bendede bu konu komşu gezmesı varken bende güvenmiyorum:)bir ay sıkmam ama bır hafta sıkarım söz:)
biz seni iki ayda eritırız ondan sonra ne aldırırsın karışmam bence ozaman kilonca altın taksın fıstık gıbı kız verıcez bızede taksın hatta
başlama sürenden tut işte dk elinemi yapışacak:)
biz seni iki ayda eritırız ondan sonra ne aldırırsın karışmam bence ozaman kilonca altın taksın fıstık gıbı kız verıcez bızede taksın hatta
Kız seni düğüne çağırıcam allah nasip eder de olursa.
Gelir gibi bi tipin var
gelirim gelmemmi gezme olsun baga yeterki:)Kız seni düğüne çağırıcam allah nasip eder de olursa.
Gelir gibi bi tipin var
zero kaynıma alıyım mı seni bak benden iyi elti olur:)Gelir tabi benim düğüne bile gelecek sözü var
zero kaynıma alıyım mı seni bak benden iyi elti olur:)
bu hafta yıkıyoruz ortalığı panpa ozaman görsün diyet gurupları kilo nasıl verilir mişBak 1 haftaya bende söz veririm
bu hafta yıkıyoruz ortalığı panpa ozaman görsün diyet gurupları kilo nasıl verilir miş
kız sana benim gibi elti vaadetiyorum daha ne istiyorsun çok vurarsın başını duvarlara karışmam ozaman :)Yook istemem kaynını
hoşgeldin bacım ben dilekHerkese merhaba .Ben yeni geldim
Hoşgeldin tatlımmmHerkese merhaba .Ben yeni geldim
Tabii canım hakkını vermek gerekiyorcanım çok memnun oldum güzele dayanamam sana şimdididen ısındım oyüzdenkilona bayıldım verdimmi şöyle 20 30 verecenki verdiğine deysin demi
başlama sürenden tut işte dk elinemi yapışacak:)
Bildiginnnnn mahallenin ablasigelirim gelmemmi gezme olsun baga yeterki:)
hem hava atarım gelini ben zayıflatım ne emek verdim diye:) l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?