Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün benim içinde yorucu bir gün

Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice
Su basmasi fena oluyor ya... ama neyse artik bir yandan yaparken bir yandan spor yapmis olursun. Ben 1.5 lt tamamladimm sen ne kadar ictin? Onceki sayfalardaki hitt i eve gidince deneyecegim. Cocuklari odaya kilitlesem bir sey olmaz heralde 15 dk :)

aynı şeyleri konusuyoruz bende bundan fazla birşey söylemedim, seni suçlayıcı birşeyde söylemedim
sen takıma girdiğinde farklıydı durum şimdi farklı kurallar var sadece onayla dedim
neyse tatlım yolun açık olsun inşallah hedefine ulaşırsın biranönce

başınız sağolsun bitanem
napalım cnm sağolsun dinleniriz
bende şimdi fırsat buldum biraz ders çalışıyorum

İyi olur ya bende yeni kitaba başladım bugün

Bu arada ingilizce kursuna yazıldım haftada 4 günde ona gidiyorum oraya gidip gelirken de yürüyorum spor oluyor

Su basmasi fena oluyor ya... ama neyse artik bir yandan yaparken bir yandan spor yapmis olursun. Ben 1.5 lt tamamladimm sen ne kadar ictin? Onceki sayfalardaki hitt i eve gidince deneyecegim. Cocuklari odaya kilitlesem bir sey olmaz heralde 15 dk :)

Ben yapmıyorum onlar uğraşıyor ama beni de etkiliyor şunu getir bunu götür falan

Su malesef henüz 1 litre çünkü içemiyorum lavaboya gidemem diye

Bugün benim içinde yorucu bir gün

Depoyu su basmış onla uğraşyoruz sabahtan beri
Arkadaşımın annesi vefat etti o da yakın olduğum biri
Bir yandan iş bir yandan tlflar kafa gitti bende iyice
kolay gelsin canım Arkadaşınında annesini Allah rahmet eylesin

İyi olur ya bende yeni kitaba başladım bugün

Bu arada ingilizce kursuna yazıldım haftada 4 günde ona gidiyorum oraya gidip gelirken de yürüyorum spor oluyor
zerom hayat sana güzel valla çıkar bekarlığın tadını:)

zehram kimseye bakma hayatını yaşa tatlım evlenincede çok bişey değişmiyo o konusanlar gene konusuyor

Yani ben takmıyorum da takan kişiler hayatımı kısıtlamaya çalışıyor bazen sinir oluyorum ama yine de bildiğimi okuyorum

Selamlar kızlar
Perşembe ne güzel bir gün :))

Gunaydin kizlar. 65 ciktim bugun tartida. Moralim cok bozuk.. Taa ptesi gunu bir tane sadece 1 tane tatli yemistim servistekiler tuttu diye aksam yemek yemesem mi acaba.. ne dersiniz
aç kalmak çözüm değil tatlım en azından salata yoğurt yiyebilirsin

Asla oyle yapmiyorum. Ben 6li kilolara bir turli ineemem. 70ten asagi dusmem dukanda tam 20gunumu almisti. Takilma kilom bu benim. Birakmiyorum asla azimliyim merak etme. 69.9u gorsem bayram edicem
beynini inemem diye şsrtlandırmasına fıstık
Kaçamak yapmadan doğru beslenmeyle sporla verilemeyecek kilo yok

Aynen ben tek çeşit sporu sevmiyorum sıkılıyorum o yüzden az az olsa farklı şeyler deniyorum :)
aynı sporu uzun süre yapınca zaten vücut alışıyor tatlım o yüzden arada sporu değiştirmek daha etkili

sen yarin bildirimsiz izne ayrildi dersin madem oyle. Geri donme kurallari da nedir bir zahmet soyler misin. döndüğümde sıkıntı olmasin...
tatlım ne oldu
hani bu hafta çok iddalıydın seni tebrik edecektik

Güzelim burda herkes birbirine destek olmak motivasyonunu yüksek tutmak için bulunuyor
Hrrkesinde aynı oranda desteğe ihtiyacı var
Tabiki kimseye her dk burda olun denmiyor
Ama elden geldiğince fırsat bulunduğunda bol paylaşım olsunki kaynaşma tanışma motivasyon daha farklı olur

ablacım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…