canım samanyolu ve a.s bu kadar yorumlamışlar ben tek tek hepsine baktım
deryuska yorumladıgı yerler pazardan sonra yok canım o yüzden dahil değil
frangipani haftasonu girmeyecek misin nerdesin canım
samanyolu bu hafta birbirimizi cesaretlendirelim kilo verelim ne dersin nasıl bir diyet yapacaksın ben genelde sabahları tost yapıyorum kepek ekmeğiyle öğlenleri de çorba mı yesem sadece diyet listesi yapmak çok zor ya ne yiyeceğimi önceden kestiremiyorum
tgull nerelerdesin canım cumartesi menünü göreyim
Evet ya bu hafta benim de hedefim kilo vermek,2 yıl önce diyetisyene gitmiştim şimdi o listeyi terar uyguluyorum,Bak bu günkü menümü yazayım belki bir fikir vermiş olurum sana
SABAH 1 dilim tahıl veya çavdar ekmeği,peynir,yeşillik,az yağlı süt
ARA 1 porsiyon meyve
ÖĞLEN Fasulye pilaki (6 kaşık),salata ve 1 ince dilim ekmek
ARA 1 avuç leblebi,yeşil çay
AKŞAM Kereviz yemeği (8 kaşık),yoğurt ,1 ince dilim ekmek
GECE 1 porsiyon meyve
günde 2 lt su içilmesi gerek.Ben içtim 45 dk da yürüdüm.
Bu şekilde bir öğün sebze ise diğer öğün baklagil ,et ,balık ,tavuk türü oluyor.Aslında çok sağlıklı beslenme..yürüyüş yaparak ayda 3 kilo vermiştim..ahhh ahhhh neden geri aldın dersen oburluğumdan...
Öğlen tek çorba ekmek az olur canım ya, 1 kase çorba=1 dilim ekmek Diyetisyen çorba içeceksen o öğün ekmeği yemeyeceksin demişti....hatta ben bir ara sadece sabah ekmek tüketmiştim o ara kilo vermem durmuştu...Çok iyi dengelemek lazım,çorbanın yanına ya sebze yada protein türünü tercih et bence.Et yoksa 2 yumurta da aynı işi görüyor ...ayy ne çok yazdım di mi kafanı şişirdim...
bende menümü yazıyım
sabah;kepek ekmeğine kaşarlı tost
yeşil çay
haşlanmış yumurta
ara; salatalık bir de tost makinasinde çıtır çıtır olmuş kepek ekmeği yedim
öğlen ; tarhana çorbası
bol yeşillikli patates salatası
ara; yeşilçay elma
akşam ; tarhana çorbası
akdeniz salatası
ara da süt içicem
3 litre su içtim
bir de yarın sınvalrım bitti arkadaşıma gidicem kalmaya o yüzden salı akşam ancak girebilirim pazartesi ve salıyı toptan yazarım pazartesi yokum ve sınavlarım bitiyor yarın
Biri harici güzeldi canım hepsi tabi sonuçlar açıklanınca anlaşılıcak bizim sınavlar hep bir garip o yüzden kesin dogru diye bişey yok biraz yorum gücünle alakalı ahh ahh bakalım ne olucakNeyseki bitiyor güzel geçti mi peki sınavların? Menünü beğendim canım çok güzel bol salatalı
bende size salı gününden itibaren katılıyım hazırda sınavlarım bitmişken nivea body ile dinamik sabahlar yaparım bir de 8 dakikalık bir karın egzersiz videom var onu yaparım 5 mil var lessie ile bir gün dinamik sabahlar bir günde lessie yaparımCanım evet güzelmiş ama ben sadece kahvaltıda ekmek yiyorum dediğin gibi çorbam mutlaka olacak çok önemli benim için hepsini biliyorum ama bu ara pek tembel oldum sebze yemeği yapasım gelmiyor dolaptan balık tavuk köfte falan çıkarıp pişiriyorum hemencik annem yapıyor neyseki işe gittiğim günler annem de yiyorum tavsiyeler için sağol bu hafta bakalım ne kadar kilo vereceğiz
pazartesinden itibaren hergün spor yapıyoruz kaytarmak yok ona göre
