Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..

Gelelim bugunku menume...

Sabah bir dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta domates sekersiz cay

Oglen; hepsi kucuk bir tabakta olmak üzere ispanak kavurma Brüksel lahanasi yogurt

Aksam; bir tabak haslanmis brokoli

Ben her gun 1,5 2 litre su iciyorum. Ve gunde en az iki fincan sade turk kahvesi de iciyorum.

Bilgilerinize efendim:)

Maşallah canım sebze günü olmuş süper bence ben beğendim, afiyet olsun

Canım biraz kendinden bahsedermisin

Ben gülşah
Takım kaptanıyım
29,5 yaşındayım
İstanbulda yaşıyorum evliyim
Kilo secerem ismimin altında yazıyor

Bide hedef kilonu yazarsan not alayım
Aaa ben o kismi kacirmisim kaptan sen mi oldunn:) @Zerosima birakti mi. Ben de diyorum neden takim kaptani gibi davraniyor

Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Aminn canım, 65 benim için mucize gibiydi her tartıya çıktığımda şaşırıyorudum tartı resmimi çekip çerçeveliticem demiştim hatta:) helede mezun olacağım hafta ne hırslanmıştım 2gün pro yapmış gece açlıktan uyuyamamıştım cuma günü tartıda 64 görünce mutluluktan ağlamıştım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti ne emek harcamışım o kiloyu görene kadar ve mutlu son:)
ha birde 65 13 yıl sonra görünce şükür namazı kıldıydım
çok istediğim çok istediğim için elimden geleni yaptım vücudumda karşılığını verdi elhamdülillah

menum
Sabah 11 bir dilim ekmek
Biraz peynir
5 zeytin

4gibi 1kahve 3hurma

7:30 1tabak ıspanak kavurma, 1kase yoğurtlu patlıcan közlenmiş

2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay, 40dakika yürüyüş 45 dk leslie Zerosima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…