hımm şeyy kemm kümmm:))Fitt_anne sevgili yardımcımcım senide spordan sorumlu devlet bakanı ilan ediyorum
9. Takımdaki gibi puanlama yapsak sporlara ve her hafta spor birincisinide seçsek ve bu görevi sen alsan bebişim nasıl olur
2 ay sıksak boğazımızı vücudumuzun neler yapabildiğini görücez aslında
zerooo kızııımm etme eyleme benı tanımıyomuş gibi konuşmaa ezerim seniHiç sanmıyorum canımcımm
bende 1 ay sıksam 62 olurumKesinlikle ben kendimi 1 ay sıksam eski kiloma dönerim biliyorum :)
Canımsın biliyorum
Yok bebiş ya nerde yarında ev sil süpür geçer ama pazar yatıcam butun günher böyle dediğimde misafir geldi aman Allah korusun
Aynen cnmhımm şeyy kemm kümmm:))
şaka şaka yaparım tamamdır kaptanım
bugunden başlıyoruz ozaman
kanka asıl maraton bugun itibariyle başlıyoray evet diloşuuuum :)
yani 3 gündür dikkat ediyorum regl dönemim yine de 74,1 fena değil yani
spor konuşuyor geneO zaman ben başlayım.bugun benim ödül günüm o yüzden cıslar var
Sabah 9.30
3 galeta,beyaz peynir,3 zeytin,yarım domates, iki çatal sucuklu yumurta
Ögleden sonra 16.00
Tantuni,ayran
Spor;1 saat yürüyüş,100 mekik
Su;şimdilik 2 lt
zerooo kızııımm etme eyleme benı tanımıyomuş gibi konuşmaa ezerim seniakşamda bi leslie patlatıyım en iyisi
bende 1 ay sıksam 62 olurum
kız sıksakmıkı ne diyon yapabilirmiyizki
canım çok memnun oldum güzele dayanamam sana şimdididen ısındım oyüzdenGünaydın kızlar hemencik tanışalım ben ceylan izmir liyim burdur gelinim. Guzelligimden bahsetmeme gerek yok sanırım izmir liyim deyince anlaşılıyordur83 kilo bi siskoyum hala bu takımın en kilolu üyesiyim 160 boyunda hedef kilom 55 belki 50 yaparım bu psikolojime bağlı :) ayrıca bu haftaki kilom 83
spor rakibemi seçtim yedim seni çıtır çıtır zeroHadi bakalım hodri meydan diyelim
Spor dakikasına göre puanlıyalım
0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan
bendede bu konu komşu gezmesı varken bende güvenmiyorum:)bir ay sıkmam ama bır hafta sıkarım söz:)Kendime çok güvenmiyorum eskisi gibi
kanka asıl maraton bugun itibariyle başlıyorbir tutum azim bir tutam hırs bir tutam irade ile sabrı karıştırıyoruz bukadar 2 ay sonra cilop gibi bir vucuda sahip oluyoruz afiyet olsun
başlama sürenden tut işte dk elinemi yapışacak:)Ama ben genelde sayı ile yapıyorum dk tutmuyorum o nasıl olacak
spor rakibemi seçtim yedim seni çıtır çıtır zero
kız biz üç ay anlaştık eğer 2 ayda 10 kilo verirsem trabzon hasırı alır bana
almazsa dırdırla bende onu eritirim 15 kilo
o dedi zayıfla diye bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?