selam kızlr
bugün sınavım vardı yine saçma bir düzenim oldu sabah erken kahvaltımı ettim ama tam ögle yemeği sırasında okula gittim 18.00da ancak geldim o yüzden kızmakta haklısın baştan söyliyim
sabah; 2 kepekli tost
bir adet domates
ara; salatalık
öğlen yok
ara yok
akşam ; çok yorgun ve aç oldugum için makarna yaptım acele
bir tabak makarna sosisli ve yogurtlu
2 ltre su içtim yarım saat yürüdüm
gün içinde almam gereken kaloriyi makarna yogurt ve sosisle aldım sanırım ama dengesiz oldu yarın sınavıım yok öğün atlamam bu arada bugünde değerlendirmenizi yapın çizelgeyi hazırlıyım ben gece
kızlar yarın için zeytinyağlı lahana dolması yada bol yeşillikli patates salatası hangisini yapıyım ?
hatice
pztsalı çarş perş cuma
tgull
pztsalı çarş perş cuma
seebu
perşcuma cumrt
Frangipani..Aramıza hoşgeldin.. Bu hafta seninle eşleşmişim :) Bu hafta sen bana bende sana nazar boncuğu vericem.. Puanlama şöyle:
Ana Öğünler 1 Nazar boncuğu
Ara Öğünler 1 Nazar Boncuğu
kaçamak yapmamak bir nazar boncuğu
Spor 1 nazar boncuğu
2 Litre Su 1 nazar boncuğu
toplama beş puan verebiliriz gün içinde yediklerimize..
Ama sen henüz bugün paylaşmamışsın bekliyorum bugün yediklerini :)
Benim Yediklerim:
Sabah: 1 kücük ekmek
Ara yok
Öğlen: az yağda pişirilmiş tuzsuz sebzeli makarna yarım tabak
Ara: kuruyemiş
Akşam: Balık file yanında salata
spor yapmadım..
2 litre su içtim :)
Bu arada kızlar ben bu spor işini nasıl halledeyim.. Nintendo wii spor var bende herşeyini almışım ama işten gelince çok üşeniyorum kolay olmasına rağmen
Samanyolu uyarı cezası aldın canım u hafta haftaya da kilo vermezsen cezalardan ceza beğen artık hergün pilates yaptırırım ona göre
ahh S_Acım haklısın insan üşeniyor hali kalmıyor ama işte el de mahkum mecbur kalınca yapmak zorunda kalıyoruz olmadı tv izlerken yap hem dizi izlemiş olursun hemde spor yaparsın ben bazen film izlerken mekik çekiyorumm
canım benim neden uğraştın ben yapıcaktım
çok sağol ellerine saglık bende kalan kızlrndakine bakyım bir de haticecim bende memnun değilim inan ama söz verdim oturtucam şu okula gitmek ve sınavlar olmasa daha düzenli olucak bir de ben tek yaşıyorum öglen akşam farklı yemek yapamyrm bir çeşit yemek yapıyorum öglen akşam öyle geçiriyorum ögrencilik hali hee yapan vardır eminim ama ben yapamıyorum benim derslrm fazla agır okulmda öyle o yüzden çok zor oluyor :26:
frangipani haftasonu girmeyecek misin nerdesin canım
samanyolu bu hafta birbirimizi cesaretlendirelim kilo verelim ne dersin nasıl bir diyet yapacaksın ben genelde sabahları tost yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlenleri de çorba mı yesem sadece diyet listesi yapmak çok zor ya ne yiyeceğimi önceden kestiremiyorum
tgull nerelerdesin canım cumartesi menünü göreyim
kolaylık olsun dedim sana canım doğru söylüyorsun insan yalnız kalınca kendini önemsemiyor pek yine yemek yapabildiğine şükretmek lazım bişey soracağım ailenin yanına gidince internete girebilecek misin
Sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost domates salatalık zeytin bal yeşil çay dünkü kahvaltımın aynısı
öğle
1 pohaça 1 dilim patatesli börek 2 tane elmalı kurabiye bir arkadaşıma davetliydim o da böyle hamurişi yapmış mecbur kaldım yedim
akşam
1 kase dün yaptığım buğdaylı nohutlu yoğurt çorbasından
ara
1 elmalı kurabiye biraz da badem
2 lt su
20 dkcık pilates
tgull sen de benim menüyü beğenmeyeceksin biliyorum ancak bugün de böyle geçti bu sabah tartıda 55li sayılar gördüm çok sevindim
tamam canım beraber yapalım o zaman sen hangi gün düşünüyorsn? ona göre iki gün beraber yapalım destek veririz birbirimize
samanyolu pazar 4
pazartesi 3 cumartesi 2 nazar
S_A pazartesi 4salı 4 çarşmaba 2 perşembe 3 nazar
tgull pazartesi 4salı 2 çarşamba 4 perşembe 4 cuma 4
hatice_84 pazartesi 2salı 3 çarşmba 4 perşembe 2 cuma 4
seebu perşmbe 5cuma 4 cumartesi 3
sema bildirim yapmadıgı için nazar boncugu verilmemiştir
deryuska üyelik iptali oldugu için sebuuyu değerlendirememiştir sagolsun hatice değerlendirdi değerlendirebildiği kadarını
frangipani yei üye fakat paylaşım yapmamakta
bu değerlendirmeye göre bu haftanın en iyi değerlendiren çifti TGULL VE HATİCE_84 DÜR
BU HAFTANIN BİRİNCİSİDE 18İLE TGULL DÜR
KUTLUYORUM CANIM
BU HAFTA ARKADAŞLAR EŞLEŞLENDİRMELER DEĞİŞMİŞTİR HERKES EŞİNE SAHİP ÇIKASIN
BOLŞANS
DİPNOT UMARIM TABLO OLMUŞTUR HEHEHE
Seebu canım tablo güzel olmuş da kızların bazı günleri eksik samanyolu ve S.Anın deryuskanın yorumladığı günler de vardı neyse bakalım bu ilk tablo olur o kadar haftaya daha güzelleşir biraz kilo ver ailenin yanına gidene kadar görünce şaşırsınlar seni
tgullcüm ben de bu ara zorlanıyorum kilo vermekte sanki o kilolar çabuk gitti ama bu yerleşmiş bir kilo depolanmış köşelere çıkmıyor yağlar spor işini hafife almayalım hiç değilse biraz karın egz falan yapalım verirsin sen de bu hafta iyiydi böyle devam et pes etmek yok 4 boncuk fazla olmuş bana teşekkür
canım bence senin şuanki probleminden dolayı bence kilo veremiyor olabilirsin bazen durmalar olabilir mesela benim kilo vermem biraz daha kolay ama bazen duruyor 100 gr bile gitmiyor o yüzden bu işler biraz sabır tatlımeline sağlık çok güzel olmuş tablo.bu arada birinci olduğum içinde mutlu değilim aksine utanıyorum çünkü verdiğim sadece 300gramneyse inşallah daha iyisine...bu boncuklama işide mükemmel oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?