Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlar,
sabah ara ara girdim aktım günaydın yazmıştım ama gün boyu benden başka giren olmadı.
galiba grupça yoğun bir haftaya başladık. benim boncuk arkadaşım yarın girecek menüsünü paylaşacaktı ve beni puanlayacaktı bende çok erken paylaşmak istemedim menümükarışmasın çok geride kalıp gözünden kaçmasın diye.
menümü söylüyorum;
kahvaltı;kepek ekmekli tost ve çok az pekmez yeşil çayla...4bardak ılık su içtim kahvaltıya orurana kadar.
arada fındık büyüklüğünde iki kurabiye ama dediğim gibi küçüktü.
öğlen;yemekten önce 3bardak ılık su kuru fasülye ve 4kaşık kadar pilav.
ara; 3petibör bisküvi
akşam;4bardak ılık su yemek hazırlanana kadar içtim sonra lahana çorbası bayağı suluydu...
sonra yine sulara devam...
bu gün nihayet kayıt oldum spor salonuna. hatta spor çantamı hazırladım yarın başlıyorum
ılık su dan mı beslenmemden mi yoksa ilaçlardan mı bilmem ama sindirim sorunu eskiye nazaran bayağı iyi...
sindirim problemi çözülüyor, suyumu içiyorum, diyete dikkat ediyorum,sporada başlıyorum...tutmayın beni kızlar bu hafta rakip tanımıyorum

karne tatilinde aşkıma gideceğim ve 63leri görmek yanına biraz farklı gitmek istiyorum. iki haftam var inşallah başarabilrim.

S.A. tamam canım şöyle yapıyoruz
hatice samanyolunu yorumluyor
samanyolu S.A. yı
S.A da haticeyi ok

canım sıkıldı biraz menümü yazmadan çıktım şimdi yazayım
Sabah eşime tost yapmıştım bir ısırık aldım ondan dışarıda işlerim vardı
Ara ceviz
Öğle biraz kepek ekmeği ve melemen
Ara meyve
Akşam çiğ köfte 4 tane biraz da kuru fasulye yemeği
Su içtim yarım saat yürüyüş yaptım

Samanyolu bu örnek menü olmuş tam canım süpersin

Yeni gelen kızların böyle yapmasına çok sinirleniyorum Daha acımasız olacağım
bu ara da bugün akşam girebilirim ancak çalışıyorum
hadi hoşçakalın sizi seviyorum

S.A.cım bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost portakal suyu
ara yok
öğle 1 kase ezogelin çorbası büyük kaşıkla 1 kaşık makarna 1 kaşık yumurtalık ıspanak kavurması
ara 1 mandalina
akşam yarım tabak mantarlı bulgur pilavı yarım tabak da kuru patlıcan kavurması

Suyumu içtim spor daha yapmadım yeni işten geldim eve geçince pilates yapacağım annemdeyim şimdi

ben geldim :84:
ben yokken buraya kimsecikler yazmamış hemen kaynatıyım gurubu
paylaşım yapalım devamlı arkdşlr birbirmze destek olalım
ben dünden beri yediklerimi yazıcam ama bana kötü kızıcaksınız kızmayın :2::2:
dünden beri fıldır fıldır gezmekten pek yemedimm yemek
dün sadece akşam 2 tane kaşarlı pogaça bir tane un kurabiyesi
bugün saat 3 te biftelikli mantarlı makarna yedimm kızmayınnn malum arkdşlrmla oldugum için yiyemedik gezmekten eglenmekten yarın güzel bir liste yapıcam kendime söz
bu arada 2 gündür suyum 2 ltre bir tek ondan nazar boncugu alıcam
tgullcüm hemen puanlıyrm tatlım menünün

1 öğün mü yedin sadece sen yokken gerçekten de kimse girmedi takımı neşelendiren senmişsin Seebucum iyiki geldin canım

tatlım hemen değerlendiriyorumm büyük bir zevkle kurabiyeler ve bisküviler dışında harikaaa sporada başlamışssın müthiş bu hafta cuma gününden sonra yarışalım mı
rakip tanımıyorum demişsin ya hırslanırız hem

ana öğün
ara ögün
su
kaçamak
spor
4 nazar boncugu ile kutluyorum seni tatlım

1 öğün mü yedin sadece sen yokken gerçekten de kimse girmedi takımı neşelendiren senmişsin Seebucum iyiki geldin canım

kızmaa ama canm eger bizim kızlarla bir yemege başlasayım inanılmaz yiyorlar verdiklerimde alırdım o yüzden şansa onlarda yemedi bende zaten dedikodu yapmaktan aklımıza yemek gelmedi
bu arada haticecim söylediklerin için çok sağol desteksiz olmaz o yüzdenn
hep destek tam destek

Canım b€n d€ o yüzd€n bu gruptayım ama bilmiyorum artık çok ist€ksiz giriyorum diğ€r gruplar bizim gibi d€ğil kurallara uyuyorlar bir düz€nl€ri var bu grupta da sür€g€l€n bir düz€nsizlik var v€ h€rk€s bundan m€mnun gibi oyunu bozan b€ns€m hiç girm€yim bi daha

