 3 ayda 10 kilo ver ben sana o istediğin kelepçeyi alıcam
çünkü yapamayacağımı düşünüyor.
dün gece de yazmış ben uyurken sen 10 kilo versen ben katil olurum 5-6 yeter diye
yani hedef 3 ayda 10 kilo dileeek :)
napsam bilemedim işte sporu
Maşallah nazar değmez inşallah zerom:)
Asla oyle yapmiyorum. Ben 6li kilolara bir turli ineemem. 70ten asagi dusmem dukanda tam 20gunumu almisti. Takilma kilom bu benim. Birakmiyorum asla azimliyim merak etme. 69.9u gorsem bayram edicemArkadaşım panik yok 300gr fazlalık bile saymam bensen yap bugun dukan amcadan öğrendiklerini benim önerilerimide dikkate al o 300gr yarına gitmezse bıyıkları keserim:)
Hafta haftamızı tutmaz önemli olan yol yakınken önlemini almak prenses yaptığımız en büyük hata battık balık diyip artıyı görünce saldırmak.. artıyı görünce bir plan programla iki stratejik hareketle hemen eksiye çevireceksin korumada hele bu yöntem çok işine yarıyacak
Bismillah dedik bi kere o kilolar gidecek canısı.. yaz geliyo kız seni gezicek yiyip içecek arkadaşın çok yaza şişko giremezsin sen:)
Vayy cimcimem hadi bakalım bekliyorum akşam menülerini
yo yo iyi korudun sen. benim iki ay oldu daha hala tartıyls yatıp kalkıyorum bi iki kilo alıp veriyorum surekli sabitleme edim rakamı bir türlü:)
zerom bugün kaçamaksız bir menu olsunda yarın eksi görelim kanka
tam senlik:)
İyiyim cnm sen nasılsın:)kızımı gezmeye çıkardım bende azcık güneşlensin diyeGünaydın cnm
Nasılsın bakalım
İyiyim cnm sen nasılsın:)kızımı gezmeye çıkardım bende azcık güneşlensin diye
bu hafta, olmasada haftaya görelim özel bişeyler yapalım olmazsa haftaiçiAsla oyle yapmiyorum. Ben 6li kilolara bir turli ineemem. 70ten asagi dusmem dukanda tam 20gunumu almisti. Takilma kilom bu benim. Birakmiyorum asla azimliyim merak etme. 69.9u gorsem bayram edicem
güzellik yarınki tartıyla bismillah derizBiz dün yeni başladık ama bu cuma tartilmamiz lazım değil mi?
on numara beş yıldız ozaman panpaMenüm hazırr kaçamak yok alışverişimi yaptım herşeyim hazır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?