Hatice canım menünü göremedim yazarsan yarın yorumlarım...
Benim Menüm
SABAH 1 dilim çavdar,az peynir,yeşillik,yarım yağlı süt
ARA 2 mandalina
ÖĞLEN 5 kaşık kereviz,3 kaşık pilaki,salata,1 dilim ekmek
arA 1 avuç leblebi,1 mandalina
AKŞAM 1 kase çorba,ızgara balık,salata,çok az helva
GECE 1 nar
2 litreden fazla su içtim,1 saat yürüdüm...
ben geldim :84:
ben yokken buraya kimsecikler yazmamış hemen kaynatıyım gurubu
paylaşım yapalım devamlı arkdşlr birbirmze destek olalım
ben dünden beri yediklerimi yazıcam ama bana kötü kızıcaksınız kızmayın :2::2:
dünden beri fıldır fıldır gezmekten pek yemedimm yemek
dün sadece akşam 2 tane kaşarlı pogaça bir tane un kurabiyesi
bugün saat 3 te biftelikli mantarlı makarna yedimm kızmayınnn malum arkdşlrmla oldugum için yiyemedik gezmekten eglenmekten yarın güzel bir liste yapıcam kendime söz
bu arada 2 gündür suyum 2 ltre bir tek ondan nazar boncugu alıcam
tgullcüm hemen puanlıyrm tatlım menünün
tatlım hemen değerlendiriyorumm büyük bir zevkle kurabiyeler ve bisküviler dışında harikaaamerhaba kızlar,
sabah ara ara girdim aktım günaydın yazmıştım ama gün boyu benden başka giren olmadı.
galiba grupça yoğun bir haftaya başladık. benim boncuk arkadaşım yarın girecek menüsünü paylaşacaktı ve beni puanlayacaktı bende çok erken paylaşmak istemedim menümükarışmasın çok geride kalıp gözünden kaçmasın diye.
menümü söylüyorum;
kahvaltı;kepek ekmekli tost ve çok az pekmez yeşil çayla...4bardak ılık su içtim kahvaltıya orurana kadar.
arada fındık büyüklüğünde iki kurabiye ama dediğim gibi küçüktü.
öğlen;yemekten önce 3bardak ılık su kuru fasülye ve 4kaşık kadar pilav.
ara; 3petibör bisküvi
akşam;4bardak ılık su yemek hazırlanana kadar içtim sonra lahana çorbası bayağı suluydu...
sonra yine sulara devam...
bu gün nihayet kayıt oldum spor salonuna. hatta spor çantamı hazırladım yarın başlıyorum
ılık su dan mı beslenmemden mi yoksa ilaçlardan mı bilmem ama sindirim sorunu eskiye nazaran bayağı iyi...
sindirim problemi çözülüyor, suyumu içiyorum, diyete dikkat ediyorum,sporada başlıyorum...tutmayın beni kızlar bu hafta rakip tanımıyorum
karne tatilinde aşkıma gideceğim ve 63leri görmek yanına biraz farklı gitmek istiyorum. iki haftam var inşallah başarabilrim.
1 öğün mü yedin sadecesen yokken gerçekten de kimse girmedi takımı neşelendiren senmişsin Seebucum iyiki geldin canım
kızmaaama canm eger bizim kızlarla bir yemege başlasayım inanılmaz yiyorlar verdiklerimde alırdım o yüzden şansa onlarda yemedi bende zaten dedikodu yapmaktan aklımıza yemek gelmedi
bu arada haticecim söylediklerin için çok sağoldesteksiz olmaz o yüzdenn
hep destek tam destek
şuan sana kızıyorum neden böyle düşünüyorsun ben şu kanıdayım kim düzenli giriyor belli isimler onlarla devam ederiz geri kalanlar da kendileri bildikleri gibi yola devam ederler bu grupların kuralları var kurallara uymakta gruplarda tutunmakta bence o kadar basit olmamalı senin buaraya yazarak kaybediceğin hiç bişey olmaz kazanıcakların olur bunu asla unutma ayrıca sen çok güzel şeyler yapmaya çalışıyorsun birlik içinde tutmaya çalışıyorsun ve bunu kendi açından sorumluluk olarak görüyorsun ve seni kesinle taktir ediyorum senin buraya yazman beni inan mutlu ediyor bana kızman menümü yorumlaman sana verdiğim sözü ertesi gün tutmak zorunda hissediyorum nedense :26: o yüzden ben senin varlıgından çok memnunum ve paylaşım yapmaya devam etmeni istiyorum az olalım öz olalım kalan arkadaşlar inan 1 tane bile olsa ben yola devam edicem taki tek başıma kalana kadar ben zayıflıycam sizin desteğinizle diye dün cici cici şeyler aldım zayıflıyınca giyicem diye söz verdim kendime onların hatrına durmak yok yola devamCanım b€n d€ o yüzd€n bu gruptayım ama bilmiyorum artık çok ist€ksiz giriyorum diğ€r gruplar bizim gibi d€ğil kurallara uyuyorlar bir düz€nl€ri var bu grupta da sür€g€l€n bir düz€nsizlik var v€ h€rk€s bundan m€mnun gibi oyunu bozan b€ns€m hiç girm€yim bi daha
