Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Frangipani..Aramıza hoşgeldin.. Bu hafta seninle eşleşmişim :) Bu hafta sen bana bende sana nazar boncuğu vericem.. Puanlama şöyle:

Ana Öğünler 1 Nazar boncuğu
Ara Öğünler 1 Nazar Boncuğu
kaçamak yapmamak bir nazar boncuğu
Spor 1 nazar boncuğu
2 Litre Su 1 nazar boncuğu

toplama beş puan verebiliriz gün içinde yediklerimize..

Ama sen henüz bugün paylaşmamışsın bekliyorum bugün yediklerini :)

Benim Yediklerim:

Sabah: 1 kücük ekmek
Ara yok
Öğlen: az yağda pişirilmiş tuzsuz sebzeli makarna yarım tabak
Ara: kuruyemiş
Akşam: Balık file yanında salata
spor yapmadım..
2 litre su içtim :)

Bu arada kızlar ben bu spor işini nasıl halledeyim.. Nintendo wii spor var bende herşeyini almışım ama işten gelince çok üşeniyorum kolay olmasına rağmen

Canım spor su ve kaçamak için ama beğenmedim sen de biliyorsun düzensiz ben 7 ayda verdim bu kiloları hiç kolay olmadı

Sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost domates salatalık zeytin bal yeşil çay dünkü kahvaltımın aynısı
öğle
1 pohaça 1 dilim patatesli börek 2 tane elmalı kurabiye bir arkadaşıma davetliydim o da böyle hamurişi yapmış mecbur kaldım yedim
akşam
1 kase dün yaptığım buğdaylı nohutlu yoğurt çorbasından
ara
1 elmalı kurabiye biraz da badem

2 lt su
20 dkcık pilates
tgull sen de benim menüyü beğenmeyeceksin biliyorum ancak bugün de böyle geçti bu sabah tartıda 55li sayılar gördüm çok sevindim

hatice
pzt salı çarşperşcuma
tgull
pzt salı çarşperşcuma

seebu
perşcumacumrt

Son düzenleme:
hatice
pzt salı çarşperşcuma
tgull
pzt salı çarşperşcuma

seebu
perşcumacumrt

canım benim neden uğraştın ben yapıcaktım
çok sağol ellerine saglık bende kalan kızlrndakine bakyım bir de haticecim bende memnun değilim inan ama söz verdim oturtucam şu okula gitmek ve sınavlar olmasa daha düzenli olucak bir de ben tek yaşıyorum öglen akşam farklı yemek yapamyrm bir çeşit yemek yapıyorum öglen akşam öyle geçiriyorum ögrencilik hali hee yapan vardır eminim ama ben yapamıyorum benim derslrm fazla agır okulmda öyle o yüzden çok zor oluyor :26:

ahh S_Acım haklısın insan üşeniyor hali kalmıyor ama işte el de mahkum mecbur kalınca yapmak zorunda kalıyoruz olmadı tv izlerken yap hem dizi izlemiş olursun hemde spor yaparsın ben bazen film izlerken mekik çekiyorumm

Samanyolu uyarı cezası aldın canım u hafta haftaya da kilo vermezsen cezalardan ceza beğen artık hergün pilates yaptırırım ona göre

Haklısın canım valla bende kendime kızıyorum,yarın kesinlikle diyetimi uygulayacağım,listemi dolaba astım.Bu ara çok misafirim oldu ve benim de günlerim üst üste geldi,sonuç ortada,bir de regl oldum üstüne...Yarın başlıyorum merak etme,cumaya kadar biraz verebilirim diye umut ediyorum...E bu hafta da eşim sensin veririm veririm:18::18::18:

Bana bugün menümü hiiiiç sormayın ve de hatırlatmayın mümkünse şu kadar söyliyeyim hepinizin yerine yedimYaptığım tek iyi şey 1 saat yürüyüş ve 2 litre su oldu.Kendime ancak 2 verebilirim
Ama yarın söz diyetimi kaçamaksız yapıcam...:80:

ayyy ne güzeell keşke bende yapsam ama yok beni, bırak anca koltuğa yığılınca kalkamıyorum

kolaylık olsun dedim sana canım doğru söylüyorsun insan yalnız kalınca kendini önemsemiyor pek yine yemek yapabildiğine şükretmek lazım bişey soracağım ailenin yanına gidince internete girebilecek misin

frangipani haftasonu girmeyecek misin nerdesin canım

samanyolu bu hafta birbirimizi cesaretlendirelim kilo verelim ne dersin nasıl bir diyet yapacaksın ben genelde sabahları tost yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlenleri de çorba mı yesem sadece diyet listesi yapmak çok zor ya ne yiyeceğimi önceden kestiremiyorum

tgull nerelerdesin canım cumartesi menünü göreyim

Son düzenleme:

merhaba hatice rahatsızdım cumartesi allak bulaktım,
sabah büyük bir istekle kalktım saat 10:30 gibi çok işim vardı halletmem gereken 1küçük dilim kepek ekmek ve 1çay kaşığı pekmez yedim bitki çayı içtim
sonracıım ev işlerine giriştim derken baktım saat 12yi geçmiş ve açlıktan eller titriyor biraz acele ettim başım falan döndü tost yaptım kepek ekmekle bitki çayıya onu yedim. baş ağrısıyla yatağa attım kendimi saat 18.oogibi kalktım komşu geldi elleri dolu dolu bamya, çok az kısır ve lahana yoğurtlaması yedim. suyu da fazla fazla içtim....spor yok ama.
bu arada haftasonları giremeyenler çoğunlukta sanırım biliyorsun eşim varken bende giremiyordum. hafta sonu girebilenler menüsünü paylaşsın yine ama boncuklamayı hafta içi yapalım ne dersin tabi kızların da fikrini alalım ne diyorlar bakalım

