Senin ben havanı yerimmm yaaacanım hoşgeldin takımımızı renklendirelim dedik birazseninle tanışmadık galiba ben dilek çiçeği burnunda çıtır mezun da diyebilirsin:)
Bende aynı şeyi düşündüm mesajı okurken :))Senin ben havanı yerimmm yaaa
Bencede kalmalı:)çok renkli biriBenchentiq in gitmesini istemiyorum. Elinden geldigince caba gosteriyor sonucta. Kimseyi dislamak degil bizim isimiz. Burda kalmalisin
ablam beni sizi şımartınız ben çok mütevaziydim aslında:)Bende aynı şeyi düşündüm mesajı okurken :))
Ayy bu kızın havasından bıktık
bitanem spor su ne durumdaSabah 8
Beyaz Peynirli-Domatesli Kepek Ekmeğine Tost
10:50
10 tane badem
13:00
1 porsiyon Garnitürlü Tavuk Göğsü
17:00
1 tabak Patatesli Kapuska
19:00
Birkaç kaşık mercimek çorbası
Tatlım kimseyi dışlamadıkki tam tersi amaç birleşmek, ben zaten hersey yolunda olan bi takimdan bu amaçla geldim, bende istemem kimse ayrılsın ama kendi tercihiBenchentiq in gitmesini istemiyorum. Elinden geldigince caba gosteriyor sonucta. Kimseyi dislamak degil bizim isimiz. Burda kalmalisin
Kalmak isterse kimseye git veya kal demem cnm dediğim gibi kendi tercihi, isterse kalırBencede kalmalı:)çok renkli biri
İlkgün için gayet güzel zamanla daha iyi olcak cnmSabah 8
Beyaz Peynirli-Domatesli Kepek Ekmeğine Tost
10:50
10 tane badem
13:00
1 porsiyon Garnitürlü Tavuk Göğsü
17:00
1 tabak Patatesli Kapuska
19:00
Birkaç kaşık mercimek çorbası
Seviyorum kızzablam beni sizi şımartınız ben çok mütevaziydim aslında:)
Dileğim şöyle azimlisin böyle hırslı sın anam pekte güzelmişsin diye diye bu hale geldim
Canim kimsenin disladigi yok. kimse kafasina gire takilamaz ,kurallar esnemez diye yazdiklari normal olabilir belki ama olusturulan algi hosuma gitmedi.Benchentiq in gitmesini istemiyorum. Elinden geldigince caba gosteriyor sonucta. Kimseyi dislamak degil bizim isimiz. Burda kalmalisin
ayy kiyamam canim ya.. ben seni etiketlerim hep. Kk dan ayrilmiyorum sonucta.. 7/24 olmasa da buralardayimBencede kalmalı:)çok renkli biri
ablam beni sizi şımartınız ben çok mütevaziydim aslında:)
Dileğim şöyle azimlisin böyle hırslı sın anam pekte güzelmişsin diye diye bu hale geldim
Hos buldumHoşgeldin cnm aramıza
Nasılsın cnm alışabildin miHos buldum
Tsk ederim iyim evet bugun daha iyi bulabilyrm istedğimi en azindan dünkü gibi ortalığı birbirine katmadimNasılsın cnm alışabildin mi
Takıma
Menünü bekliyorum bugun
Canım yediklerini bizlede paylaşırsan seviniriz hem bizde yararlanırızSevgli diyettaşlarim gününm diyetisyenimin verdiği listeye göre uyguladim az buçuk sporda yapmaya çalistim Gün içerisinde memnun kaldğınız yağ yakici ne tür çaylar içeblrm yesil çay hariçç
Başka ara öğün yokmu öğle aksam arasındaDiyet listem bu sekilde ; Kahvaltida peynir zeytin 1 yumurta yesillik 1 dilim ekmek Öğlen 6 kasik sebze yemeği bi kase yoğurt Aksamda 2 parça izgara et ve salata Bazen öğlen ve aksam menuleri değiseblyr tek sikintim uzun süre aç kalamyrm sürekli atistrmak istyrm zorlanyrm maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?