şuan sana kızıyorum neden böyle düşünüyorsun ben şu kanıdayım kim düzenli giriyor belli isimler onlarla devam ederiz geri kalanlar da kendileri bildikleri gibi yola devam ederler bu grupların kuralları var kurallara uymakta gruplarda tutunmakta bence o kadar basit olmamalı senin buaraya yazarak kaybediceğin hiç bişey olmaz kazanıcakların olur bunu asla unutma ayrıca sen çok güzel şeyler yapmaya çalışıyorsun birlik içinde tutmaya çalışıyorsun ve bunu kendi açından sorumluluk olarak görüyorsun ve seni kesinle taktir ediyorum senin buraya yazman beni inan mutlu ediyor bana kızman menümü yorumlaman sana verdiğim sözü ertesi gün tutmak zorunda hissediyorum nedense :26: o yüzden ben senin varlıgından çok memnunum ve paylaşım yapmaya devam etmeni istiyorum az olalım öz olalım kalan arkadaşlar inan 1 tane bile olsa ben yola devam edicem taki tek başıma kalana kadar ben zayıflıycam sizin desteğinizle diye dün cici cici şeyler aldım zayıflıyınca giyicem diye söz verdim kendime onların hatrına durmak yok yola devam
şaka bir yana canım gitme :2:

Hatice neler duyuyorum,ben de kendi adıma memnun değilim ama kalan sağlar bizimdir...Biz de paylaşım yapanlarla yolumuza devam ederiz,sıkma canını..Sen de olmazsan hepimiz dağılırız bize bunu yapma....
Kesinlikle seeebucum sana katılıyorum,Hatice bizim başımızda olmalı,hem sen de o aldığın cicileri giymelisin di mi ama
Spor salonuna kayıt olmana çok sevindim TGUUL ..Ayrıca barsak probleminin düzene girmesi çok sevindirici...Karne tatiline kadar 63 olacağına eminim çok kararlısın bu ara...
Takım bu hafta boşladı gerçekten,bende menümü yazmayınca kendimi huzursuz hissediyorum,buraya karşı sorumluluk duyuyorum,sizlerle olmaktan mutluyum...

Samanyolu bu örnek menü olmuş tam canım süpersin

paylaşım çok olmayınca insan isteksizleşiyor. bende gün boyu sürekli bilgisayar başındayım girip yazamasamda açıp bakacak zamanım oluyor tek paylaşım yapan kendi olunca sanki kendi kendine konuşuyormuş gibi hissedip yazasım gelmiyor. ve neredeyse bir yıl olacak ben buraya geleli grupta düzen olduğu zaman gruptakilerde düzenli oluyor ve kilo veriliyor düzen düzeni getiriyor...grupta düzen paylaşımda düzen diyette düzen... kendimden misal burası canlanınca daha azimli oluyorum hele aklına sağlık boncuk işi çıkarttın bayıldım ve bende süper işe yaradı...ben düzenli olmaktan yanayım ve ne zaman düzenli olamayacaksam bilgi verip geri dönmek üzere ayrıldım düzenli giremeyen mazereti olan mazereti bitene kadar izinli olsun.ben seni destekliyorum...

Menümü yazayım
SABAH 2 yumurta,yeşillik ,1 portakal
ARA 1 bardak kefir
ÖĞLEN kereviz yemeği,patates salata(2 kaşık),1 dilim ekmek
ARA 3 parça kabak tatlısı
GECE Kereviz yemeği,yoğurt,salata
ARA meyve yerim 1 tane
bu aralar kerevize dadandım ama seviyorum napıyım1 saat yürüyüş yaptım 100 de mekik çektim...Bu sabah dayanamadım tartıldım kilomda hiç değişiklik yok

Şimdi dizimi izlemeye gidiyorum,tekrar girmeye çalışırım..Hatice senin menün de çok güzel,sporu da yaptın mı 5 boncuk verilir bu menüye arkadaşım

Son düzenleme:

kaynat canım kaynat iyiki varsıın...
gözüm yolda seni bekliyodum valla iyiki geldin.
kızlarla fena yoldan çıkmışsın canım yaa dediğin gibi tek boncukluk suyun var
ana öğün
ara
kaçamak
spor...aslında çok gezmişsin o da bir nevi spor hareketlilik hadi onada

ben varım...yarışalım
dediğin gibi hırs olur daha iyi veririz...eee kuru kuru mu? yenilen ne yapacak eğlencede katalım

eveet günümü menümü paylaşayım...
sabah; 1yumurta 1dilim kepek ekmek
ara 1 küçük kurabiye dünkinden ama küçük
öğlen;4kaşık makarna,patates yemeği
ara; az dible(yöresel haşlama bir sebze yemeği çok hafif)
akşam; soğan yemeği(kadın hastalıklarına iyi geliyor diye ayda bir falan yaparım.yağsız 1yumrta 4soğanla yaplır)
su 2litreyi fazla fazla gçti...
spor nihayet vaaar spor salonuna gittim. 15dakka ısınma koşu sonra karışık aletli aletsiz hareketler ama süperdi bayağı ter attım 1saat sürdü.bayağıdır böyle ağır çalışmıyordum sanırım kalktığımda her yerim acıyor olacak.
günüm güzel geçti darısı diğer günlerin başına

katılıyorum sana samanyolu giden gider kalan sağlar bizimdir diyorum ve haticenin başımızda olmasındanda çok memnunum yerini dolduruyor ve yakışıyor
ve sağol dediğin gibi kararlıyım 63ü görmeliyim kocama gitmeden, güzel görsün beni.sindirim problemi çözülmeye başlayınca diyetimin çabamın karşılığını tartıda az da olsa görüyorum bu motive ediyor beni...
bizde senin ve senin gibi sorumluluk sahibi arkadaşlarla birlikte olmaktan mutluyuz:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…