Tamam canım ellerine sağlık uğraşmışsın tek tek bakmışsın çok sağol
Nazar boncuğu birincimiz tgull tebrikler Canım300 gr da bir başarı hem önemli olan kilo verirken aynı zamanda sağlıklı da beslenebilmek
bende menümü yazıyım
sabah;kepek ekmeğine kaşarlı tost
yeşil çay
haşlanmış yumurta
ara; salatalık bir de tost makinasinde çıtır çıtır olmuş kepek ekmeği yedim
öğlen ; tarhana çorbası
bol yeşillikli patates salatası
ara; yeşilçay elma
akşam ; tarhana çorbası
akdeniz salatası
ara da süt içicem
3 litre su içtim
bir de yarın sınvalrım bitti arkadaşıma gidicem kalmaya o yüzden salı akşam ancak girebilirim pazartesi ve salıyı toptan yazarım pazartesi yokum ve sınavlarım bitiyor yarın
bende size salı gününden itibaren katılıyım hazırda sınavlarım bitmişken nivea body ile dinamik sabahlar yaparım bir de 8 dakikalık bir karın egzersiz videom var onu yaparım 5 mil var lessie ile bir gün dinamik sabahlar bir günde lessie yaparım
bu hafta 68 i görücem inşallah
canım benim inşallah vericeksin sıkma canını azmet sabırlı ol bir şu tıknana kiloların gitmeye başlasın 1 kg da gider haftada hiç şüphen olmasın azmedelim yeterkiooo süper valla...
bende inşallah becerebilirsem sonunda yarın spor salonu ile anlaşacağım eğer şartlar istediğim gibi olursa bende haftada üç gün orada spor ve pilates yapacağım. iyi aklıma getirdin diğer günlerde lessie yaparım tv izlerken...inşallah hedefim bu hafta 1kilo artık gramla uğraşmak istemiyorum en az bir kilo gitmeli en aazzz...
TGULL tebrikler canım bizim boncuk şampiyonumuzsun sendoğru söylüyorsun, sağlıklı beslenmekte çok önemli. elimden geldiğince bu hafta gibi sürdürmeye çalışacağım... dediğim gibi çok bişi veremedim ama sağlıklı beslendiğim için aferin banaa...
Canım inşaallah sınavların iyi geçer,oğlumun finalleri de bugün başladı..Salı günü iyi haberlerle gel bekliyoruz..:80:bende size salı gününden itibaren katılıyım hazırda sınavlarım bitmişken nivea body ile dinamik sabahlar yaparım bir de 8 dakikalık bir karın egzersiz videom var onu yaparım 5 mil var lessie ile bir gün dinamik sabahlar bir günde lessie yaparım
bu hafta 68 i görücem inşallah
helloo girllsss :)
hatice bana arada laf etmişsin gözümden kaçtı sanma ama bence bu şekilde yapma sonuçta bu platform birbirimize destek olmak için var bi dönem ben sürekli yazarkende kimseciklerr yoktu
neyse kızlar ben cidden baya sıkıntı yaşadım işle iligli özellikle bir kısmınız biliyor göğüslerimi küçüklttüm ama bu dahada kötü sinirimi bozdu inanılmaz göbeğim çıktı orataya çünkü
ve hala spor yapmam yasak
bugün sabah kemek ekmeğine beyaz peynir ve domatesli tost yedim
ardından öğlen biraz çorba azcık tavuk göğsü ve cacık içtim :)
akşam üstü gibi de meyveli yoğurt:)
akşam taze fasülye yiciimm :)
bnce iyi gibi
.
kızlar konuyla alakasız bişey sorucam..
Nikahımı martta yapmak istiyorum ( düğün son baharda)
sizce ne renk giyinmeliyim.. siyah istemiyorum.. açık mavi veya pembe veya krem nasıldır sizce??
ve birde kısa bir abiye türümü olmalı yoksa daha resmi olarak etek ve ceket altına gömlek falanmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?