Su basmasi fena oluyor ya... ama neyse artik bir yandan yaparken bir yandan spor yapmis olursun. Ben 1.5 lt tamamladimm sen ne kadar ictin? Onceki sayfalardaki hitt i eve gidince deneyecegim. Cocuklari odaya kilitlesem bir sey olmaz heralde 15 dk :)Bugün benim içinde yorucu bir gün
Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice
aynı şeyleri konusuyoruz bende bundan fazla birşey söylemedim, seni suçlayıcı birşeyde söylemedimSadece yazis seklini begenmedim. Kizlarin beyanimi duymasina gerek yok cunku bir beyan yapmama gerek yoktu. Zaten listedeyim.
Mevzu menu yazmak da degil ayrica. Menu yazarım , sorun yok demistim. Kurallari da okudugum icin bu takimda yarisiyorum zaten.
Benim derdim dakika basi girip de aktif olamayacagim ve menuleri yorumlayamayacagim seklindeydi. Menuleri kaptan yorumlar. Uyeler de gozune carpan kisimlarini soylerler
Esnetme talep etmedim senden. Sadece cok fazla kisi var tektek herkesin yazdigini okumaya vakit ayiramam yazmistim.
başınız sağolsun bitanem
napalım cnm sağolsun dinleniriz
bende şimdi fırsat buldum biraz ders çalışıyorum
Su basmasi fena oluyor ya... ama neyse artik bir yandan yaparken bir yandan spor yapmis olursun. Ben 1.5 lt tamamladimm sen ne kadar ictin? Onceki sayfalardaki hitt i eve gidince deneyecegim. Cocuklari odaya kilitlesem bir sey olmaz heralde 15 dk :)
Su basmasi fena oluyor ya... ama neyse artik bir yandan yaparken bir yandan spor yapmis olursun. Ben 1.5 lt tamamladimm sen ne kadar ictin? Onceki sayfalardaki hitt i eve gidince deneyecegim. Cocuklari odaya kilitlesem bir sey olmaz heralde 15 dk :)
kolay gelsin canım Arkadaşınında annesini Allah rahmet eylesinBugün benim içinde yorucu bir gün
Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice
zerom hayat sana güzel valla çıkar bekarlığın tadını:)İyi olur ya bende yeni kitaba başladım bugün
Bu arada ingilizce kursuna yazıldım haftada 4 günde ona gidiyorum oraya gidip gelirken de yürüyorum spor oluyor
kolay gelsin canım Arkadaşınında annesini Allah rahmet eylesin
zerom hayat sana güzel valla çıkar bekarlığın tadını:)
zehram kimseye bakma hayatını yaşa tatlım evlenincede çok bişey değişmiyo o konusanlar gene konusuyorİşte burnunu sokan olmazsa evet bekarlık gayet güzel valla
zehram kimseye bakma hayatını yaşa tatlım evlenincede çok bişey değişmiyo o konusanlar gene konusuyor
akşama ıspanak pişiricem
en üşendiğim yemek
yıkaması falan
ara öğünümü de yaptım toparlanayım ben
Zerosima tatlım senin arkadaşın yoğun bakımdaydı ne oldu sorucam nezamandır fırsat bulamadım
aç kalmak çözüm değil tatlım en azından salata yoğurt yiyebilirsinGunaydin kizlar. 65 ciktim bugun tartida. Moralim cok bozuk.. Taa ptesi gunu bir tane sadece 1 tane tatli yemistim servistekiler tuttu diyeaksam yemek yemesem mi acaba.. ne dersiniz
beynini inemem diye şsrtlandırmasına fıstıkAsla oyle yapmiyorum. Ben 6li kilolara bir turli ineemem. 70ten asagi dusmem dukanda tam 20gunumu almisti. Takilma kilom bu benim. Birakmiyorum asla azimliyim merak etme. 69.9u gorsem bayram edicem
aynı sporu uzun süre yapınca zaten vücut alışıyor tatlım o yüzden arada sporu değiştirmek daha etkiliAynen ben tek çeşit sporu sevmiyorum sıkılıyorum o yüzden az az olsa farklı şeyler deniyorum :)
tatlım ne oldusen yarin bildirimsiz izne ayrildi dersin madem oyle. Geri donme kurallari da nedir bir zahmet soyler misin. döndüğümde sıkıntı olmasin...
Güzelim burda herkes birbirine destek olmak motivasyonunu yüksek tutmak için bulunuyorSadece yazis seklini begenmedim. Kizlarin beyanimi duymasina gerek yok cunku bir beyan yapmama gerek yoktu. Zaten listedeyim.
Mevzu menu yazmak da degil ayrica. Menu yazarım , sorun yok demistim. Kurallari da okudugum icin bu takimda yarisiyorum zaten.
Benim derdim dakika basi girip de aktif olamayacagim ve menuleri yorumlayamayacagim seklindeydi. Menuleri kaptan yorumlar. Uyeler de gozune carpan kisimlarini soylerler
Esnetme talep etmedim senden. Sadece cok fazla kisi var tektek herkesin yazdigini okumaya vakit ayiramam yazmistim.
sevindim cnm inşallah daha iyi olurO çok şükür çıktı şu an fizik tedaviye devam ediyor inşallah daha iyi olacak
ablacım hoşgeldinSelamlar kızlar
Perşembe ne güzel bir gün :))
aç kalmak çözüm değil tatlım en azından salata yoğurt yiyebilirsin
beynini inemem diye şsrtlandırmasına fıstık
Kaçamak yapmadan doğru beslenmeyle sporla verilemeyecek kilo yok
aynı sporu uzun süre yapınca zaten vücut alışıyor tatlım o yüzden arada sporu değiştirmek daha etkili
tatlım ne oldu
hani bu hafta çok iddalıydın seni tebrik edecektik
Güzelim burda herkes birbirine destek olmak motivasyonunu yüksek tutmak için bulunuyor
Hrrkesinde aynı oranda desteğe ihtiyacı var
Tabiki kimseye her dk burda olun denmiyor
Ama elden geldiğince fırsat bulunduğunda bol paylaşım olsunki kaynaşma tanışma motivasyon daha farklı olur
Bu Sabah ilk günümü tamamladığım için 800 Dr daha az çıktımgüzellik yarınki tartıyla bismillah deriz
kesinlikle tartılman lazım kaç kiloyla başladığını kayıtlar altına almamız lazım
Süper cnm inşallah diğer günlerde böyle tıkır tıkır gidicek kilolarBu Sabah ilk günümü tamamladığım için 800 Dr daha az çıktımEn sevdiğim gün ilk gündür de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?