Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen çok şükür şu son 2 ay ne spor yaptım ne bişey bir de homini gırtlak yedimm ama yediğim şeyler hep kalorili olduğu için yoksa genelde de abartttığım oluyordu bazen :)
sende olayı çözdün dengelemek işin sırrı yoksa bir ömür kibrit kutusu peynirle geçermi:)

Gene yorucu bir gün
Yeşilçayımı aldım oturdum biraz
Biranönce eve atmak istiyorum kendimi
Listede değilim ya bugun spor yapmayı düşünüyorum yarın tartılıcam çok korkuyorum acaba izin döneminde kaç kilo aldım bakalım
İnşallah biranönce toparlar dönerim listeye

Selam kızlar günümü paylaşıyorum ve bugünden tartıldım yarın yoğun olacağım için muhtemelen giremem foruma.
Sabah:yok
Öğle: 1 tabak kaşarlı mantarlı spagetti hüplettim
Akşam: 1 tabak kuru fasülye yiyeceğim
Spor: 10 dkk lık hiit yaptım

En son cumartesi tartılmıştım ve 61 kiloydum. Keşke spagetti öncesi tartılsaydım ama çok geç 60.6kg çıktım..
Kendinize iyi bakın .

chentiq cnm özeldende konustuk ama herkes bilsin sende burda kabul edip etmediğini yazarsın

Melesef kurallarda esneme olmayacak yani günlük menü bildirimi yapmak zorundayız, ve tabi kaçamaksız menüler, mümkün olduğunca spor, diğer menülere yorum olmazsa olmazlar
Onun dışında burda zamanla aile gibi oluyoruz hergün bişeyler paylaşıyoruz zaten takım olmakta bunu gerektirir, eğer kafamıza göre takılcaksak ne anlamı varki demi bi takım içinde olmanın
Mesela bugun perşembe tartıdan önceki son gün ve listedesin ben isterim ki tartı heyecanın olsun nasıl daha eksi çıkabilirim diye düşünelim
Yani işin öZü kurralları tekrar oku ve yapabilirim diyorsan devam edelim tatlım

Bu herkeste var sanırım diyetteyim deyince daha çok yeme isteği geliyor o yüzden değilim ben sağlıklı besleniyorum demek gerek :)
Ya ben ne kadar kendime yasak koyarsam birşey konusunda ilerde o şeyi daha çok tüketmeye başladığımı fark ettim acısını çıkarırcasına. O yüzden porsiyon kontrolü daha mantıklı gelmeye başladı..Ama katı kurallar koymuyorum artık.

Tatlım zaten tok karnına tartı doğru sonuç vermezki, sabah aç karnına tartılmamız lazım ve cuma günü herkes kilosunu bildirmesi yani iki elimiz kanda da olsa cuma sabah tartılıcaz

Aslında başta sormuştum.. kurallarda esneme olabilir demiştiniz hatta gerekirse katılmayayım bile dedim ve ona göre katılmıştım.. Neyse önemli değil ben bireysel devam edeyim o zaman.. Size iyi devamlar o zaman

Aslında başta sormuştum.. kurallarda esneme olabilir demiştiniz hatta gerekirse katılmayayım bile dedim ve ona göre katılmıştım.. Neyse önemli değil ben bireysel devam edeyim o zaman.. Size iyi devamlar o zaman
Sen bilirisn tatlım kendine iyi bak hedefine ulaşırsın inşallah biranönce

3.TAKIM FREE LİSTE
tudeel: (64///%) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
ssirun: (74,5///%) yeni üye, başlangıç tarihi 14/02/2017, başlangıç kilosu 74,5, hedef kilosu 65
hedefyeniben: (74,6///%) yeni üye, başlangıç tarihi 15/02/2017, başlangıç kilosu 74,6, hedef kilosu 62
zerosima: (56,5///%)daha önce mezun olmuş yeni üye, başlama tarihi, başlama kilosu, hedef kilosu 50
sahgull: (///%) 504. etapta izne ayrılan üye, 9.takımdan transfer oldu
ayulduz: (64,8///%) mezun çıtırımız kilosunu koruyor

sen yarin bildirimsiz izne ayrildi dersin madem oyle. Geri donme kurallari da nedir bir zahmet soyler misin. döndüğümde sıkıntı olmasin...

Son düzenleme:
ne yazmısım ben burda anlamadım yanlış olarak
tekrar kuralları oku uyabilceksen devam edelim esneme olmayacak dedim ve arkasındayımda cnm
kızlarda beyanını duysun takımız biz
özelde konustuklarımızı burda anlatmadım mevzu menü yazıp yazmamak ve kurallar
bi kerede burda beyan et dedim bi yanlışlık yok
sen bilirsin ayırırız sorun yok

Bugün benim içinde yorucu bir gün

Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice

En doğrusu da o

Bugün benim içinde yorucu bir gün

Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice
başınız sağolsun bitanem
napalım cnm sağolsun dinleniriz
bende şimdi fırsat buldum biraz ders çalışıyorum

Sadece yazis seklini begenmedim. Kizlarin beyanimi duymasina gerek yok cunku bir beyan yapmama gerek yoktu. Zaten listedeyim.

Mevzu menu yazmak da degil ayrica. Menu yazarım , sorun yok demistim. Kurallari da okudugum icin bu takimda yarisiyorum zaten.

Benim derdim dakika basi girip de aktif olamayacagim ve menuleri yorumlayamayacagim seklindeydi. Menuleri kaptan yorumlar. Uyeler de gozune carpan kisimlarini soylerler

Esnetme talep etmedim senden. Sadece cok fazla kisi var tektek herkesin yazdigini okumaya vakit ayiramam yazmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…