samanyolu pazar 4 pazartesi 3 cumartesi 2 nazar
S_A pazartesi 4 salı 4 çarşmaba 2 perşembe 3 nazar
tgull pazartesi 4 salı 2 çarşamba 4 perşembe 4 cuma 4
hatice_84 pazartesi 2 salı 3 çarşmba 4 perşembe 2 cuma 4
seebu perşmbe 5 cuma 4 cumartesi 3

sema bildirim yapmadıgı için nazar boncugu verilmemiştir
deryuska üyelik iptali oldugu için sebuuyu değerlendirememiştir sagolsun hatice değerlendirdi değerlendirebildiği kadarını
frangipani yei üye fakat paylaşım yapmamakta
bu değerlendirmeye göre bu haftanın en iyi değerlendiren çifti TGULL VE HATİCE_84 DÜR
BU HAFTANIN BİRİNCİSİDE 18 İLE TGULL DÜR
KUTLUYORUM CANIM
BU HAFTA ARKADAŞLAR EŞLEŞLENDİRMELER DEĞİŞMİŞTİR HERKES EŞİNE SAHİP ÇIKASIN
BOLŞANS
DİPNOT UMARIM TABLO OLMUŞTUR HEHEHE

kolaylık olsun dedim sana canım doğru söylüyorsun insan yalnız kalınca kendini önemsemiyor pek yine yemek yapabildiğine şükretmek lazım bişey soracağım ailenin yanına gidince internete girebilecek misin

bunu görememişim canım elbette giricem hatta daha sık girerim ailemin yanındaykende yemeklerim uyuyup kalkmam sporum çok düzenli oluyor sabahları babam spor yapmaya çıkıyor beraber spor yapıyorz öglen kardeşimle bisiklet biniyoruz akşamda annemle yürüyorz
o yüzden ailemin yanına gitmek bana çok iyi gelicek kendimi düzene sokucam 20 gün az bir süre değil 4 kilo vermeyi hedefliyorum o sürede olur inşallah zaten buraya gelincede spora yazılmıştım ona başlıycam sınavlarım yüzünden şimdi başlamadım
bir de ben otçulum et pek yemem hatta aklıma gelmez o yüzden bizimkiler bana özel hep sebze ot agırlıklı alışveriş yapıyorlar annecim misler gibi bana salatalar sebze yemekleri yapar
ayy özledim

Son düzenleme:

55li sayılar mı mükemmel valla... çok azimlisin imreniyorum valla sana. haziran ayı gibi gelmiştin 65kiloyla ben o zaman bayağı yanaşmıştım hedefime 62lrdeydim . tabi sen azmettin bırakmadın 55leri gördün ben vereceğime aldım ve hala 65lerde debelenip duruyorum. senin gibi devam etseydim düzenlice şimdi çoktaan mezundum oof of...
çok yememişsin ama iyide bir menü değil tabiki öğlen hamur işi olmuş ama olsun ara da bir olur hem hafta sonu...sadece kaçamak boncuğu kırıyorum gerisi var zaten helali hoş olsun...

tamam canım beraber yapalım o zaman sen hangi gün düşünüyorsn? ona göre iki gün beraber yapalım destek veririz birbirimize

yok arkadaşım yanlış anladın ben sana başarılar diledim bu diyetinde bu hafta için. bende yapardım ama sindirim problemim var şimdi tedavi görüyorum bol su ve hep suyu şeyler tüketmem lazım ben yapamam.

eline sağlık çok güzel olmuş tablo.bu arada birinci olduğum içinde mutlu değilim aksine utanıyorum çünkü verdiğim sadece 300gram neyse inşallah daha iyisine...bu boncuklama işide mükemmel oldu...

Seebu canım tablo güzel olmuş da kızların bazı günleri eksik samanyolu ve S.Anın deryuskanın yorumladığı günler de vardı neyse bakalım bu ilk tablo olur o kadar haftaya daha güzelleşir biraz kilo ver ailenin yanına gidene kadar görünce şaşırsınlar seni

tgullcüm ben de bu ara zorlanıyorum kilo vermekte sanki o kilolar çabuk gitti ama bu yerleşmiş bir kilo depolanmış köşelere çıkmıyor yağlar spor işini hafife almayalım hiç değilse biraz karın egz falan yapalım verirsin sen de bu hafta iyiydi böyle devam et pes etmek yok 4 boncuk fazla olmuş bana teşekkür

canım samanyolu ve a.s bu kadar yorumlamışlar ben tek tek hepsine baktım
deryuska yorumladıgı yerler pazardan sonra yok canım o yüzden dahil değil

eline sağlık çok güzel olmuş tablo.bu arada birinci olduğum içinde mutlu değilim aksine utanıyorum çünkü verdiğim sadece 300gram neyse inşallah daha iyisine...bu boncuklama işide mükemmel oldu...
canım bence senin şuanki probleminden dolayı bence kilo veremiyor olabilirsin bazen durmalar olabilir mesela benim kilo vermem biraz daha kolay ama bazen duruyor 100 gr bile gitmiyor o yüzden bu işler biraz sabır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…