Hatice neler duyuyorum,ben de kendi adıma memnun değilim ama kalan sağlar bizimdir...Biz de paylaşım yapanlarla yolumuza devam ederiz,sıkma canını..Sen de olmazsan hepimiz dağılırız bize bunu yapma....Canım bn d o yüzdn bu gruptayım ama bilmiyorum artık çok istksiz giriyorum diğr gruplar bizim gibi dğil kurallara uyuyorlar bir düznlri var bu grupta da sürgln bir düznsizlik var v hrks bundan mmnun gibi oyunu bozan bnsm hiç girmyim bi daha
Kesinlikle seeebucum sana katılıyorum,Hatice bizim başımızda olmalı,hem sen de o aldığın cicileri giymelisin di mi amaş ve seni kesinle taktir ediyorum senin buraya yazman beni inan mutlu ediyor bana kızman menümü yorumlaman sana verdiğim sözü ertesi gün tutmak zorunda hissediyorum nedense :26: o yüzden ben senin varlıgından çok memnunum ve paylaşım yapmaya devam etmeni istiyorum az olalım öz olalım kalan arkadaşlar inan 1 tane bile olsa ben yola devam edicem taki tek başıma kalana kadar ben zayıflıycam sizin desteğinizle diye dün cici cici şeyler aldım zayıflıyınca giyicem diye söz verdim kendime onların hatrına durmak yok yola devam
şaka bir yana canım gitme :2:
Spor salonuna kayıt olmana çok sevindim TGUUL ..Ayrıca barsak probleminin düzene girmesi çok sevindirici...Karne tatiline kadar 63 olacağına eminim çok kararlısın bu ara...merhaba kızlar,
a
sindirim problemi çözülüyor, suyumu içiyorum, diyete dikkat ediyorum,sporada başlıyorum...tutmayın beni kızlar bu hafta rakip tanımıyorum
karne tatilinde aşkıma gideceğim ve 63leri görmek yanına biraz farklı gitmek istiyorum. iki haftam var inşallah başarabilrim.
Samanyolu bu örnek menü olmuş tam canım süpersin
Canım b€n d€ o yüzd€n bu gruptayım ama bilmiyorum artık çok ist€ksiz giriyorum diğ€r gruplar bizim gibi d€ğil kurallara uyuyorlar bir düz€nl€ri var bu grupta da sür€g€l€n bir düz€nsizlik var v€ h€rk€s bundan m€mnun gibi oyunu bozan b€ns€m hiç girm€yim bi daha
ben geldim :84:
ben yokken buraya kimsecikler yazmamış hemen kaynatıyım gurubu
paylaşım yapalım devamlı arkdşlr birbirmze destek olalım
ben dünden beri yediklerimi yazıcam ama bana kötü kızıcaksınız kızmayın :2::2:
dünden beri fıldır fıldır gezmekten pek yemedimm yemek
dün sadece akşam 2 tane kaşarlı pogaça bir tane un kurabiyesi
bugün saat 3 te biftelikli mantarlı makarna yedimm kızmayınnn malum arkdşlrmla oldugum için yiyemedik gezmekten eglenmekten yarın güzel bir liste yapıcam kendime söz
bu arada 2 gündür suyum 2 ltre bir tek ondan nazar boncugu alıcam
tgullcüm hemen puanlıyrm tatlım menünün
tatlım hemen değerlendiriyorumm büyük bir zevkle kurabiyeler ve bisküviler dışında harikaaasporada başlamışssın müthiş bu hafta cuma gününden sonra yarışalım mı
rakip tanımıyorum demişsin yahırslanırız hem
ana öğün
ara ögün
su
kaçamak
spor
4 nazar boncugu ile kutluyorum seni tatlım
Hatice neler duyuyorum,ben de kendi adıma memnun değilim ama kalan sağlar bizimdir...Biz de paylaşım yapanlarla yolumuza devam ederiz,sıkma canını..Sen de olmazsan hepimiz dağılırız bize bunu yapma....
Kesinlikle seeebucum sana katılıyorum,Hatice bizim başımızda olmalı,hem sen de o aldığın cicileri giymelisin di mi ama
Spor salonuna kayıt olmana çok sevindim TGUUL ..Ayrıca barsak probleminin düzene girmesi çok sevindirici...Karne tatiline kadar 63 olacağına eminim çok kararlısın bu ara...Takım bu hafta boşladı gerçekten,bende menümü yazmayınca kendimi huzursuz hissediyorum,buraya karşı sorumluluk duyuyorum,sizlerle olmaktan mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?