Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy canım Benimm aglicam simdi o kadar sıkıldım ki sahil deniz beni rahatlatıyor... sen nerelisin canım
Canım ya kıyamam ama şöyle düşün genede güzel bi şehirdesin yani daha küçük yerlerde durmak zorunda olanlar var sen nispeten daha iyisin
Bence oranın güzelliklerini keşfetmeye çalış cnm
Benim yerimede bi kaplıcaya git
Ohh valla söyleyince bile kemiklerim gevşiyor

Merhaba bende geldim. Benimde 10 aylık bir kızım 3.5 yaşında 1 oğlum var. Doğum kilolarım kaldı şuan 71 kiloyum boyum 157.
hoşgeldın arkadasım RABBİM evlatlarını sana bağışlasın;
ben dilek 13 kılo vererek hedefımıe ulastım burlardan kopmayarakta korumaya çalışıyorum

seni polyana seni:)

bebeğim olanla ölene çare yok hem daha ilk günlerin adapte olana kadar olur böyle kazalar
telefi işi benim işimdir helede korumada 2 kılo artı çıkıp ertesı gun 1.5 vewrmiş adamım
öncelikle kesinlikle kaçamagın ertesı gunu çok dıkkat edıceksın
3lt su içilecek
ödem atmak ıçın yeşıl çay kıraz cayı gıbı benzerı çaylar içilecek
yapabılırsen karbonhıdratsız ve proteın ağırlıklı bır gun olsun
yada akşamı sebze yogurt lada geçiştirebilirsin misak kabak soteleyıp yoğurtla detoks etkısı yapar ertesı gun yerlesmeden gıder okılo

Ayy canım Benimm aglicam simdi o kadar sıkıldım ki sahil deniz beni rahatlatıyor... sen nerelisin canım
bak bende ağlarım bende çok severım denızı ve hasret kaldım geçen sene tatıl için rezervasyonu bile yaptırdıydık darbe oldu gıdemedık

isteyene bahane yok her olayı fırsata çevirebiliyor senın gıbı demetcıgım

Nasıl kilo verdinmi peki emzirirken.evet bebegim benden besleniyor diye şuan çokta üzülmüyorum kilolarima.bende şuan senin gibi yapıyorum az yemeye cabaliyorum pek birşey gitmiyor
bitanem az yemek değil sağlıklı ve kılo vermeye faydalı besınlerı tuketmelısın bence

aldık bilekendini tanıtırmısın canım
53 kg ken evlendim
Bir yıl içinde 6 kilo alarak 59 kilo ile hamile kaldım
Hamilelikte 25 kilo alınca 84 oldum
26 ay önce doğum yaptım sadece emzirirken 20 kg gitti
6 hafta önce 64.5 ile yediklerime dikkat etmeye başladım şuan 61.2 yim her cuma tartı günümdü iyi denk geldi nasıl katılıyoruz yardım bekliyorum hedefim 56

canımsın
kendini tanıtırsan 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bu yolda birlikte ilerlemekten çok mutlu oluruz biz
ben dilek 33 yaşında diyim aslında hala 32 pazartesı 33 olucam sen 32 de2 uşak anası 78 80 lere çıkınca dıyete başladım 64 fıstık gıbı olup mezun oldum korumaya çalışıyorum

küçük bebekli annelerimiz çogaldı ay ne guzel20 kıloda az değil ço iyi vermişsin
geri kalan çocuk oyuncagı senın ıcın bence sistemi çözmüşsündür az bucuk
canım aktıf olursan motıve olursun motıve olursan hedefe ulaşırsın dıyet gurupları bu demek anlıycan

bak bende ağlarım bende çok severım denızı ve hasret kaldım geçen sene tatıl için rezervasyonu bile yaptırdıydık darbe oldu gıdemedık
Nasip değilmiş kuzum bu sne gidersiniz Allahın izniyle.. ben sahil kasabasında büyüdüm küçükken bile her yerde deniz var sanardim çocuk aklı işte. Geçen sene hiç denize giremedim belki bu sene girerim tatile gidebilirsem insallahhh

çogu insanın hayelini yaşamışsın çocukken ne guzel benım eşim ege aşığı en buyuk hayelıdır öyle bi yerde yaşamak:)
seneye gidelim ya hele bu soguklardan sonra kemiğimiiz iliğimizi ıstırdık güneşte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…