Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende aynı şeyi düşündüm mesajı okurken :))
Ayy bu kızın havasından bıktık
ablam beni sizi şımartınız ben çok mütevaziydim aslında:)

Dileğim şöyle azimlisin böyle hırslı sın anam pekte güzelmişsin diye diye bu hale geldim

Sabah 8
Beyaz Peynirli-Domatesli Kepek Ekmeğine Tost

10:50
10 tane badem

13:00
1 porsiyon Garnitürlü Tavuk Göğsü

17:00
1 tabak Patatesli Kapuska

19:00
Birkaç kaşık mercimek çorbası
bitanem spor su ne durumda
Kapuska da patates olmasaymış keşke diyet sürecinde yememeye çalışıyorum

Sabah 8
Beyaz Peynirli-Domatesli Kepek Ekmeğine Tost

10:50
10 tane badem

13:00
1 porsiyon Garnitürlü Tavuk Göğsü

17:00
1 tabak Patatesli Kapuska

19:00
Birkaç kaşık mercimek çorbası
İlkgün için gayet güzel zamanla daha iyi olcak cnm
Su ne kadar içtin bakalım
Öğünlerini biraz daha zenginleştirebilirsin salata ve yoğurtla
Patates bezelye pişmiş havuçta tercih etmezsen süper olur

Ben chentiq in gitmesini istemiyorum. Elinden geldigince caba gosteriyor sonucta. Kimseyi dislamak degil bizim isimiz. Burda kalmalisin
Canim kimsenin disladigi yok. kimse kafasina gire takilamaz ,kurallar esnemez diye yazdiklari normal olabilir belki ama olusturulan algi hosuma gitmedi.

Ozelde biraz konustuk ben durumu anlattim. Devam ederim dedim. Sonrada buraya gidecen mi kalacan mi diye tekrar yazilinca olmadi.. beni az cok tanidiniz artik. Keske ozelden degil de buradan anlatsaydim meramimi...

Bencede kalmalı:)çok renkli biri
ayy kiyamam canim ya.. ben seni etiketlerim hep. Kk dan ayrilmiyorum sonucta.. 7/24 olmasa da buralardayim

ablam beni sizi şımartınız ben çok mütevaziydim aslında:)

Dileğim şöyle azimlisin böyle hırslı sın anam pekte güzelmişsin diye diye bu hale geldim

Vee menüm gelsin

Kahvaltı 8:45
2 haşlanmış yumurta

Ara
Elma aromalı yeşilçay

Öğle 12:00
Yarım tabak kurufasulye
1 kase cacık

Ara 16:30
1 tane activia

Akşam 18:00
1 tabak ıspanak kavurma
1 kase yoğurt
Yarım turp

2 lit su
Yarım saat yuruyus

Sevgli diyettaşlarim gününm diyetisyenimin verdiği listeye göre uyguladim az buçuk sporda yapmaya çalistim Gün içerisinde memnun kaldğınız yağ yakici ne tür çaylar içeblrm yesil çay hariçç

Sevgli diyettaşlarim gününm diyetisyenimin verdiği listeye göre uyguladim az buçuk sporda yapmaya çalistim Gün içerisinde memnun kaldğınız yağ yakici ne tür çaylar içeblrm yesil çay hariçç
Canım yediklerini bizlede paylaşırsan seviniriz hem bizde yararlanırız

Ben hibüsküse bayılıyorum yada biberiyede olabilir

Diyet listem bu sekilde ; Kahvaltida peynir zeytin 1 yumurta yesillik 1 dilim ekmek Öğlen 6 kasik sebze yemeği bi kase yoğurt Aksamda 2 parça izgara et ve salata Bazen öğlen ve aksam menuleri değiseblyr tek sikintim uzun süre aç kalamyrm sürekli atistrmak istyrm zorlanyrm maleseff

Başka ara öğün yokmu öğle aksam arasında
Eğer zorlanıyorsan söyle diyetisyenine ara öğün ekler mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…