kız gördüm yeni gidiyomuşsunAyy saol canımcım
Canım ya kıyamam ama şöyle düşün genede güzel bi şehirdesin yani daha küçük yerlerde durmak zorunda olanlar var sen nispeten daha iyisinAyy canım Benimm aglicam simdi o kadar sıkıldım ki sahil deniz beni rahatlatıyor... sen nerelisin canım
hoşgeldın arkadasım RABBİM evlatlarını sana bağışlasın;Merhaba bende geldim. Benimde 10 aylık bir kızım 3.5 yaşında 1 oğlum var. Doğum kilolarım kaldı şuan 71 kiloyum boyum 157.
Daha az önce iki tane kinder süt dilimi yedimkız gördüm yeni gidiyomuşsunyaza 5 kilo verip fıstık olacaktık bidaha düşün derim
seni polyana seni:)Canım ya kıyamam ama şöyle düşün genede güzel bi şehirdesin yani daha küçük yerlerde durmak zorunda olanlar var sen nispeten daha iyisin
Bence oranın güzelliklerini keşfetmeye çalış cnm
Benim yerimede bi kaplıcaya git
Ohh valla söyleyince bile kemiklerim gevşiyor
bebeğim olanla ölene çare yok hem daha ilk günlerin adapte olana kadar olur böyle kazalarSabah kahvaltısı
2 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım salatalık, bir parça beyaz peynir
Öğle
1 tabak Kuru Fasulye
Her şey buraya kadar guzeldi, sonra okulun etkinliğine gittim, ve 1 tane küçük ev yapımı poğaça yedim
Akşam yurda geldim
Ve bir küçük poğaça,biraz tavuk göğsü ve 1 kurabiye yedim
Nasıl telafi ederim bilmiyorum
iyi geceler kaptanım bende yatsam ne guzel olur yarın erkenden spora gıdıcemKızlarr ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler
bak bende ağlarım bende çok severım denızı ve hasret kaldım geçen sene tatıl için rezervasyonu bile yaptırdıydık darbe oldu gıdemedıkAyy canım Benimm aglicam simdi o kadar sıkıldım ki sahil deniz beni rahatlatıyor... sen nerelisin canım
off saat ödevmi kafamı dayanır onaBu ve işin kötüsü, yarın 10 saat kadar ödev yapmam lazım
isteyene bahane yok her olayı fırsata çevirebiliyor senın gıbı demetcıgım67 yle hamıle kalıp 81 le doguma girdim.bir hafta sonra 74 kıloydum.sonra nasıl olduysa 71 e düştüm sanırım emzirsiğim içindi.gruba dahil oldum 63.5 ta izne ayrılmıştım.su an da 64 kiloyum geri döndüm.dogum izni bitip işe dönünce ye iç yat almıştım geri.yani kısaca yemegini ye aksatmadan.ekmegi,tatlıyı,annenlerin ye kızım süt yapar dediği seyleri ölçülü yersen sıkıntı olmaz:)havalar düzelincede bebegini arabasına koy ikinizde hem hava almış olursunuz hemde kılo vermene yardımcı olur.benim telimde adımsayar var mesela.hergün bakarım dünden az mı çok mü yürümüşüm diye.motive oluyosun inan kı:)
aldık bileKızlar benide alın ana konuya yazdım
bitanem az yemek değil sağlıklı ve kılo vermeye faydalı besınlerı tuketmelısın benceNasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyor
53 kg ken evlendimaldık bilekendini tanıtırmısın canım
canımsınFitt_anne teşekkürler :))
küçük bebekli annelerimiz çogaldı ay ne guzel53 kg ken evlendim
Bir yıl içinde 6 kilo alarak 59 kilo ile hamile kaldım
Hamilelikte 25 kilo alınca 84 oldum
26 ay önce doğum yaptım sadece emzirirken 20 kg gitti
6 hafta önce 64.5 ile yediklerime dikkat etmeye başladım şuan 61.2 yim her cuma tartı günümdü iyi denk geldi nasıl katılıyoruz yardım bekliyorum hedefim 56
Nasip değilmiş kuzum bu sne gidersiniz Allahın izniyle.. ben sahil kasabasında büyüdüm küçükken bile her yerde deniz var sanardim çocuk aklı işte. Geçen sene hiç denize giremedim belki bu sene girerim tatile gidebilirsem insallahhhbak bende ağlarım bende çok severım denızı ve hasret kaldım geçen sene tatıl için rezervasyonu bile yaptırdıydık darbe oldu gıdemedık
çogu insanın hayelini yaşamışsın çocukken ne guzelNasip değilmiş kuzum bu sne gidersiniz Allahın izniyle.. ben sahil kasabasında büyüdüm küçükken bile her yerde deniz var sanardim çocuk aklı işte. Geçen sene hiç denize giremedim belki bu sene girerim tatile gidebilirsem insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?