- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Kaynini bana ayarliyodunzero kaynıma alıyım mı seni bak benden iyi elti olur:)
Aminnnn aminnn:)Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Amin canım benimAllahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Canım biraz kendinden bahsedermisinSabah 73.1 idim haftaya insallah 72
Maşallah canım sebze günü olmuş süper bence ben beğendim, afiyet olsunGelelim bugunku menume...
Sabah bir dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta domates sekersiz cay
Oglen; hepsi kucuk bir tabakta olmak üzere ispanak kavurma Brüksel lahanasi yogurt
Aksam; bir tabak haslanmis brokoli
Ben her gun 1,5 2 litre su iciyorum. Ve gunde en az iki fincan sade turk kahvesi de iciyorum.
Bilgilerinize efendim:)
Aaa ben o kismi kacirmisim kaptan sen mi oldunn:) @Zerosima birakti mi. Ben de diyorum neden takim kaptani gibi davraniyorCanım biraz kendinden bahsedermisin
Ben gülşah
Takım kaptanıyım
29,5 yaşındayım
İstanbulda yaşıyorum evliyim
Kilo secerem ismimin altında yazıyor
Bide hedef kilonu yazarsan not alayım
Aminn canım, 65 benim için mucize gibiydi her tartıya çıktığımda şaşırıyorudum tartı resmimi çekip çerçeveliticem demiştim hatta:) helede mezun olacağım hafta ne hırslanmıştım 2gün pro yapmış gece açlıktan uyuyamamıştım cuma günü tartıda 64 görünce mutluluktan ağlamıştım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti ne emek harcamışım o kiloyu görene kadar ve mutlu son:)Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Ne güzel bi isim canım memnun oldumTemmuz ismini kullanıyorum ama kimlikte sevmediğim bir isim yazıyor .19 yasindayim .Istanbulda universite okuyorum kilom 73.1 Hedef 58 .
Sendw hoşgeldin cnmMerhaba 1 70 boy 78 kiloyum hedefim 65 olmak
Allah iyliğini versin güldürdün benideAaa ben o kismi kacirmisim kaptan sen mi oldunn:)Zerosima birakti mi. Ben de diyorum neden takim kaptani gibi davraniyor
Aman canım hedef yüksek malumYarin yine sehir disindayim... ama diyete devaam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?